Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar benim haftaya doktora sinavim var. Kilo bildirimi yapip fazla aktif olamayabilirim. Benim Için dua edin. Bir hedef büyük bir hayal için başka bir egitimden vazgeçtim inşaallah olur 🤲🏻
Alllah yolunu açık etsin inşallah 🤩🤩 biz diplomayla evde yatarken sen yürü git maşallah 🤩🤩dua ederiz canım bol bol

kizlar tatildeyim

takdir edersiniz ki scik bufeden cimri ayrilmadim

dana antrikot
kuzu kavurma

bir bardak zero
yarim kucuk kase firinsutlac

ayyyyyyy ben buu menuyu dun yazmistim gondere basmasan uyumusum🤣

tobeler olsun ben iyi degilim🤣 telefonum bozuldu ya kizlar menu yazmak icin esimin teli aldim gece ama yazmisim gonder3 basmadan uyumusum, bu telefonu da kullanamiyorum cok zaten gunde bi saat kadar takiyorum hattimi mesajlara donup kapatiyorum🤭
herkes iyimi

Ohooo sizde de kutlama kutluma üstüne 1 haftada 2 kutlamayı kaldırmaz bu yüreğim:confused:
Nice yıllara ❤
Eylül diyince böyle oluyoruz valla 🤭 çok teşekkür ederiz 3 olcak oglus ❤️ ben bu hafta sıfırı çektim hatta az önce çok büyük bi yeme krizi yaşadım anlarim ki bu tarz detokslar bana göre değilmiş 2 yk pilav + 2 tavuk but ellerim titreye titreye yedim oğlum WC eğitiminde bı de o da yordu sanırım bu tarz arindiricilar da beni etkiliyormus bilmiyordum. sen de duy ortim menü artı bunlar geldi başıma ayvacicegi ayvacicegi

Su an yok. Hic dikkatimi cekmedi sanirim yesiller. Yarin bir bakayim bulvar boyunca var.
Aynenn daha önce gelmiştim yoldan koparıp bi yiyim dedim oyyyy :D meğer öyle yenmezmiş reçeli filan yapılırmış bi de salataya sıkıyoruz dedi biri ben de imrendim yine toplamak istiyorum biraz :rolleyes:olmadı çayını yaparım :D

Bende dayanamadım içtim valla ama yarın yapamayacağım çünkü evvelsi gün oğlumun doğum gününü kutlayacağız yarın baya bir işim var dayanamam muhtemelen
Kizlar benim haftaya doktora sinavim var. Kilo bildirimi yapip fazla aktif olamayabilirim. Benim Için dua edin. Bir hedef büyük bir hayal için başka bir egitimden vazgeçtim inşaallah olur 🤲🏻
Başarılar 🤓şimdiden tebrikler
Eylül diyince böyle oluyoruz valla 🤭 çok teşekkür ederiz 3 olcak oglus ❤ ben bu hafta sıfırı çektim hatta az önce çok büyük bi yeme krizi yaşadım anlarim ki bu tarz detokslar bana göre değilmiş 2 yk pilav + 2 tavuk but ellerim titreye titreye yedim oğlum WC eğitiminde bı de o da yordu sanırım bu tarz arindiricilar da beni etkiliyormus bilmiyordum. sen de duy ortim menü artı bunlar geldi başıma ayvacicegi ayvacicegi
Ben de düşük kalori yerine, sağlıklı bol proteinli yiyp sğoru artırmayı tercih ediyorum beni de zorladı ama yemedim başka. Yarın da yaparım sonra program değişecek.

Başarılar 🤓şimdiden tebrikler

Ben de düşük kalori yerine, sağlıklı bol proteinli yiyp sğoru artırmayı tercih ediyorum beni de zorladı ama yemedim başka. Yarın da yaparım sonra program değişecek.
Yapabildigin kadar canım biliyosun insan denedikce buluyor mesela ben tek öğün yesem biliyorum 1 Gr veremem. Protein açısından da balık eti en ideali hem hazimi kolay. ben de belli bi düzende yiyince veriyorum kabak detoksu ise hep aklımdaydı bı de dunun telafisiydi kaptanım biliyir 🙈 ama onu da beceremedim en iyisi normal duzenimde devam etmek. Bu arada muhtemelen yarın hastanelik olacağım karnimdan kaynaklı mahvoldum resmen. 1 haftadır ne tembellikmis ya. Kefir içiyorum artık bu da kar etmesse..

Back
X