Canım sağol ama harikalık bir durum yok sadece empati yapıyorum

:) sonuçta bende o yollardan geçtim geçmeye devam ediyorum kilo vermenin ne zor şey oldugunu çok çok iyi biliyorum.
Burada gelip haydi hurma diyeti o bu diyip sizleri mezun edip sonra 1 hafta sonra geri görmek istemiyorum kilo verememek üzücü verdiğin kiloyu geri almak çok daha üzücü birşey biliyorum.. bir de sağlıklı değil artık bunuda kavradım kaslarımız değerli hepimiz yaşlanacağız çoğumuz orta yaşız şurada güçlü bacaklara kollara ihtiyacımız var sağlıksız diyetlerle birde niye onları eritelim değil mi
Ek olarak sizlere baskı yapıp diyet yaparken mutsuz olmanızı hiç ama hiç istemiyorum hedeflerinizde küçük olabilir 200 200 300 300 ilerleyebilirsiniz gözünüzde yüksek rakamlar olur ve onlara ulaşamazsınız kendinizi başarısız hissedersiniz.
Yeterki alışkanlıkları değiştirelim yeterki kafa yapımız şurada bir değişsin.. diyet değilde sağlıklı yaşam modunu seçelim diyet dediğimiz zaamn kendimizi baskılıyoruz diyet bitti haydiiii yemeklere dönüş ve 0 sporlu hayat

bunları burada kapatırız inşallah
Senin meyve konusunda ise Karatay duysa çatlardı herhalde

ben o kadının dediklerine baya güveniyorum kitaplarınıda okudum meyveye çok karşı o karşı ise bak var bir bildiği dikkat et :) eğer yenecekse bile günde 1 gündüz yenilmeli diyor

meyvede şeker sonuçta porsiyon kontrolü yapmazsan diyetine çok zarar verir canım