Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarınn için listemiz kızlar ♥️ hedeflerle birlikte öğlene kadar bildirimleri bekleriz ama güzell cicii eksiii bildirimleri 🙈🙈🤗🤭

Calypso95 Calypso95 U UmutluBen SaskinAnne SaskinAnne ayvacicegi ayvacicegi seyrekyagmur seyrekyagmur kirmizigitar kirmizigitar mavimli mavimli
Amor-a Amor-a A AKREPcg cgdmk cgdmk Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak portkatal9 portkatal9 asfarovski asfarovski

***5.Takım 691. Etap ***

Calypso95 (67,7/ izne ayrılmak istiyor.
UmutluBen(75.9/ izne ayrılmak istiyor.
SaskinAnne (81,7/ )
kirmizigitar (64,1
mavimli (82,2/
ayvacicegi(54,8/
seyrekyagmur ( 76,1/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,9/) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77.9 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
asfarovski ( 69,2) ayrılan üye geri döndü Başlangıç tarihi 24.08 başlangıç kilo 72,3 hedef kg 63
Cgdmk ( 67,3 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 75,1) yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
portkatal9 ( 55,5/ ) yeni üye baslangıç tarihi 01.09.20 baslangıç kg 57.5 hedef kg 46

20200910_205904.webp

Bugünkü menüm:
Sabah 1 dilim glutensiz ekmek,1 yumurta 1er dilim kaşar ve beyaz peynir,domates salatalık zeytin yeşil çay
ara türk kahvesi
öğlen kağıtta levrek ve ızgara sebze
ara türk kahvesi,şeftali
akşam pancar+yoğurt+maden suyu
sporum 30 dk leslie ve 6100 adım :)
Harikaaaa menü canım afiyett olsun :KK9:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım pacmani bi şey yapmayın. Bu sefer gerçekten geldim geldiiiim. Gerçekten çok zor zamanlar geçirdim. Hatta geçtiğimiz hafta psikolojik anlamda en zoruydu benim için. Bir anlık heyecanla gelicem, yapıcam dedim. Ama sizi yarı yolda bırakmış gibi oldum. Geçmiş 2 ayda resmen depresyondaydım, hatta ailecek depresyondaydık. Çok şükür atlattık diyorum artık. Bugün itibariyle. Ve koşarak buraya geldim. ;)

Bu kadar sizleri boşlamış olunca ucundan bunun nedenini de belirtmem gerekiyor sanırım. Havada kalıyor gibi hissediyorum çünkü. Aile içinde atlatması çok zor bir kavga ve kırgınlık yaşandı. Geniş aileden bahsetmiyorum. Çekirdek ailemiz içinde. Öyle ki olay ailenin dağılmasına kadar geldi. Kendi adıma ben de psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdim. İnsan her türlü olasılığı korkarak da olsa düşünüyor.

Aynı zamanda kardeşime karşı da güçlü gözüküp onu ayakta tutmaya çalıştım, annemi ayrı idare ettim. Herkesi hoş tutmaya çalışınca bütün yük benim üzerime bindi. Tabii bunu da kimseye söyleyemedim. Sonuç kendimi yemeğe verdim. Arkadaşlarıma da anlatmadım durumu, çok ciddi olduğu için mesele. İçime ata ata bugünlere geldik.

En sonunda dayanamadım. Herkesle ayrı ayrı konuştum. Çok şükür ki her şey yolunda gitti ve kötü günleri geride bıraktık.

Bu meseleyi şöyle bi üstünkörü anlatarak sizi isteyerek yarı yolda asla bırakmadığımı anlatmış olayım cancağızlarım. Eğer beni takımdan hala atmadıysanız (Çünkü atsanız bile hakkınız, ne olursa olsun) yarından itibaren buradaki ailemin tekrar yanında olmak istiyorum. ;) ;)

Ayrıca bildirimler şimdi şöyle bakınca beni öyle merak etmeniz o kadar mutlu etti ki, gözlerim ciddi ciddi doldu. Şu aralar çok duygusalım zaten. :D

Back
X