Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu ara aynı şeyleri yemekten sıkıldım, değişiklik olsun deyince de çok diyete uygun olmuyor. Bu akşam biraz planlama yapmak istiyorum protein ağırlıklı haftalık program gibi vakit olursa..

Bu ara aynı şeyleri yemekten sıkıldım, değişiklik olsun deyince de çok diyete uygun olmuyor. Bu akşam biraz planlama yapmak istiyorum protein ağırlıklı haftalık program gibi vakit olursa..
Al benden de o kadar domates salatalık görünce midem bulanıyor artık

Cherry Mom Cherry Mom Ankara'da kum fırtınası olmuş ya çok korkunç ☹ sizde gördünüz mü?
Buraya kadar gelmedi çok şükür canım bizde o görüntüleri haberlerden gördük siiz giibi :(
Sadece bir anda fırtına oldu tamda Emre'yle babası dışarı çıkmıştı eve koşa koşa geldi sonra korkmuş 🙈 ama kum vs yoktu tabi

Selamm canım hoşgeldin nasılsın ??
Süre açısından sıkıntımız yok gelebilirsin 60 kg ile ayrılmıştın şuan kaç oldun 🙄🤭
Hosbulduk cnm iyiyim çok şükür en son tartıldığımda 59.2 kg ama yarın sabah tartıldığımda daha düşük çıkacagıma inanıyorum.

Evet hizli verince geri aliyorum. Su an yaylada yuruyus cok yapamiyorum insallah yeni tuttugum ev etrafinda yuruyus imkani cok. Ama soylede bir problem var Adana olunca her iki adimda bir yemek mekani var. Kebapciyi gecsen borekci onu gecsen tatlici vs :)
ayy Adana öyle tabi ama kebap yenir ya rejime dokunmaz pidesi vs yoksa.
börek yeme tabi 🤭

Oo şahane izinden zayıflayıp dönmüşsün 🤩🤩🤩
Gelene kadar verdin mi yoksa :)
aslında niyetimden 57 ile dönmek vardı ama yapamadım. buraya gelmeden once if diyeti olan Bi forumda 58 e kadar düştüm.inş burda da 53 inebilirm.

Back
X