- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.761
Günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de su duzenli yuruyuse bir katilabilsem keske. Dün mesela 2200 adim atmisim onceki gun 114 bin civari. Neyse dün regl oldum aslinda 5 gun vardi olmama. Cok sevindim cunku Cuma gunu kilom yine 53.9 cikmisti niye oylefazla ciktigini anlamis oldum. Cunku odem oluyorhep oncesinde. Umarim bitince 52 kilolara inmis olurum.Bugün wallkk Challenge kızlar katılım çok olur umarım![]()
23.00 de adım sayılarınızı veya dakikalarınızı özelden bekliyorum ( menü sayfasında özellikle yazmayınız) :)))
Dün utandigimdan menuyu ya,zamadim18-25 Eylül Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
![]()
Amor-a
mavimli
![]()
![]()
kirmizigitar
ayvacicegi
![]()
seyrekyagmur
![]()
![]()
A AKREPcg![]()
![]()
cgdmk
Hedef60kgolmak
![]()
pacman
A arvenberen15![]()
Diyetkolik2020
Nefesimmmsin
Kusluhanim
![]()
![]()
Ağrır ama bacakları güzel inceltiyor hafta da 3 12-13 bin civarı gunluk ise 5.000 altına düşmemek ideal. Alışınca hamlık gider sabır acı meyvesi tatlıdırGünaydın
Ben dün sabah yürüyüşe çıkmıştım. Sonra akşama doğru eymir gölü var bizim burada herkez yürüyor bisiklet süruyor öyle bir ortam. Bizimkileri ikna ettim oraya gittik ailecek. Hafta içi bu performans biraz zor.
Ayrıca günlük 5000 ile 10000 arası ideal. Benim şimdi bacaklarım ağriyor![]()
Benim bacaklarım çok kalın değil. Hafta da 3 gün yürusem yeter ozanan. Asıl karın bölgemi inceltmem lazım. Onun için en etkili hareketler hangisi acaba. Mekik çekiyorum amaAğrır ama bacakları güzel inceltiyor hafta da 3 12-13 bin civarı gunluk ise 5.000 altına düşmemek ideal. Alışınca hamlık gider sabır acı meyvesi tatlıdır![]()
ay canim benim sagol anlayisin icin. ya vala aldigim kilonun bana verdigi rahatsizligi gectim size karsi sorumlulugumdan cok rahatsiz oldum. kizlar beni tefe koyacak yaw dedim durdumkirmizigitar canimm bu hafta hep beraber telafi ederiz - de kapisalim. tatilde eminim Ben bı 5 kilo alırdım. Bu hafta bol yeşil çayla halledilebilir bence
![]()
Toplanırsın tabii insanda yılda bir kere tatile gidiyor Ben de kısamazdim ki ben evde bazen dayanamıyorum dahaay canim benim sagol anlayisin icin. ya vala aldigim kilonun bana verdigi rahatsizligi gectim size karsi sorumlulugumdan cok rahatsiz oldum. kizlar beni tefe koyacak yaw dedim durdumneys3 bugun eve dondum ve bugun itibariyle beslenme duzenimi degidtiriyorum. insallah kisa surede toplanir vucudum
Benim bacaklarımda ince diz üstü ise kalin bende onlara hedef alıyorum sıkılaştırıcı oluyo güzel oluyor. Karın derdi bende de var ya sarkigim kaldı doğumdan sonra ben karın workout yapıyorum YouTube yazınca direk çıkıyor sırt üstü bacak havada felan bir de mekik ideal oluyor sonrasinda duşta soğuk şok yapmak çok iyi geliyor deriye ben bölgesel yapıyorum genelde ki karnım dışında sıkıdır derimBenim bacaklarım çok kalın değil. Hafta da 3 gün yürusem yeter ozanan. Asıl karın bölgemi inceltmem lazım. Onun için en etkili hareketler hangisi acaba. Mekik çekiyorum ama
Reyyan sabahın bı saatinde böyle ugrasiyorsun çok sağol18-25 Eylül Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
![]()
Amor-a
mavimli
![]()
kirmizigitar
ayvacicegi
![]()
seyrekyagmur
![]()
A AKREPcg![]()
cgdmk
Hedef60kgolmak
![]()
pacman
A arvenberen15![]()
Diyetkolik2020
Nefesimmmsin
Kusluhanim
![]()
![]()
Vücut tipimiz ayni ozaman benimde vucudum siki karin dişinda malum dogumlar. Aksam yatmadan youtube videosunu deneyecegim. Her akşam yapayım olmazsa cok sağolBenim bacaklarımda ince diz üstü ise kalin bende onlara hedef alıyorum sıkılaştırıcı oluyo güzel oluyor. Karın derdi bende de var ya sarkigim kaldı doğumdan sonra ben karın workout yapıyorum YouTube yazınca direk çıkıyor sırt üstü bacak havada felan bir de mekik ideal oluyor sonrasinda duşta soğuk şok yapmak çok iyi geliyor deriye ben bölgesel yapıyorum genelde ki karnım dışında sıkıdır derim
Hahah hani kilo aldın ama vicdanen zehir etmişik tatiliay canim benim sagol anlayisin icin. ya vala aldigim kilonun bana verdigi rahatsizligi gectim size karsi sorumlulugumdan cok rahatsiz oldum. kizlar beni tefe koyacak yaw dedim durdumneys3 bugun eve dondum ve bugun itibariyle beslenme duzenimi degidtiriyorum. insallah kisa surede toplanir vucudum
Kolay gelsinnnnnn tatlımGünaydın kızlar bugun salça yapacagım. YANİ bugun yine pek giremiyeceğim
Şu tarz hareketler düzenli yapıldığında çok iyi sıkılaştırıyor aslında ☺Vücut tipimiz ayni ozaman benimde vucudum siki karin dişinda malum dogumlar. Aksam yatmadan youtube videosunu deneyecegim. Her akşam yapayım olmazsa cok sağol![]()
Canım eline sağlık18-25 Eylül Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
![]()
Amor-a
mavimli
![]()
kirmizigitar
ayvacicegi
![]()
seyrekyagmur
![]()
A AKREPcg![]()