Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hanımlar
Dün akşam kirazsaplı yeşilcayım sağolsun tüm gece wc ye çıkardı ödemler biraz gitmiştir sanırım.

Geçen hafta cuma : 76.1 idim.
Bu hafta : 74,9 oldum :KK36: ( -1.200 )

Oran : 1.576872

tartı 5.webp
tartı 5-1.webp

Telefonda bütün dosyalar gitti sıfırlamak zorunda kaldım. Burdan bakarak yaptım ama o anlık panikle olmuştur küçük yanlışlar. Bu günlük böyle olsun idare edin 😊
Yok est. Olur mu öyle şey. Dün çok moralim bozuldu telefon öyle olunca. İlk aklıma gelen liste oldu. Hemen onu yaptım acele ile. Allahtan son gündü. Akşam yeni liste başlatcam 😊

Gecen hafta : 53
Bu hafta : 53.9
Oran : + %1.69

Uzgunum niye boyle oldu bilmiyorum. Hafta ici evet cok dikkatli degildim ama abartili bir seyde yememistim. Ya bu yayladaki tartidan dolayi oldu gecen hafta yanlis tartti ya da cidden almisim :KK43: Cherry Mom Cherry Mom

Bence pazartesine kadar yeşilcay kullan limonlu saplı -bol su bir de ... pazartesi sabahı net belli olur ben ödemli olduğumda 2-3 kilo bile farkettiğini bilirim eskilerden.

Ondanmiymis🤭 tepede çıkıp duruyordu doğru ama öyle görüntüler olduğunu bilseydim girmezdim alt tarafı labneydi neler yapmışlar öyle 🙈😁
Özellikle oy veren eski üyelere proluk veriliyor gibi geliyor bana yada tesadüf olsunn iyi olmuş 🤭 sende baya eski üyeymişin maşallah ben buraya hamilelik olunca kayıt olmuştum öncesi yok :)

Back
X