- 23 Mart 2016
- 30.373
- 91.165
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #372.221
Kızlar 2.olduk sanırsam
1.lik ufak farkla gitti 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sık yazamayabilirim, ama düzenli bildirim yapacağım, buradan da yazarim inşallah. Ama şişliğim geçmiyor. Hamilelik değildir umarımTeşekkür ederim canım
Tabiki tam tersi eskisinden daha çok yaz inşallahbende gönül rahatlığıyla alayım listeye hemde o arada arkadaşlar tanımış olur seni karşılıklı daha iyi olur :))
AmanınÇok sık yazamayabilirim, ama düzenli bildirim yapacağım, buradan da yazarim inşallah. Ama şişliğim geçmiyor. Hamilelik değildir umarım
canim daha iyiyim. cocuklar negatif neyseki cok sükür ama esim pozitif maalesef. toparlanmaya basladim.mavimli bugün nasılsın canım? Evdekilerin sonucu geldi mi ?
valla bak soylemeyi unuttum regliyim ben ona ragmen arti gelmedimAmanınbizim takıma birşey oluyor ekipte aklıma glen en az 4 5 kiişi gecikmede şuan patliciizzz
O şüpheyle yaşanır mıtest yapsan ya canım
![]()
Oo ozman kesin eksisin bravo canımvalla bak soylemeyi unuttum regliyim ben ona ragmen arti gelmedim![]()
Ya eşinde hafif atlatır umarım çocuklara geçmemesine sevindim onlarda hafif atlatıyorlar ama 1 2 gece ateşlenseler bile zor olurdu size çok sevindim inşallah böylede tamamlanır biter gider bu süreçcanim daha iyiyim. cocuklar negatif neyseki cok sükür ama esim pozitif maalesef. toparlanmaya basladim.
haftaya birinciyizKızlar 2.olduk sanırsam1.lik ufak farkla gitti
![]()
amin canim insallah.Ya eşinde hafif atlatır umarım çocuklara geçmemesine sevindim onlarda hafif atlatıyorlar ama 1 2 gece ateşlenseler bile zor olurdu size çok sevindim inşallah böylede tamamlanır biter gider bu süreç
Ben müneccim gibi hatunum gün sayısını karistirirmis olsam da
Kızlar bundan sonra karar aldım listeye girecek her üye asıl listedeki ihtiyar heyetinintamamdır oyunu aldıktan sonra listeye girebilecek
bu bir takım yarışması ise neden sadece takım kaptanı karar veriyor ki dedim kendime
hemde böylece alt liste asıl listeden bir nevi oy toplamaya çalışacak
bence tam bir takım ruhu için iyi olur gibi geliyor listedeki her üye herkesin içine sinmeli değil mi
Çok hoşKızlar bundan sonra karar aldım listeye girecek her üye asıl listedeki ihtiyar heyetinintamamdır oyunu aldıktan sonra listeye girebilecek
bu bir takım yarışması ise neden sadece takım kaptanı karar veriyor ki dedim kendime
hemde böylece alt liste asıl listeden bir nevi oy toplamaya çalışacak
bence tam bir takım ruhu için iyi olur gibi geliyor listedeki her üye herkesin içine sinmeli değil mi
Yiyip duruuuNapan sen? Kilo mu alın ben gibi![]()
Spor bile yaptım kiiiTık tık napıyorsun bitti mi iş güçç :)
Menüyü yazmayı unuttmaa balyajlı saçlarına kıyarımmmm çekerim![]()
![]()