- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.241
Nasılsın canımGünaaaydiiiinnn ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canımGünaaaydiiiinnn ❤
İyiyiz şükür reyyanim sen nasılsinNasılsın canım![]()
Çok şükür iyiyim bendeİyiyiz şükür reyyanim sen nasılsin![]()
Karantina bitti mi hiç soramadim daÇok şükür iyiyim bende![]()
Al benden de o kadar domates salatalık görünce midem bulanıyor artıkBu ara aynı şeyleri yemekten sıkıldım, değişiklik olsun deyince de çok diyete uygun olmuyor. Bu akşam biraz planlama yapmak istiyorum protein ağırlıklı haftalık program gibi vakit olursa..
Uzatmalı karantinam dün bittiKarantina bitti mi hiç soramadim da![]()
Ohh Cook şükür hadi gözün aydınUzatmalı karantinam dün bitti![]()
Demi yaOhh Cook şükür hadi gözün aydınuzun oldu ama temiz oldu boşver
![]()
Eline sağlık canım11-18 Eylül Menü Paylaşım Listesi
@SaskinAnne![]()
@Amor-a![]()
mavimli
![]()
@kirmizigitar![]()
ayvacicegi
![]()
seyrekyagmur
![]()
@AKREPcg![]()
@cgdmk![]()
@amatordiyetci![]()
portkatal9
@pacman![]()
Buraya kadar gelmedi çok şükür canım bizde o görüntüleri haberlerden gördük siiz giibiCherry Mom Ankara'da kum fırtınası olmuş ya çok korkunç ☹ sizde gördünüz mü?
Selamm canım hoşgeldin nasılsın ??Mrb Kızlar ben geldim.Cherry Mom cnm takıma geri dönebiliyor muyum acaba?
Hosbulduk cnm iyiyim çok şükür en son tartıldığımda 59.2 kg ama yarın sabah tartıldığımda daha düşük çıkacagıma inanıyorum.Selamm canım hoşgeldin nasılsın ??
Süre açısından sıkıntımız yok gelebilirsin 60 kg ile ayrılmıştın şuan kaç oldun![]()
ayy Adana öyle tabi ama kebap yenir ya rejime dokunmaz pidesi vs yoksa.Evet hizli verince geri aliyorum. Su an yaylada yuruyus cok yapamiyorum insallah yeni tuttugum ev etrafinda yuruyus imkani cok. Ama soylede bir problem var Adana olunca her iki adimda bir yemek mekani var. Kebapciyi gecsen borekci onu gecsen tatlici vs :)
Oo şahane izinden zayıflayıp dönmüşsünHosbulduk cnm iyiyim çok şükür en son tartıldığımda 59.2 kg ama yarın sabah tartıldığımda daha düşük çıkacagıma inanıyorum.
Öhööömn öhööömmmm adana mııayy Adana öyle tabi ama kebap yenir ya rejime dokunmaz pidesi vs yoksa.
börek yeme tabi![]()
aslında niyetimden 57 ile dönmek vardı ama yapamadım. buraya gelmeden once if diyeti olan Bi forumda 58 e kadar düştüm.inş burda da 53 inebilirm.Oo şahane izinden zayıflayıp dönmüşsün
Gelene kadar verdin mi yoksa :)
Öhööömn öhööömmmm adana mııyanlış yere geldiniz efenimm burası zayıflama forumu
:))))
Detoks tarifi veriyorum yazınızzz![]()
![]()
İf gerçekten işe yarıyor yaaslında niyetimden 57 ile dönmek vardı ama yapamadım. buraya gelmeden once if diyeti olan Bi forumda 58 e kadar düştüm.inş burda da 53 inebilirm.