• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün çocuğun küçülen elbiselerini/ayakkabılarını eskiyen oyuncaklarını düzenlemeyle geçti. Elimden çıkarabildiğimi çıkarıyorum ama bir hüzün de oldu, ne çabuk büyüyüp gidiyor diye...
:))
Bende dün fotograflara bakınca aynı hüznü yaşadım ♥️ zAman çabuk geçiyor gerçekten bir ara sıkıntı ettiğimiz çoğu şeyi geçti gitti bilee.. 🤗
Benimde bir ara küçülenleri kaldırımam lazım kızılayın kutusuna ziyaret vakti :))

:KK74:5.takımın yeni ortakları :KK74:

**Ortaklar
birbirlerinin menülerini yorumlamalı 🗣
sporda teşvik etmeli 💪
takip etmeli 👀
Kısacası en fazla eksi için ortaklık sağlamalı 🤗

1.olan ikiliye spor tablomuzda +500 er puan verilecektir ♥♥ (geçen hafta unuttum bu arada helal edin kirmizigitar kirmizigitar Calypso95 Calypso95 🙈 ) :))

Çok tatlış bir fikir yaa :KK200:

U UmutluBen

Sen takılma gör ben bu dönemde bak eskiler şahittir pekte eski kalmadı ama deli gibi spor yapıyordum ve 0 kaçamaktım tamm bir akıl tutulmasıydı ama bırakmadım bırakmayın kızlar

Tam 10 hafta 1 kg verilemez mi verememişim 🤷

emnis ( 69,9/68,9/1/%1,43)

emnis ( 68,9/69,2/-0,3/%-0,44)

emnis ( 69,2/68,7/0,5/%0,72)

emnis ( 68,7) sabit

emnis ( 68,7/68,6/0,1/%0,15)

emnis (68,6/69/-0,4/%-0,58)

emnis ( 69)sabit

emnis (69/68,7/0,3/%0,43)

emnis (68,7/68,1/0,6/%0,87)

emnis (68,1/67,8/0,3/%0,44) zafeerrrrrrrrrrr ♥♥♥♥

iyi aksamlar kizlar

kahvalti 9da bir recelli pancake, kahve
öglen 2de mercimekli bulgur pilavi ve salata
aksam 6da misafirim vardi 1sigara boregi, 1baklava ( 3 senedir yememistim) ve kahve, cay.
spor yok.

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
Ceza defteerini açtık madem burayada 70 puan ceza verelim 🙈🙈

ilave🤣 kocamin difrize zulaladigi magnum klasiklerden bi tane goturdum.

meyve soleni daha masumdu ama kalmamis! neyse bi dahaki odule artik🤣🤣🤣
Ceza yazayım dedim amaa cımbızı geri soktum evet haketmiştin hadi ödül diyelim 😁 bir dahaki sefere basarım 50 puanı :duduk:

Back
X