Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayrıca bildirimler şimdi şöyle bakınca beni öyle merak etmeniz o kadar mutlu etti ki, gözlerim ciddi ciddi doldu. Şu aralar çok duygusalım zaten. :KK70:
Önce gel sana sarılayım :KK19: 🤗 yavrukuşum niye atalım anladık yine bir durumlar olduğunu ama bekledik dönüşü böyle beklemiyordum çok sevindim 🤗🤗 her ailenin başına gelebilir bir daha yaşamazsınız umarım 😘😘

Önce gel sana sarılayım :KK19: 🤗 yavrukuşum niye atalım anladık yine bir durumlar olduğunu ama bekledik dönüşü böyle beklemiyordum çok sevindim 🤗🤗 her ailenin başına gelebilir bir daha yaşamazsınız umarım 😘😘
İnsanın sizin gibi kaptanı olunca sırtı yere gelmez! :nazar: Kocaman sarıldım, covid'den de müsaade istedim öptüm hatta. :D İnşallah yaşamayız. Allah düşmanıma da yaşatmasın. Hemencik adapte olucam buraya da merak etmeyin. ;) Arada pacman kaçamakları olabilir. :D

İnsanın sizin gibi kaptanı olunca sırtı yere gelmez! :nazar: Kocaman sarıldım, covid'den de müsaade istedim öptüm hatta. :KK70: İnşallah yaşamayız. Allah düşmanıma da yaşatmasın. Hemencik adapte olucam buraya da merak etmeyin. :KK66: Arada pacman kaçamakları olabilir. :KK70:
Hahha kız 5 günde gelip 2 günde kaçıyor iyi mi :olamaz::KK48:

Hahha kız 5 günde gelip 2 günde kaçıyor iyi mi :olamaz::KK48:
Yaa kaptanım öyle demeyin. O 2 günde 600 gr vermiştim. Ödemdi herhalde ama olsun. :D Bugün de durumların düzelmesi şerefine kıbrıs tatlısı yapmıştım. Yarın yemek için. :D Yarım dilim yememe izin var mı ki? O kadar çırp, şerbet yap, krema yap..... Emekler.... Kaptanım izin verir mi yarım dilime. :KK48:

Yaa kaptanım öyle demeyin. O 2 günde 600 gr vermiştim. Ödemdi herhalde ama olsun. :KK70: Bugün de durumların düzelmesi şerefine kıbrıs tatlısı yapmıştım. Yarın yemek için. :KK70: Yarım dilim yememe izin var mı ki? O kadar çırp, şerbet yap, krema yap..... Emekler.... Kaptanım izin verir mi yarım dilime. :KK48:
Cherry Mom Cherry Mom içinizden yine başladık dediğinizi duyar gibiyim. :D

En sevdiğim dondurmadır kaptanım. Valla görüntüden her türlü gideri var. Yaparım ben bunu!

Çok çok teşekkür ederim. Daha seninle orti olucaz. :KK70: Unutmadım...
Yap yap kuşum harika bişi orjinali limon yoğurt maden suyu ama tadı beyin gibiydi çok zor içtim o yüzden değiştirdim :D

Olalım tabiiii :KK19:gel gel kuzucum

Yaa kaptanım öyle demeyin. O 2 günde 600 gr vermiştim. Ödemdi herhalde ama olsun. :KK70: Bugün de durumların düzelmesi şerefine kıbrıs tatlısı yapmıştım. Yarın yemek için. :KK70: Yarım dilim yememe izin var mı ki? O kadar çırp, şerbet yap, krema yap..... Emekler.... Kaptanım izin verir mi yarım dilime. :KK48:
Dur bi bismillah hahaha :D

Yap yap kuşum harika bişi orjinali limon yoğurt maden suyu ama tadı beyin gibiydi çok zor içtim o yüzden değiştirdim :KK70:

Olalım tabiiii :KK19:gel gel kuzucum
Ben sen diyorum ama aynı hastanede olsak üstüm olacaktın, abla diyecektim. ;) Eğer sorun olursa direkt "siz" dönerim. Diyet ortağı da olsak. :D
Dur bi bismillah hahaha :KK70:
Ben saldığımda acayip kaçamaklı gidiyorum. Ama bir başlarsam firesiz de giderim. Kaptan Cherry Mom Cherry Mom biliyor. Adaptasyon sürecindeyim diyelim. :dondurma:

Ben sen diyorum ama aynı hastanede olsak üstüm olacaktın, abla diyecektim. :KK66: Eğer sorun olursa direkt "siz" dönerim. Diyet ortağı da olsak. :KK70:

Ben saldığımda acayip kaçamaklı gidiyorum. Ama bir başlarsam firesiz de giderim. Kaptan Cherry Mom Cherry Mom biliyor. Adaptasyon sürecindeyim diyelim. :dondurma:
Yok kuzum neden resmi konuşalım hastan olsam ya da hocan olsam neyse de burda arkadaşız yoldaşız :KK39:

Banada o çalışırken hep sinir gelir gibi geliyor tinnn tinnn yavaş çalışıyor ya ben haldur huldur ev süpürmeye alışmışım 🙈 öyle tın tın temizlik mi olur 🙈🙈
senden iyi supuruyor desem o tintin girgiri🤭

yaaaaa basima gelen, simdide telefonum bozuldu, ekran kirilmisti zaten ama goruntu gitti bugun, su ara yeni de alamam. menu yazmak icin bile esimin telefonunu aldim, insallah hallederim su tel mevzuunu

Ben vermiyorum yazayım sen verdim anla ye 🙈🤗 alemsin paccimm yaa

Back
X