Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ortilik sormuşsunuz aynı kalsın isteyenler olmuştu sormuştum herkes dönmemişti mesele yarım kaldı o yüzden eklemelerle listeyi aynen bırakıyorum 3 günlük orti olacaksınız en yüzde için elinizden geleni yapın bence bu hafta cumadan çok büyük konuşmuştuk🤭🤭 cuma günü güncel liste yapayım yine ❤️

işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var 🤗
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :kk77:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
benim ortime ayip oluyor biraz cünkü spor yani yürüyüs yapamiyorum haliyle ☹️

mavimli mavimli sanada çok geçmiş olsun canım çok sevindim ❤️ Allah bir daha göstermesin sen yinede tam gücünü toplamadan yorma kendini işler yapılır zmanla boşverr eşinde iyi galiba ?
sagolasin canim esim cok cabuk toparladi. ben hala gücsüzüm, tat koku hala yok, oksuruk aynen devam ediyor malesef. ama ates falan yok cok sükür iyi hissediyorum.
Peki sen de belirtiler böyle devam ederse bir test daha yaparlar mi ki?

Canım emnis, o testlerin doğruluk oranı %40. Belirtilerin çok benziyor ama ben bir garip öğrenciyim, kesin bir şey söyleyemem. 😂 Şu kadarını söyleyebilirim. Benim kuzenimde hiçbir belirti yoktu. İş yerinde çıktığı için test yaptırdı ve pozitif çıktı. Şimdi o da sıtma için olan ilaçtan kullanıyor. O da ishal falan. İlacını aksatma ve hemen iyileş. Sen bize baya lazımsın burada. Baksana çil yavrusu gibi dağıldık. 😂😂😂
Almanyaya Türkiyeden gelen 900 negatif burda yapilan testte positif cikti 🙄

sagolasin canim esim cok cabuk toparladi. ben hala gücsüzüm, tat koku hala yok, oksuruk aynen devam ediyor malesef. ama ates falan yok cok sükür iyi hissediyorum.
Peki sen de belirtiler böyle devam ederse bir test daha yaparlar mi ki?
Pek sanmıyorum pozitif olanlara bile artık sonradan yapılmıyor bana hiç yapmazlar belki başka bir rahatsızlık var ama bilemedik işte onuda sadece kafalarda covid olunca oraya bakıldı tabi 🙄

Benim anneannem bugun covid yogun bakima alindi kendisi alzheimer hastasi 13 yildir son asamalarda pek iç açıcı konuşmadı doktorlar hepimiz cöktük şimdiden ortağımdan ve sizlerden özür diliyorum pek aktif olamayacağım.
Yaaa çok üzüldüm canım umarım düşündüğünüz gibi olmaz ne örnekler oldu 90 yaşında nineler atlattı umarım düzelir çok geçmiş olsunn:(

Back
X