Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kirmizigitar kirmizigitar öylee nAsıl spor puanı vereyim yahuu :) atıyorum günün 3 saati havuzdasınız bunun kaç saati aktif yüzme ile geçiyordur ona göre bir süre söyle üç aşağı beş yukarı tabi süre tutamasanda olur

Günaydın kızlar ben iyi değilim galiba 😔
Dün gece ateşlendim öyle çok değil ama 38 e kadar çıktı rahatsız etti beni üşüdüm titredin falan hiç uyuyamadım şimdide uykusuzluk yorgunluk çöktü tabi idrar yollarından olabilir diye düşündüm ateşi ama dünde güne çok iyi başlamıştım hastalık geri mi geldi başka birşey mi hiç bilemiyorum özetle iyi değilim 😔
firsat bulup ancak okudum cok gecmis olsun kaptanim ya naptin nedir durum simdi
Kizlar benim haftaya doktora sinavim var. Kilo bildirimi yapip fazla aktif olamayabilirim. Benim Için dua edin. Bir hedef büyük bir hayal için başka bir egitimden vazgeçtim inşaallah olur 🤲🏻
hayirlisi olsun ortim allah gonlune gore versin
kizlar hasta oldum ben ☹ oksuruyorum bogazimda gicik.
kuzum gecmis olsun, ben 1 haftadir filan oyleyim gibi, bovazim gicik sis sesim kisik🤔 ozellikle sabahlari kulagima kadar vuruyo ama aksama dpgru hafifliyo, mevsimsel faranjit cok yogun su donem seninde oyle olabilir mi

cnm
Diyetkolik2020 Diyetkolik2020 nerdesin canım ??
Nefesimmmsin Nefesimmmsin sen niye menü yazmıyorsun 🙈cuma günü listeye alacaktım seni ama devamlılığından emin olamazsam alamam canım 😔
Cnm bu hafta yoğunum inanki dün aksam yazacaktım biliyorsun iş çıkışı anca yemek ev işleri derken zaman bulamadım. sen beni listeye ekle utandırma seni 😉

dünkü menüm
24 saatlik oruçtaydım
sabah 1 nescafe
öglen 1nescafe, 1 bardak kaysı cayı
Aksam
Bir tabak tavuk haslama(2 tane but 8,9dilim patates)
1 tabak kase
bir dilim karbuz
10,15 happe üzüm ve bol bol su

dünkü menüm
24 saatlik oruçtaydım
sabah 1 nescafe
öglen 1nescafe, 1 bardak kaysı cayı
Aksam
Bir tabak tavuk haslama(2 tane but 8,9dilim patates)
1 tabak kase
bir dilim karbuz
10,15 happe üzüm ve bol bol su
Canım Menü buraya idi unuttun mu🙈

kirmizigitar kirmizigitar öylee nAsıl spor puanı vereyim yahuu :) atıyorum günün 3 saati havuzdasınız bunun kaç saati aktif yüzme ile geçiyordur ona göre bir süre söyle üç aşağı beş yukarı tabi süre tutamasanda olur
ne bilim yahu oype cocukla havuza girince iki cocuga bak iki yuz oluyo tabiki sayilmiyomu🤭

bu arada gunluk adim ve merdiven sayisi muhtemelen 7-10 bin arasidir

Back
X