- 23 Mart 2016
- 30.493
- 91.364
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.461
Vay arkadaş öyle birşey mi vardı 10.gün 20.günBugün menü yazmayım kızlar 10. gün ödülüm naapiiimmmama yürüyüş özelden atıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay arkadaş öyle birşey mi vardı 10.gün 20.günBugün menü yazmayım kızlar 10. gün ödülüm naapiiimmmama yürüyüş özelden atıcam
Evet aslında hep öyle diyorlar benim diyetisyende sadece Leslie yap demiştiBir diyetisyen vardı çalıştığım yerde.İlk başta yürüyüş yapın o da en fazla haftada 3 gün demişti
Öğretmendin değil mi canım ? Karıştırdım mıBugün giremedim.sabah burdayım inşallah![]()
Turunçları mıAdana sıcağı zor tabi cnm sen ordaydın di mi? Turunçlar ekimde oluyo mu ziyaret etmeyi düşünüyoruz annemle bir iki gün![]()
Alllah yolunu açık etsin inşallahKizlar benim haftaya doktora sinavim var. Kilo bildirimi yapip fazla aktif olamayabilirim. Benim Için dua edin. Bir hedef büyük bir hayal için başka bir egitimden vazgeçtim inşaallah olur![]()
Ohooo sizde de kutlama kutluma üstüne 1 haftada 2 kutlamayı kaldırmaz bu yüreğimBende dayanamadım içtim valla ama yarın yapamayacağım çünkü evvelsi gün oğlumun doğum gününü kutlayacağız yarın baya bir işim var dayanamam muhtemelen
Bol şans.Allah yardımcın olsun canım
Başarılar cnm Allah yardımcın olsun![]()
TeşekkürlerAlllah yolunu açık etsin inşallahbiz diplomayla evde yatarken sen yürü git maşallah
dua ederiz canım bol bol
Su an yok. Hic dikkatimi cekmedi sanirim yesiller. Yarin bir bakayim bulvar boyunca var.Adana sıcağı zor tabi cnm sen ordaydın di mi? Turunçlar ekimde oluyo mu ziyaret etmeyi düşünüyoruz annemle bir iki gün![]()
Eylül diyince böyle oluyoruz vallaOhooo sizde de kutlama kutluma üstüne 1 haftada 2 kutlamayı kaldırmaz bu yüreğim
Nice yıllara ❤
Yolun açık olsun inşaallah hangi dalda Dr geliyorKizlar benim haftaya doktora sinavim var. Kilo bildirimi yapip fazla aktif olamayabilirim. Benim Için dua edin. Bir hedef büyük bir hayal için başka bir egitimden vazgeçtim inşaallah olur![]()
Ya işte 9 gün sabredersem 10. gün ödül yaparım diye dayandım bi de psikopat anime izledim gaza geldim acı yok rocky misaaaliVay arkadaş öyle birşey mi vardı 10.gün 20.gün![]()
Aynenn daha önce gelmiştim yoldan koparıp bi yiyim dedim oyyyySu an yok. Hic dikkatimi cekmedi sanirim yesiller. Yarin bir bakayim bulvar boyunca var.
Bende dayanamadım içtim valla ama yarın yapamayacağım çünkü evvelsi gün oğlumun doğum gününü kutlayacağız yarın baya bir işim var dayanamam muhtemelen
BaşarılarKizlar benim haftaya doktora sinavim var. Kilo bildirimi yapip fazla aktif olamayabilirim. Benim Için dua edin. Bir hedef büyük bir hayal için başka bir egitimden vazgeçtim inşaallah olur![]()
Ben de düşük kalori yerine, sağlıklı bol proteinli yiyp sğoru artırmayı tercih ediyorum beni de zorladı ama yemedim başka. Yarın da yaparım sonra program değişecek.Eylül diyince böyle oluyoruz vallaçok teşekkür ederiz 3 olcak oglus ❤ ben bu hafta sıfırı çektim hatta az önce çok büyük bi yeme krizi yaşadım anlarim ki bu tarz detokslar bana göre değilmiş 2 yk pilav + 2 tavuk but ellerim titreye titreye yedim oğlum WC eğitiminde bı de o da yordu sanırım bu tarz arindiricilar da beni etkiliyormus bilmiyordum. sen de duy ortim menü artı bunlar geldi başıma
ayvacicegi
Yapabildigin kadar canım biliyosun insan denedikce buluyor mesela ben tek öğün yesem biliyorum 1 Gr veremem. Protein açısından da balık eti en ideali hem hazimi kolay. ben de belli bi düzende yiyince veriyorum kabak detoksu ise hep aklımdaydı bı de dunun telafisiydi kaptanım biliyirBaşarılarşimdiden tebrikler
Ben de düşük kalori yerine, sağlıklı bol proteinli yiyp sğoru artırmayı tercih ediyorum beni de zorladı ama yemedim başka. Yarın da yaparım sonra program değişecek.
Çok geçmiş olsunkizlar hasta oldum ben ☹ oksuruyorum bogazimda gicik.