- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #370.701
Günaydınn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim yazliktaki bit kadar yerde kirmizi. Asiret gibi toplu bi aile var onlar komple olmus. Evlerinin yanindaki camide kapandi. Bizim sokakta da karantinali var ondan kirmizi. Neyseki bi pazar alisveris haric hic bi yerle isimiz olmuyor.@AKREPcg lojman riskli bölge olmuş daha dün bakmıştım düşük riskti şimdi kıpkırmızı Allah sonumuzu hayır etsin.
Ben parkı yasakladıkça cocuk park delisi oldusonumuz parktan olacak galiba
![]()
Allah şifa versin inşaAllah. Geçmiş olsun.Gunaydıın arkadaş ben tartinmadim kızımla hastanedeyiz çocuk hematoloji ye geldik lenf nodlari var 9 aydır gitmedi kontrol yapiliyor dua edindolayısıyla tartinmadim erken geldik
Gunaydıın arkadaş ben tartinmadim kızımla hastanedeyiz çocuk hematoloji ye geldik lenf nodlari var 9 aydır gitmedi kontrol yapiliyor dua edindolayısıyla tartinmadim erken geldik
Cherry Mom
Mehfam kızlar sorunlar biraz duruldu ve bugün ciddi bir şekilde geri dönmek istiyorum. Bu süreçte anlayışınız için çok teşekkür ederim
Bugün orucum gece de baya bi dondurma yedim. Sabah felaket gaz ve ödemle uyandım
Cuma 68.7
Bugün 70.7
Dün ilk defa adam akıllı yemek yedim 10 gündür o yüzden vücut ödem yaptı galiba
Cuma tartisini beklemek lazım emin olmak için. Ama hergun menü yazacağım
Ee nerede bu takımın enerjisi ben kimseyi tanimadigim ve balık hafızalı olduğum için sessizim peki siztakımın üstünde ölü toprağı var gibi
kalkın bakalım oturmaya mi geldik buraya
Çok geçmşş olsn canımGunaydıın arkadaş ben tartinmadim kızımla hastanedeyiz çocuk hematoloji ye geldik lenf nodlari var 9 aydır gitmedi kontrol yapiliyor dua edindolayısıyla tartinmadim erken geldik
Günaydın ağzından balll damlıyorrrr balımmGünaydınnnnnnn herkese yeni hafta yeni eksiler bizlerle olsun![]()
Ooo harikasın
52de sabitlersem razıyım inşaAllahOoo harikasın![]()
O haplarda şişirmiştir demi? 5 günde toplam 50 hap aldımOoo harikasın![]()
Of off bence kesin şişirmştir canım o yüzdn biraz dikkat edersen hızlı hızlı gidecektir oO haplarda şişirmiştir demi? 5 günde toplam 50 hap aldım
İnşallah iyi dikkat etmeye başladım. Şükür iştahım normale döndü bide.Of off bence kesin şişirmştir canım o yüzdn biraz dikkat edersen hızlı hızlı gidecektir o![]()