Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydınn a.s.
öncelikle tüm Türk milletinin daha sonra özel olarak buradaki arkadaşlarımızın çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorummmm :1rolleyes:

akşam giremedim yorulmuşum, balkon daha bitmedi (inşallah bugün), ee gündüz bi sürü iş miş, dizi izlerken uyumuş kalmışım -tatlicadiarzu-

hava burda yağmurlu, kapkaranlık :bbo: ne üzülmüştür minikler kıyamam.

bugun herkez 23 nisan bayramina gitmistir kallisim zaten gidecekti
gece kutladim ama yine tekrarliyim
:nazar:a.s.butun cocuklarimizin 23 nisan bayrami kutlu olsun:nazar:a.s.
allah dunyadaki tum cocuklara saglik mutluluk versin insallah

bijom merhaba dun neler yedin tatlim yazdinda benmi gormedim yoksam

dunku raporum
sabah __ 2dilim ekmek arasina 1dilim peynir 2dilim domates 1 yaprak maruldan olusan bir tost yaptim 1tas da sutlu gayfe
oglen ___bir koca tabak salata bir kase yogurt 1 dilimde ekmek
ara__ 3cilek ama cilekler nerde yetistiyse artik cok buyuklerdi benim gibi etli butlu tombul tombullardi
aksam____ patlican salatasi bir tabak 1 dilimde ekmek
gece__ bir su bardagi sut ilik ilik ohhhh icine bir tatli kasigi bal bogazlarimdan rahatsizim biraz sesimde kacti biyerime alerjinin sonuna dogru ben boyle kuru oksuruge tutulurum sesim gider bogazim siser ama iyiyim halsiz falan degilim essek gibiyim:nazar: nazarim degmesin kendime

bijom merhaba dun neler yedin tatlim yazdinda benmi gormedim yoksam
oyy kimler gelmişşşş Şeniz

dün yediklerimi yazmadımm kızma diye. yazmasam olmaz mı :roflol::roflol:

senin yediklerini denetledim. sanki sen de azaltmışın yediklerini gibime geldi. bi de bu tas gayfe ne ola ki bildigimiz hamam tası mı :roflol::roflol:

günaydin takimim.
bayramimiz kutlu olsun. havalar nasil bijoux yagisli demis. burada cok güzelde ben daha yürümedim.
görüsürüz canlarim

Merhaba,

Canım Atatürk'üm ne güzel bir bayram hediye etti, hemde tüm dünya çocuklarına herkese kutlu mutlu olsun.
Ben küçükken, ülkemize gelen çocuklardan misafir etmemizi o kadar çok isterdim, Ama onlar sadece Ankara'ya gidiyorlardı,
Şimdi bir yeğenim var 2 yaşını dolduracak, ona ilerde dünya çocuklarından birini misafir ederiz inşallah.
Artık ıstanbul'a da geliyorlar.
Biz bugün çalışıyoruz, ama telefonlar bile çalmıyor, vakit geçiriyoruz işte.

Yeğenimin doğumgünü yaklaşıyor 10 mayısta.
bende ona ne hediye alsam diye düşünüyordum, Onun adına ağaç dikmeye karar verdim. Çekül vakfı bu konuda yardımcı oluyor. Onun adına doğumgünü hediyesi olarak 7 ağaç dikilecek. O işi de hallettim, kendimi çok iyi hissediyorum

günaydınlar herkese
tüm çocuklarımızın 23 nisan bayramı kutlu olsun her sene olduğu gibi bu senede hava yağmurlu çocukların çoğunun gösterileri ertelenmiş olsun artık yinede bugün onların bayramı hep mutlu olsunlar

reyhan ablamla zenanımdan başka gelen olmamış,ben de yaprak dökümünü izledim geldim...

hemen bugünün reporunu yazayım canzi ciğime:

sabah : peynir,1 yumurta.dom-sal , kepekli ekmek 2 dilim,

ara: meyve

öğlen: taze fasulye,2 kaşık pilav,yoğurt

ara:galeta,biraz peynir

akşam:4 kaşık nohut,2 kaşık pilav,salata

gece:meyve

not:şok diyet bugün son bulmuş oldu :utangac: bu pirinç pilavı hep böyle bozdu işte beni

canım bugünkü beslenmende iyi sayılır ama akşam keşke sadece nohut ve salata ile kalabilseydin hem öğlen hemde akşam pilav fazla olmuş gibi ama yinede kalori olarak fazla birşey yok pilav ölçülerin iyi iki kaşık allahtan canım krom içinde ben hiç duymadım ve kullanmadımda fazl abilgim yok işe yarar inşallah canım a.s.a.s.

çukulatacım buda benim raporum

sabah beyaz peynirli tost 1 bardak yeşil çay
ara 1 kepekli galeta
öğle tavuklu salata 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
ara 1 elma
akşam 1 kase çorba 1 kase salatalıklı yoğurt 4 yemek kaşığı kıymalı bezelye
gece 1 aktivya çilekli

2 lt su 2 bardak şekersiz açık çay 1 bitki çayı spor dün hiç yapamadım :sm_confused:

bu arada bügün tatil olduğu için öğünlerimin saati kayacak malesef şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum sonra görüşürüz :1rolleyes::1rolleyes:

canzicim merhaba,

gayet güzel besleniyorsun, bu şekilde devam edersen çok çabuk etkisini göreceksin.

Mehalimcim görüşemedik bir türlü

işte raporum canım

dün akşam
1 kase çorba
1/3 maydonoz limonlu
2 yemek kaşığı mantar sote (yağsız)
2 yemek kaşığı yoğurt

yatmadan activa ve ballı sirkeli su

sabah
1 simit ve kk peynir
keşke yarım simit yiyebilseydim ama akşam yemek sonrası bile açtım :) sabah bitirdim valla simidi
şimdide yeşil çayımı içiyorum
öğlen ne varmış bakalım, az yerim mutlaka, çünkü hala tokum

evet canım ama meyve suyu işini 1 gün yaptım. bugün 3.güne geçtim yerimseniben

nerden biliyon bakim casussss Şeniz

Son düzenleme:
merhabe herkeseee ben arada bır bakıyorum ama vaktımm yok bugunlerde yaa sadece yedıklerımı yazıp cıkıcam mecburen ama sonraları sohbetlerınıze katılacagım
dun evdeydımm sabah normal bır kahvaltı ama 1 ınce dılım ekmek yedımm
arada bır bıtkı cayı
oglen yemek yemeyı unuttum
aksamda yumurtayla 1 ınce dılım ekmek yedımmm bırde meyve suyu ıctımm
4 bardak su ıctım az ıcmısım degılmıı neyse bugun telafı ederızz
bu arada bısey sorucam ben hemen hemen hergun tartılıyorumm bılıyorum belkı yanlıs ama elımde degıl benı cok motıve edıyor gramlarla ugrasmakta hosuma gıtmeye basladı verdıgımız kıloyu cuma gunu soylıcez onu bılıyorumda arada soyleyemıyomuyuz onu merak ettımmm
hepınız optummmm o kaar cokk ısımm varkı ara verdıgımde cevaplarınızda okurum byeeee

bilirim bensengözlerimebaksanab

sirkeli suyuma devam ediyorum, dün sirkeyi biraz fazla kaçırmışım :roflol:
sanki sadece sirke içmişim gibi geldi, ağzım burnum karıştı valla
iyi olmuştur herhalde

yüzümün daha gergin olduğunu hissediyorum, sanki sirkeli suyun marifeti gibi ne dersin bijoux cum

bilirim bensengözlerimebaksanab
sirkeli suyuma devam ediyorum, dün sirkeyi biraz fazla kaçırmışım :roflol:
sanki sadece sirke içmişim gibi geldi, ağzım burnum karıştı valla
iyi olmuştur herhalde
yüzümün daha gergin olduğunu hissediyorum, sanki sirkeli suyun marifeti gibi ne dersin bijoux cum

evet canım ondandır büyük ihtimal. aslında sirkeyi sulandırıp yüzü temizliyolar ama ben hiç denemedim. bir araştır itersen. inceldin mi peki sirkeden beri, gözlemledin mi hiç. benim kilo aynı sayıyo ama yüzük nerdeyse cıkıcak parmağımdan -tatlicadiarzu-

valla, inceliyorum ama sirkeden olup olmadığı konusunda tam emin değilim.

ay sonu ölçülerimi alıcam tekrar, bakalım nerden nereye gelmişim, kimlerin hatırı var bu konuda bakıcaz:roflol:

valla, inceliyorum ama sirkeden olup olmadığı konusunda tam emin değilim.
ay sonu ölçülerimi alıcam tekrar, bakalım nerden nereye gelmişim, kimlerin hatırı var bu konuda bakıcaz:roflol:

sirkeden sonra kullandığın özel bir ürün yoksa ondandır canım. benim de yüzümü düzeltiyor çünkü, bir de gıdı bölgesi derler ya orası gidiyor ben kullanınca.

kallisim gördüm seni nasıl bakalım orası da karanlık mı burası gibi

Back
X