- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.081
Çok sağol cnm sana da tebriklerHARİKA TEBRİK EDİYORUM

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol cnm sana da tebriklerHARİKA TEBRİK EDİYORUM
Hoş buldum hoş buldum.pacman bu arada dun bi firsat bulup hosgeldin diyemedimburalardamisin artik kacmak gitmek yok dimi
Teşekkürler kaptanım 3 günde 1 kahvaltıyı değiştirerek gidiyorum bakalım hoşuma gitti böyleOooo harikasın canım tebrik ederim![]()
Evet aslında pazartesi -300düGecem hafta 81.7
Bu hafta 81.6
Yüzde 0.12
Gelecek hafta hedefim 81
Cherry Mom
EceZ
Kaptancim daha çok bekliyordum hafta ici daha iyiydim ama şişkinlik var regl sanırım bilemedim de
evet öyle. benim de sütüm azdi.Halbuki en çok süt yapan su ama tamamı kontrol edemedim sütüm de azdı ayrica
İnsanty yabancı bir adamın yaptırdıgı yüksek cardio programı canım. 30 günlük 60 günlük programları var. Ben şimdi 9 haftalık olanını yapıyorum 3 haftam bitti. Yıllardır car bu program ama ben hep başlayıp başlayıp bırakmıstım ilk defa bu kadar uzun yapabildim. Bu sefer sonunu görmek istiyorum. İnsanty yapanların cogunda çok abartılı vucut değişimleri var bende be olacak bende görmek istiyorum. Beslenme planınıda kilo vermeye yönelik az tutmaktan ziyade daha kas yapmaya yönelik istiyorum. Eğer kas kütlem artarsada enerji harcama hızım artar bu da bana avantaj olur diyorum.İnsanty nedir sporla alakalı kesin o yüzden meraklandim
vuhuuuGünaydınlaar
Kilom geçen cuma 75,1
bugün 73,0
fark -2,1 kg@ayvacicegi cnm
Cherry Mom @reyyanK
bu da bugün kahvaltım yeşil çayla birlikte
Eki Görüntüle 2688651
Tamam kaptancığımBen vermiyorum yazayım sen verdim anla yealemsin paccimm yaa
Bize özelden de olsa before after yaparsın mııı çok merak ediyorum sonucuuuuİnsanty yabancı bir adamın yaptırdıgı yüksek cardio programı canım. 30 günlük 60 günlük programları var. Ben şimdi 9 haftalık olanını yapıyorum 3 haftam bitti. Yıllardır car bu program ama ben hep başlayıp başlayıp bırakmıstım ilk defa bu kadar uzun yapabildim. Bu sefer sonunu görmek istiyorum. İnsanty yapanların cogunda çok abartılı vucut değişimleri var bende be olacak bende görmek istiyorum. Beslenme planınıda kilo vermeye yönelik az tutmaktan ziyade daha kas yapmaya yönelik istiyorum. Eğer kas kütlem artarsada enerji harcama hızım artar bu da bana avantaj olur diyorum.
Bende rozet geldi msj vardı ama görünmüyorÖzellikle oy veren eski üyelere proluk veriliyor gibi geliyor bana yada tesadüf olsunn iyi olmuşsende baya eski üyeymişin maşallah ben buraya hamilelik olunca kayıt olmuştum öncesi yok :)
Evet kaliteli kas artar yağ azalır Eğer hedefine tekli hanelerde rakam kaldıysa kas çalışılmalı bence de ve buradaki diyet ile bayağı zıt bi diyet programı oluyor et ağırlıklı. Değişim referansları varsa daha da motive eder bende 3 ay sonra reformer e döneceğim nasipse.umarım istediğimiz fiziğe kavuşuruz çok ozletme çabuk gelİnsanty yabancı bir adamın yaptırdıgı yüksek cardio programı canım. 30 günlük 60 günlük programları var. Ben şimdi 9 haftalık olanını yapıyorum 3 haftam bitti. Yıllardır car bu program ama ben hep başlayıp başlayıp bırakmıstım ilk defa bu kadar uzun yapabildim. Bu sefer sonunu görmek istiyorum. İnsanty yapanların cogunda çok abartılı vucut değişimleri var bende be olacak bende görmek istiyorum. Beslenme planınıda kilo vermeye yönelik az tutmaktan ziyade daha kas yapmaya yönelik istiyorum. Eğer kas kütlem artarsada enerji harcama hızım artar bu da bana avantaj olur diyorum.
öyle değerli bişi çekmece de nörüyor hemen sıcak su da 10 dk haşla limonla sonra da yeşilcay ekle oh mis halt yemiş zayıflama çaylarıÇekmecede duruyorbir başvurayım kendisine
![]()
Korktunn demi dün akşam yandım deyince kaptanımmVay vayy vayşahane tebrik ederim canım
2007 gibi olmuştum üye o zaman stajerdim o bdv yokmu onun sayesinde oldumÖzellikle oy veren eski üyelere proluk veriliyor gibi geliyor bana yada tesadüf olsunn iyi olmuşsende baya eski üyeymişin maşallah ben buraya hamilelik olunca kayıt olmuştum öncesi yok :)
o benimDürüst üye![]()
Vayy diyetisyen tartısı.
Ben eklerim cnm tmamdırGüncel: 75.7
Fark:0.2
Oran: %0.26
Listeyi buşamadım![]()
Oo çok iyi ya bravogecen cuma:64.1
bugun:63.5
-600 gr
e hic yoktan iyidir
:))
Aaa ne garip vay be2007 gibi olmuştum üye o zaman stajerdim o bdv yokmu onun sayesinde oldumo zaman daha küçük şirindi herkesin messenger da kazen olurdu istihbarat şefimiz nostalji yaşım gelmiş benim yahu
neyse bunca yıl sonra bi pro luklarını alırım artık