- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #365.801
Kimseyi dinleme derim. Git dene beğenirsen senindir beğenmediysen hiç senin olmamıştır zatenBirşey soracağım merakla cevaplarınizi bekliyorum
Malum 83 kilo boy 160 yukardan basık simitlerdenşişkince bir vücut tipim var
En son elbiseyi yeni evliyken giymiştim (50 kilo)
Tup bebekler kilo yaptikca bende elbiseye küstün
Şimdi bir elbise gördüm su fizik+uzun elbise+şifoneşim al sen kendini mutlu hisset derken annem asla yakışmaz diyor
Siz ne diyorsunuz fikir alabilirmiyim
Sarımsağı bilmiyorum ana kızlarında yazdığı gibi soğan gaz yapar. Özellikle o katmanlarının arasındaki ince zarı. Mercimek vs de yapar ama kişiye göre de değişebiliyor.eee napcaz biz. Spor yapıyoruz bır dert yapmıyoruz bır dert. Sabah spor yaptıkca ındı karnım. Resmen koca bır karınla uyanıyorum. Ama sporuda bırakmak istemiyorum yoksa psıkolojik olarak cokuse gecıyorum.
Bırde anlamadım gaz sıskınlıgı var. Dun zıplarken mıdenden garıp sesler geldı durdu. Sogan sarımsak gaz yapıyor mu bilgisi olan var mı?
Seni sporların çapkın külkedisiiiiAy bugün başıma neler geldi sabah kalktım uyku sersemi işe geldim soyunma odasına indim spor ayakkabılarımı giymek için neyse bir baktım ayakkabının teki yok....Haydaa dedim kalktım eve döndüm geri ayakkabı evdedir diye.. Gittim evde de bulamadım... Sabahın 10unda 1 saat amele gibi sıcağın altında o kadar yol gittim yok yok yok...
Gittik yeni ayakkabı aldık işe anca 12de geri dönebildim sabah sabah ne sinirlendim ne üzüldüm gitti ayakkabımın teki yolda mı düşürdüm ki nettim
Takıntı yaptım mesai bitince eve gittiğim yollardan tekrar geçip bakıcam acaba ekmek alırken fırında mı düşürdümya bide bu toka anahtar değil ki düşse ses çıkarır hay allahım sinirlerim bozuldu gülüyorum
![]()
![]()

HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU