- 23 Mart 2016
- 30.545
- 91.466
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen beğendiysen bende beğenirim canım biliyorsun gözüm hiç yüksekte değil :) tamda rahata erdin derken izne çıkıyorsun ama senin kararın tabiSelam hanımlar bende bu hafta geldim kactım geldim kactım kusuruma bakmayın ev işleri tatil modu derken olmadı. Sabah tartıldım sonuc umut verici yarın için şükür. Yani benim için umut verici en azından belki kaptan beğenmeyebilirbgn akşam yemeğimide erken kapattım ve tost makinasınde patlıcan domatesle geçiştirdim. Sabah sporu akşam yürüyüşüde tamam yarın bakalım nolcak.
Hakket kaptan yemem içmemin farkını görüyorum valla. En azından çıldırmıyorum meyve tatlı diye. Ama dediğim gb birazcık mola iyi gelicek inşSen beğendiysen bende beğenirim canım biliyorsun gözüm hiç yüksekte değil :) tamda rahata erdin derken izne çıkıyorsun ama senin kararın tabi☺
Herkese iyi geceler canlar ♥♥
Nasıl oldugumu anlamadım kaptan AA niye kirmiziyim dedim baktım pro yaziyoo hayır yani anlamadım sen mi yaptirttin yeterki zayiflim diye
İnsanty nedir sporla alakalı kesin o yüzden meraklandimCherry Mom kaptan ben yarın izne ayrılcam ama yinede buralarda olmaya çalışcam. Sadece şu insanty dönemini atlatayım istiyorum geri gelicem inş
Bu insanty 3. Haftasını bitirdim ilk ay neyse de 2. Ay daha bir zorluyor bazen bittikten sonra kendime fıstıklı protein barhazırlayıp yemek istiyorum ama kiloma yansırmı korkusuyla yapamıyorum. Bu yüzden insanty yaprken kiloma değil inceliğime odaklanıp takıp edicem. Belki burda diyet günlüğü açarım.
Yemek yarışmasında oy verdin galiba :) tebriklerrNasıl oldugumu anlamadım kaptan AA niye kirmiziyim dedim baktım pro yaziyoo hayır yani anlamadım sen mi yaptirttin yeterki zayiflim diyekazenin işi de olabilir gerçi rozetler prolar valla simariyorum
![]()
Günaydın çok iyi
Spor sonrası protein mantıklı fazladan öğün olmadığı sürece sorun olmaz bence.Cherry Mom kaptan ben yarın izne ayrılcam ama yinede buralarda olmaya çalışcam. Sadece şu insanty dönemini atlatayım istiyorum geri gelicem inş
Bu insanty 3. Haftasını bitirdim ilk ay neyse de 2. Ay daha bir zorluyor bazen bittikten sonra kendime fıstıklı protein barhazırlayıp yemek istiyorum ama kiloma yansırmı korkusuyla yapamıyorum. Bu yüzden insanty yaprken kiloma değil inceliğime odaklanıp takıp edicem. Belki burda diyet günlüğü açarım.
OndanmiymisYemek yarışmasında oy verdin galiba :) tebriklerr![]()
Biguncuk çarpım olacaktı iki gün önceden4-11 Eylül Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne ✖✖☑☑✖☑ ☑
Amor-a ☑✖✖☑☑☑✖
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
seyrekyagmur ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
A AKREPcg ✖☑☑ ☑✖☑☑
cgdmk ☑ ✖☑☑☑☑ ☑
Hedef60kgolmak ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
portkatal9 ☑ ☑ ✖✖✖☑✖
pacman ☑ ✖✖✖✖✖✖