- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.021
Bu ne ola ki?? Mükemmel gözüküyor. Neler var içinde?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne ola ki?? Mükemmel gözüküyor. Neler var içinde?
Önce gel sana sarılayımAyrıca bildirimler şimdi şöyle bakınca beni öyle merak etmeniz o kadar mutlu etti ki, gözlerim ciddi ciddi doldu. Şu aralar çok duygusalım zaten.![]()
Orman meyveli dondurma sanıyorsun değil miBu ne ola ki?? Mükemmel gözüküyor. Neler var içinde?![]()
Canım çok geçmiş olsun o zaman Allah bi daha yaşatmasınAyrıca bildirimler şimdi şöyle bakınca beni öyle merak etmeniz o kadar mutlu etti ki, gözlerim ciddi ciddi doldu. Şu aralar çok duygusalım zaten.![]()
İnsanın sizin gibi kaptanı olunca sırtı yere gelmez!Önce gel sana sarılayım![]()
yavrukuşum niye atalım anladık yine bir durumlar olduğunu ama bekledik dönüşü böyle beklemiyordum çok sevindim
her ailenin başına gelebilir bir daha yaşamazsınız umarım
![]()
En sevdiğim dondurmadır kaptanım. Valla görüntüden her türlü gideri var. Yaparım ben bunu!Orman meyveli dondurma sanıyorsun değil mi![]()
Çok çok teşekkür ederim. Daha seninle orti olucaz.Canım çok geçmiş olsun o zaman Allah bi daha yaşatmasınhoşgeldin yine
![]()
Hahha kız 5 günde gelip 2 günde kaçıyor iyi miİnsanın sizin gibi kaptanı olunca sırtı yere gelmez!Kocaman sarıldım, covid'den de müsaade istedim öptüm hatta.
İnşallah yaşamayız. Allah düşmanıma da yaşatmasın. Hemencik adapte olucam buraya da merak etmeyin.
Arada pacman kaçamakları olabilir.
![]()
Tatlım haşlanmış pancar ve suyundan koydum,ev yoğurdu ve maden suyu aşırı güzel köpürüyo bir deBu ne ola ki?? Mükemmel gözüküyor. Neler var içinde?![]()
Yaa kaptanım öyle demeyin. O 2 günde 600 gr vermiştim. Ödemdi herhalde ama olsun.Hahha kız 5 günde gelip 2 günde kaçıyor iyi mi![]()
Yaa kaptanım öyle demeyin. O 2 günde 600 gr vermiştim. Ödemdi herhalde ama olsun.Bugün de durumların düzelmesi şerefine kıbrıs tatlısı yapmıştım. Yarın yemek için.
Yarım dilim yememe izin var mı ki? O kadar çırp, şerbet yap, krema yap..... Emekler.... Kaptanım izin verir mi yarım dilime.
![]()
Yap yap kuşum harika bişi orjinali limon yoğurt maden suyu ama tadı beyin gibiydi çok zor içtim o yüzden değiştirdimEn sevdiğim dondurmadır kaptanım. Valla görüntüden her türlü gideri var. Yaparım ben bunu!
Çok çok teşekkür ederim. Daha seninle orti olucaz.Unutmadım...
Dur bi bismillah hahahaYaa kaptanım öyle demeyin. O 2 günde 600 gr vermiştim. Ödemdi herhalde ama olsun.Bugün de durumların düzelmesi şerefine kıbrıs tatlısı yapmıştım. Yarın yemek için.
Yarım dilim yememe izin var mı ki? O kadar çırp, şerbet yap, krema yap..... Emekler.... Kaptanım izin verir mi yarım dilime.
![]()
Ben sen diyorum ama aynı hastanede olsak üstüm olacaktın, abla diyecektim.Yap yap kuşum harika bişi orjinali limon yoğurt maden suyu ama tadı beyin gibiydi çok zor içtim o yüzden değiştirdim
Olalım tabiiiigel gel kuzucum
Ben saldığımda acayip kaçamaklı gidiyorum. Ama bir başlarsam firesiz de giderim. KaptanDur bi bismillah hahaha![]()
Yok kuzum neden resmi konuşalım hastan olsam ya da hocan olsam neyse de burda arkadaşız yoldaşızBen sen diyorum ama aynı hastanede olsak üstüm olacaktın, abla diyecektim.Eğer sorun olursa direkt "siz" dönerim. Diyet ortağı da olsak.
Ben saldığımda acayip kaçamaklı gidiyorum. Ama bir başlarsam firesiz de giderim. KaptanCherry Mom biliyor. Adaptasyon sürecindeyim diyelim.
![]()
Tamamdır, çok sevindim. Ben de öyle düşünmüştüm tabii ki ama sorayım da içim rahat etsin.Yok kuzum neden resmi konuşalım hastan olsam ya da hocan olsam neyse de burda arkadaşız yoldaşız![]()
Tamamdır, çok sevindim. Ben de öyle düşünmüştüm tabii ki ama sorayım da içim rahat etsin.![]()
senden iyi supuruyor desem o tintin girgiriBanada o çalışırken hep sinir gelir gibi geliyor tinnn tinnn yavaş çalışıyor ya ben haldur huldur ev süpürmeye alışmışımöyle tın tın temizlik mi olur
![]()
İlk defa olunca yerleri karıştırdın bak :)))aylar sonra ilk defa kasar peynir yedim,
tam tahil ekmegine kasarli salamli tost
2 yk et kavurma
3 litre su
1 sise sade soda
yarin tartida gorecegiz durumu![]()
Ben vermiyorum yazayım sen verdim anla yeYaa kaptanım öyle demeyin. O 2 günde 600 gr vermiştim. Ödemdi herhalde ama olsun.Bugün de durumların düzelmesi şerefine kıbrıs tatlısı yapmıştım. Yarın yemek için.
![]()