Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@AKREPcg lojman riskli bölge olmuş daha dün bakmıştım düşük riskti şimdi kıpkırmızı Allah sonumuzu hayır etsin.
Ben parkı yasakladıkça cocuk park delisi oldu 😔 sonumuz parktan olacak galiba 😑
Bizim yazliktaki bit kadar yerde kirmizi. Asiret gibi toplu bi aile var onlar komple olmus. Evlerinin yanindaki camide kapandi. Bizim sokakta da karantinali var ondan kirmizi. Neyseki bi pazar alisveris haric hic bi yerle isimiz olmuyor.

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam kızlar sorunlar biraz duruldu ve bugün ciddi bir şekilde geri dönmek istiyorum. Bu süreçte anlayışınız için çok teşekkür ederim

Bugün orucum gece de baya bi dondurma yedim. Sabah felaket gaz ve ödemle uyandım

Cuma 68.7
Bugün 70.7

Dün ilk defa adam akıllı yemek yedim 10 gündür o yüzden vücut ödem yaptı galiba

Cuma tartisini beklemek lazım emin olmak için. Ama hergun menü yazacağım

Ee nerede bu takımın enerjisi ben kimseyi tanimadigim ve balık hafızalı olduğum için sessizim peki siz 🤪🤪🤪 takımın üstünde ölü toprağı var gibi 🧐🧐 kalkın bakalım oturmaya mi geldik buraya

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam kızlar sorunlar biraz duruldu ve bugün ciddi bir şekilde geri dönmek istiyorum. Bu süreçte anlayışınız için çok teşekkür ederim

Bugün orucum gece de baya bi dondurma yedim. Sabah felaket gaz ve ödemle uyandım

Cuma 68.7
Bugün 70.7

Dün ilk defa adam akıllı yemek yedim 10 gündür o yüzden vücut ödem yaptı galiba

Cuma tartisini beklemek lazım emin olmak için. Ama hergun menü yazacağım

Ee nerede bu takımın enerjisi ben kimseyi tanimadigim ve balık hafızalı olduğum için sessizim peki siz 🤪🤪🤪 takımın üstünde ölü toprağı var gibi 🧐🧐 kalkın bakalım oturmaya mi geldik buraya

Çook sevindimmm kilonaa değil ama dönüşüne 😁

Of off bence kesin şişirmştir canım o yüzdn biraz dikkat edersen hızlı hızlı gidecektir o 🤗
İnşallah iyi dikkat etmeye başladım. Şükür iştahım normale döndü bide.
Sabah yumurta ve dereotu bide kapıya biber doğradım yedim çayla. Zaten şekersiz içiyorum yıllardır.
Şimdi de yoğurt, kuru kayısı bide kavrulmamış badem yedim.

Back
X