Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir yemeğe çıktım nasıl hareketlenmiş burası

mehalimcim bak sana yazıyorum
sabahı tekrar hatırlatıyım
peynirli + 2 ad yeşil zeytinli kepek ekmekli sandviç + tek şekerli bi bardak çay
üzerine bitki karışım çayı
arada 2 adet sunta
öğlen;
2 kaşık yoğurt
1 ince dilim rosto 50gr
1 orta boy z.yağlı dolma

şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:kahve:

sabahtan beri bi sürü temizlik yaptım, hep de burdaydım. şimdi çıkıyorum, uyuyabileceğimi sanmıyorum ama niyetim o -tatlicadiarzu-
zenaaan gelince uyandır :roflol: raporu akşam yazarım kızmicaksın ama söz ver :utangac:

sabahtan beri bi sürü temizlik yaptım, hep de burdaydım. şimdi çıkıyorum, uyuyabileceğimi sanmıyorum ama niyetim o -tatlicadiarzu-
zenaaan gelince uyandır :roflol: raporu akşam yazarım kızmicaksın ama söz ver :utangac:
uykucu bijo kendin kalk :dilcikar:
sen uyu_ mehalim kacamak yapsin_ elif kabak tatlisi yesin _kimdi onlar hatirlamiyom pogaca yiyenlerde pogaca yesin__ dogrusu reyhan ablam ben bide kallis derece yapcaz gibi gorukuyo bana ne denetliyoz ediyoz daha ne yapalim dogrusu ben yazin mayomu kisinda botumu da kotumuda giycem sizde ne giyerseniz giyin hic karismiyorum
su bijo ya bak sen bide kizmiycaksin diyeee pazarlik ediyo:oklava: gorun sen kizmayii

supersin ,seni tebrik ediyorum:hooray: hep boyle beslenirsen kisa zamanda sonuca ulasabilecegini dusunuyorum...
tek tavsiyem,oglen corba ictiysen,aksam da icme derim...sebze veya beyaz et tavsiye ediyorum...ya oglen ya aksam yani yer degistirebilir...

ben de yazayim dunku raporu ;

sabah:peynir,dom-salatalik, 1 dilim ekmek,sekersiz cay

ara:1 galeta,1 kasik yogurt

ogle: sebze yem, yarim kase yogurt,bol salata

ara: meyve

aksam:1 kase corba,sebze yemegi,salata,1 dilim ekmek

gece besi bir yerde cayi ictim...

spor olarak yarim saat evde mekik,sopa cevirme,step gibi hareketler yapabildim.arttiracagim ins...

inşallah canım başarabileceğiz hep birlikte bende farkındayım akşam canım istemedi başka birşey canım o yüzden çorba vardı onu yedim zamanla ayarlıcam herşeyi bende unuttum dün yarım saat bantta yürüyüş yaptım vucudum iyice ham olduğu için dha fazla dayanamadım canım inşallah zamanla bende sporumu fazlalaştıracağım

ben geldimmm.. ne yağmur yağdı kaldık sokaklarda :o))
kızımı aldım çok yorulmuş birde okulu süslemişler küçük sınıflar için öğretmen onu ve bir kaç arkadaşını görevlendirmiş oflaya pflaya geldik...
karnımı doyurdum bakınmaya geldim... siz neler yaptınız diyecektim ama pek uğrayan olmamış...bijucuk yine uykuya yatmış, sen neden o kadar çok uyuyorun bakimm uyuyacağına yürüyüşe gitsene :o))

çikolatçığımda ben her daim hazırım istediğinde arayabiirsin demiş ....evet.. pekte mütevazıdir cicim :o))

ben geldimmm.. ne yağmur yağdı kaldık sokaklarda :o))
kızımı aldım çok yorulmuş birde okulu süslemişler küçük sınıflar için öğretmen onu ve bir kaç arkadaşını görevlendirmiş oflaya pflaya geldik...
karnımı doyurdum bakınmaya geldim... siz neler yaptınız diyecektim ama pek uğrayan olmamış...bijucuk yine uykuya yatmış, sen neden o kadar çok uyuyorun bakimm uyuyacağına yürüyüşe gitsene :o))

çikolatçığımda ben her daim hazırım istediğinde arayabiirsin demiş ....evet.. pekte mütevazıdir cicim :o))

23 nisan nese doluyor insan !!kaydirigubbakcemile2
kallisim,kizini anlatinca ilkokul cagim aklima geldi... aaahh ahh ozledim..ben de pek bir aktiftim,hemen atlardimsinif suslemeye,is yapmaya... onlar tatli yorgunluklar canim
hava ist da kapali bugun,cok can skici hicbirsey yapmak gelmiyor icimden -tatlicadiarzu-

inşallah canım başarabileceğiz hep birlikte bende farkındayım akşam canım istemedi başka birşey canım o yüzden çorba vardı onu yedim zamanla ayarlıcam herşeyi bende unuttum dün yarım saat bantta yürüyüş yaptım vucudum iyice ham olduğu için dha fazla dayanamadım canım inşallah zamanla bende sporumu fazlalaştıracağım

kiz hani benim yediklerime yorum?? nasil iyi beslenmis miym sence?

ben de yavas yavas basladim spora,zamanla arttirmanin daha dogru olacagini dusunuyorum..

mehalimde 23 nisan hazirliklarindadir simdi ne guzel milli bayramlarimiz basladi 23 nisan cocuk bayrami 19 mayis genclik ve spor bayrami dunyanin hicbiryerinde olmayan bayramalar bunlar eee atamizin turke turkluge guzel armagani bunlar bir kere daha ulkemle gurur duydum simdi 23 nisan burada da kutlaniyor biraz gec oluyo ama tatile denk getirmek istedikelri icin bunada burdaki turk ogretmenlere borcluyuz sagolsunlar cocuklarimizi es gecmedikleri icin
ayyy cukulata kalliste aklima neler getirdiniz duygulandim vallasenağlama

benim acil cikmam lazim efe bugun asiya gitcekti onu hazirliycam babasi isten gelince goturcek ayyy unuttum cok saflastim bugunlerde yahuuu hadin gene optum sizleri oyy oyy kactim ben

kiz hani benim yediklerime yorum?? nasil iyi beslenmis miym sence?

ben de yavas yavas basladim spora,zamanla arttirmanin daha dogru olacagini dusunuyorum..

canım ya sana diyecek birşey bulamadım valllaaa harikasın sen bu diyet işini çözmüşsün protein sebze meyve herşey mevcut yani canım söylenebilecek tek şey süpersinnnn:hooray::hooray::hooray:devamını dilerim inşallah cuma günü klo kaybını da görünce herşey daha güzel olacak :teytey::teytey:

benim acil cikmam lazim efe bugun asiya gitcekti onu hazirliycam babasi isten gelince goturcek ayyy unuttum cok saflastim bugunlerde yahuuu hadin gene optum sizleri oyy oyy kactim ben

hadi bakalım efenin aşılarını unutma annesi sağlığı açısından çoookkkk önemli geçmiş olsun canım

mehalimde 23 nisan hazirliklarindadir simdi ne guzel milli bayramlarimiz basladi 23 nisan cocuk bayrami 19 mayis genclik ve spor bayrami dunyanin hicbiryerinde olmayan bayramalar bunlar eee atamizin turke turkluge guzel armagani bunlar bir kere daha ulkemle gurur duydum simdi 23 nisan burada da kutlaniyor biraz gec oluyo ama tatile denk getirmek istedikelri icin bunada burdaki turk ogretmenlere borcluyuz sagolsunlar cocuklarimizi es gecmedikleri icin
ayyy cukulata kalliste aklima neler getirdiniz duygulandim vallasenağlama

ne kadar güzel canım yurtdışında da kutlandığını duymak bizide duygulandırdı allah razı olsun türk öğretmenlerden canım gerçekten iyiki böyle bayramlarımız var çocuklar mutlu büyükler heycanlı çok güzel oluyor :teytey::teytey::teytey:

Dışarıdan yeni geldim, müşteriye gitmiştik. Hava bir felaket yağmur sel fırtına ...
Yazık çocuklara yaa. yine bir 23 nisan hüsranı oldu
yarın da çalışıcaz biz, kurban bayramında fazladan 1 gün tatil yapmıştık, şimdi onun yerine çalışıcaz, iş güç olmaz bende burda sizlerle olurum artık.

Artık havalar da ısınsa diyorum ama

uykucu bijo kendin kalk :dilcikar:
sen uyu_ mehalim kacamak yapsin_ elif kabak tatlisi yesin _kimdi onlar hatirlamiyom pogaca yiyenlerde pogaca yesin__ dogrusu reyhan ablam ben bide kallis derece yapcaz gibi gorukuyo bana ne denetliyoz ediyoz daha ne yapalim dogrusu ben yazin mayomu kisinda botumu da kotumuda giycem sizde ne giyerseniz giyin hic karismiyorum
su bijo ya bak sen bide kizmiycaksin diyeee pazarlik ediyo:oklava: gorun sen kizmayii
çok yediğimden kızıcan demiyorum, yemediğimden kızcan diyorum zenanımmm. uyumadım ya uyuyamadım :çok üzgünüm: elişimi yaptım. bitirince koyucam fotosunu bakalım beğenicek misiniz -tatlicadiarzu- oy efeye de geçmiş olsun, gelince benim için öper misin onuu Şeniz

bijucuk yine uykuya yatmış, sen neden o kadar çok uyuyorun bakimm uyuyacağına yürüyüşe gitsene :o))
ama kallisim ben sabahtan beri camları halıları sildim canım çıktı belim koptu :çok üzgünüm: sonra süpürdüm falan bi sürü iş yaptım kafamçokkarıştı bir de her sabah altı bucuk en gec yedi de ayaktayım ben (nefret ediyorum bu huyumdan)

Son düzenleme:
Dışarıdan yeni geldim, müşteriye gitmiştik. Hava bir felaket yağmur sel fırtına ...
yarın da çalışıcaz biz, kurban bayramında fazladan 1 gün tatil yapmıştık, şimdi onun yerine çalışıcaz, iş güç olmaz bende burda sizlerle olurum artık.

evet sportiecim hatırlıyorum da küçükken gösteri hazırladığımızda ne üzülüyoduk yagmur yagınca :çok üzgünüm: ama ne hikmetse kac gündür hava güzel ama her 23 nisanda yağmur yağar :bbo: ısınmasın ısınmasın, biz zayıflyalım öyle ısınsın -tatlicadiarzu-

evet gerçekten havalar berbat oldu çok yağmur var nisan yağmurları bu olsa gerek valla yarın için bende üzülüyorum çocuklar gösteriden hiç birşey anlamıycak sonrasında da hasta olurlar valla bu kadar ıslanmaya üşümeye yarın allahtan ben tatilim biraz gezmye falan gideriz iş olmaması senin içinde iyi olur en azından tatil yok ama işte yok ozaman iyi oluyor valla

Back
X