Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üzülme, yarın hafif yersin. Böyle olduğu zaman ertesi gün dengeleyince bişey olmaz bence 😊
Canım Mehfam Mehfam Şimdiden hazırladım dukan biramı. Çok üzüldüm ama annem zorladı. Bi şey de yapmamış, son anda haberim oldu. Yoksa ben yapardım sebze. Umarım dengeleyebilirim. Teşekkür ederim desteğin için.. :KK200:

Canlarım alıntılayamadım özür dilerim ben iyiyim aslında girip yazmam lazımdı özür dilerim durumumda ciddi bir hal yok çok şükür iyiyim ama oğlumdan dolayı psikolojik olarak çok yıprandım bırakmadı ağladı hastanede 5 6 saat kaldım gece uyumadı uyku arasında ağladı beni istedi yan odadan duydum hep sesini 😔
Belirtiler başlayalı bugün 3.gün ilk gün yorgunluk uyku 2.gün ateş bugünde öksürük başladı ama beni rahatsız edecek boyutta değil hiç biri şükür.Sonuç çıktı mı çıkmadı mı orası hâlâ muamma bakıyorum covid ilacı yazılmış tanı kısmında favicovir isimli ama sağlık ocağı sonuç çıkmadı bekleyeceğiz diyor başta görünce biraz moralim bozuldu Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak belki senin bilgin vardır canım favicovir yazıldıysa covidmi oluyorum acaba 🙄
iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim şuan üst katta izoleyim sadece oğlum alışkanlıklarında sııkıntı yaratıyor büyük tuvalttinde popişini benim yıkamamı istiyor ağlıyor 😔 alışır inşallah kızlar şuan tek kafa yorgunluğum oğlum 😔
Esra lütfen öyle düşünme uzağında değilsin yakınında anacığı, çok şükür sesini duyuyorsun O da senin orada olduğunu biliyor küçük bir süreç geçireceksin moralini etkileme çabuk kavuşmak istiyorsan moralini yüksek tut ki iyilesmen hizlansin bir de tekken baslasaydi bu da başka bi şükür sebebi. Minnosun bilemez tabi bunları ama alışır sonra da telafi edersiniz çok geçmiş olsunn 💐

Canlarım alıntılayamadım özür dilerim ben iyiyim aslında girip yazmam lazımdı özür dilerim durumumda ciddi bir hal yok çok şükür iyiyim ama oğlumdan dolayı psikolojik olarak çok yıprandım bırakmadı ağladı hastanede 5 6 saat kaldım gece uyumadı uyku arasında ağladı beni istedi yan odadan duydum hep sesini 😔
Belirtiler başlayalı bugün 3.gün ilk gün yorgunluk uyku 2.gün ateş bugünde öksürük başladı ama beni rahatsız edecek boyutta değil hiç biri şükür.Sonuç çıktı mı çıkmadı mı orası hâlâ muamma bakıyorum covid ilacı yazılmış tanı kısmında favicovir isimli ama sağlık ocağı sonuç çıkmadı bekleyeceğiz diyor başta görünce biraz moralim bozuldu Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak belki senin bilgin vardır canım favicovir yazıldıysa covidmi oluyorum acaba 🙄
iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim şuan üst katta izoleyim sadece oğlum alışkanlıklarında sııkıntı yaratıyor büyük tuvalttinde popişini benim yıkamamı istiyor ağlıyor 😔 alışır inşallah kızlar şuan tek kafa yorgunluğum oğlum 😔
kendine iyi bak kaptan bize lazimsin bak ona göre 😘😘😘

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
O covid ilacı evet ama negatif bile olsa omsirik ateş olunca covid kabul ediyorlar
Kiminle temas kurdun hatirliyormusun

Annelik hastayken de bırakmıyor bizi. Geçici bir durum, oğluna da sana da sabırlar diliyorum. Izole süren bitince bol bol vakit gecirirsiniz

Günaydın herkese. 🥰🌸🌼 2 gündür yazmayı unutuyorum menüyü. Daha doğrusu uyuyakalıyorum. 😂🥺 Alarm kuracağım bu gidişle.

Neler yapıyorsunuz, nasılsınız? Kaptanımız azıcık gidince bile sessiz oldu hemencik. Nasıl oldun Cherry Mom Cherry Mom ciim? ♥️♥️

Merhaba kızlar nasılsınız
Kaç gündür bir yandan ev temizliği bir yandan ders hazırlığı yapıyorum
Tabi çocuk olunca 2 katı zor oluyor bu durum

Merhaba kızlar nasılsınız
Kaç gündür bir yandan ev temizliği bir yandan ders hazırlığı yapıyorum
Tabi çocuk olunca 2 katı zor oluyor bu durum
kolay gelsin, cocukla her is zor ama olsunne yapacaksin... sen gebelik testi yaptin mi? bende su kuslardan sonra hala duzenimi kuramadim alt katta yasaniyor yine de udt katta durum.fena onca camasir hala yika yika bitmedi havalarda bi yagiyo bi aciyo icerde kurumuyolar filan... bi de yatili misafirim gelecekmis esimin abisi, hic uygun degilim aslinda canim sikildi.

Ortim zor olmadı mı bu menü protein lazım sana kas yapicaz daha sıkılaşma icin ☺
Ya bu ara sizip kaliyorum, su anda cocuk evde ve ikimiz de calistigimiz icin vardiya usulu yasiyoruz, yemek de ne bulursak oldu. Persembe okul basliyor ama ilk gun beraber gidicez 1 saat, ikincu gun yarim saat yalniz gidecek vb. Haftaya alisma sureci bitince kolaylasacak diye umut ediyoruz. Bir yandan da ikinci azi disi cikiyor :)
Günaydın herkese. 🥰🌸🌼 2 gündür yazmayı unutuyorum menüyü. Daha doğrusu uyuyakalıyorum. 😂🥺 Alarm kuracağım bu gidişle.

Neler yapıyorsunuz, nasılsınız? Kaptanımız azıcık gidince bile sessiz oldu hemencik. Nasıl oldun Cherry Mom Cherry Mom ciim? ♥♥

Gunaydin, ben de dun yorgunluktan elbiselerimle uyuyakalmisim :) menuyu de yazmayi unuttum dolayisiyla...

Ya bu ara sizip kaliyorum, su anda cocuk evde ve ikimiz de calistigimiz icin vardiya usulu yasiyoruz, yemek de ne bulursak oldu. Persembe okul basliyor ama ilk gun beraber gidicez 1 saat, ikincu gun yarim saat yalniz gidecek vb. Haftaya alisma sureci bitince kolaylasacak diye umut ediyoruz. Bir yandan da ikinci azi disi cikiyor :)

Gunaydin, ben de dun yorgunluktan elbiselerimle uyuyakalmisim :) menuyu de yazmayi unuttum dolayisiyla...
Ooo Allah kolaylık versin ben kizimda atlattım o dönemleri sırada da oğlum var 3 yaşında daha yeni tuvalet eğitimine bitirdik. Senin çok ağır bir diyete ihtiyacın yok önemli olan korumak ve sıkılaşma O yüzden çok da dert etme bu süreçleri bitir sonra daha iyi devam ederiz ☺️

Back
X