- 23 Mart 2016
- 30.545
- 91.466
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.001
En son çağırdığım mı yok :) zaten arkadaşın baştan inancı yoktu ya yinede yokluktan çağırdımKaptanım takıma çağırdığında kişi geldi miCherry Mom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son çağırdığım mı yok :) zaten arkadaşın baştan inancı yoktu ya yinede yokluktan çağırdımKaptanım takıma çağırdığında kişi geldi miCherry Mom
Oo süper tam tatlı krizleri için 2 dakikada hazırEki Görüntüle 2688345
Kızlar chia puding tarifi : altı için yarım su bardağı süt, 2 kaşıkchia tohumu ,üstü süzme yoğurt ve bal,onun üstü süzme yoğurt,kakao ve bal,en üstte çikolatalı granola ve muz :) afiyet olsun
Aynen pancarlı maden sulu ayranımı da atıcamOo süper tam tatlı krizleri için 2 dakikada hazır ✌
Tabiki canım sormana gerek yok çok çok sevinirizAynen pancarlı maden sulu ayranımı da atıcamsağlıklı öğünlerimizi de paylaşalım mı?
yarınn için listemiz kızlar ♥ hedeflerle birlikte öğlene kadar bildirimleri bekleriz ama güzell cicii eksiii bildirimleri![]()
Hadi bakalımbenimki tamamen süpriz bana da bu hafta hic tartilmadim![]()
Halbuki en çok süt yapan su ama tamamı kontrol edemedim sütüm de azdı ayricasen de mi öyle aldindemek benim gibiler de var
![]()
Yandım:)))) Nallçakk seniii :)
E hadi bakalım buna yarın ki kilo bildirimine göre karar vercem küsme hakkım olursa o zamn kullanayım bahaneyle![]()
Merhaba selin hoşgeldin aramıza Esra bende :)Merhaba..ben selin..38yasindayim gruba kabul.edildigim için teşekkür ederim :)
Harikaaaa menü canım afiyett olsunBugünkü menüm:
Sabah 1 dilim glutensiz ekmek,1 yumurta 1er dilim kaşar ve beyaz peynir,domates salatalık zeytin yeşil çay
ara türk kahvesi
öğlen kağıtta levrek ve ızgara sebze
ara türk kahvesi,şeftali
akşam pancar+yoğurt+maden suyu
sporum 30 dk leslie ve 6100 adım :)
Yanmamış da olabilirimNe diyorsunyanacak kadar durumlar ciddi yani
![]()
ve aşırı rahatlatıyor akşam.Karnımda da kıpraşmalar varNefiss duruyorrr![]()