Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın. Hedefime ulaşmanın gururuyla paylaşayım 😄 guncel kilom 68.4
Tebrikler cnm
Günaydın

Evden çıkmam gerek o nedenle kilo bildirimi yapayım.

Güncel 53.3
Hesef 52.9

53.4/53.3/0.1/%0.19

Öğlene kadar yemeyeceğim ama tartılma fırsatım olmayabilir.
Günaydın cnm eksi olsun biizm olsun ne yapalım :)
kizlar ben arti ciktim yarim kilo. ama normal hep yattim iki haftadir. güncel 82. simdiye 80 nin altina inmeliydim oysa. offf corona kötü vurdu. planlarimi altüst etti.
haftaya bir kilo vermem lazim hedef 81.

Cherry Mom Cherry Mom
Haftaya 81 borcun olsun :))
Günaydın
Dün menüyü de buraya yazmışım ya 🤦🏻‍♀️

Neyse
Geçen hafta 82
Bu hafta 81.2
-800
%0.98

Hedef 81 Cherry Mom Cherry Mom
Tebrikler cnmm
Gecen Hafta : 53.2
Bu Hafta : 52.2
Oran : %1.87

Hedef : 51.9 Cherry Mom Cherry Mom
Harika canım bu kiloda bu eksi müthiş ✌️
kizlar ya... dun -500 dum

dun yedigim burgu peynir, mercimek corba, girit usulu kabak siyirma, ekmek yok, miktarlarda cok az, bu sabah +200 geldim. dun sabahtan bu gune +700 neden gorunuyorum ki? canim cok sikkin
Regli mi geliyor acaba ya kötü oldu bu ekip çok kötü bu hafta ://
Günaydınlaar geçen cuma 70,5
Bugün 69,9
Fark -600 gr 60 ları ucundan da olsa gördüm Allammm çok mesudummmm :rolleyes: :KK36:
Herkese bol bol eksilerr bu hafta inşallahh hedefleri de aşalımm
Haftaya cuma hedefim 69,3 olsun
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam

Tebrikler cnmm ✌️✌️6 lar geldiiiii :)))
Günaydıın kızlar,

Sabah sabah 1 saate yakın yürüyüş ile geldim hem eczane de hem evde tartındım şükür ki ödemciğim dün 1 fincan dokuzlu çay + 2 bardak kiraz saplı yeşil çay içince gitmese ayıp olurdu :-)

Geçen cuma : 73,3
Bu cuma : 72,7 ( -600 )
Hedef : 72 düz.. Bu hafta hedef tutmadı gene :işsiz:

Oran : 0,8186

Eczane de düz 73 üstündeydi terlik ve eşofman olduğu için evdeki böyle çıkınca onu baz alıyorum...
Eki Görüntüle 2699242 Eki Görüntüle 2699244

Cherry Mom Cherry Mom
Yine sennn sağ gösterip sol vurdun işte Süper :))) tebrikler cnm 🤗

***5.Takım 694. Etap ***

SaskinAnne (82/81,2/0,8/%0,98)
kirmizigitar (62,8/63/+0,2/-%0,32)
mavimli (81,5/82/+0,5/-%0,61)
ayvacicegi(53,4/53,3/0,1/%0,19)
seyrekyagmur (73,3/72,7/0,6/0,82)
amatördiyetci (70,5/69,9/0,6/%0,85)

5.takim ortalaması: %0,318

Alt liste:
Amor-a ( 53,2/ 52,2/1/%1,88) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (75,9/75,5/0,4/%0,53)567.etapta 75 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
pacman (66,3/ 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
Songaripyolcu (60.9/) yeni üye başlangıç tarihi 20.09.20, başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Bluuee (69,2/68,4/ 0,8/%1,16)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Tempus ( 73,8 ) mezun üye

Tebrikler cnm

Tebrikler cnmm

Harika canım bu kiloda bu eksi müthiş ✌

Tebrikler cnmm ✌✌6 lar geldiiiii :)))

Vallahi bilerek yapmıyorum 🤭 normalde demistim hafta içi tartınmiyorum ama bu hafta ya hiç güvenemedim için dün tartıldım iyikide tartılmışım O yüzden müdahale edebildim 😅

Tebrikler cnm

Tebrikler cnmm

Harika canım bu kiloda bu eksi müthiş ✌️

Tebrikler cnmm ✌️✌️6 lar geldiiiii :)))

regl gelemez benimki 2-3 aydan once ugramaz bana daha gecen hafta tatilde regldim😛

ama hazimsiz hissediyorum zaten dunden beri wc cikamadim hicbisey yemedigim halde midem sanki fil yemisim kadar sis... belliydi boype bisi olacagi

Üst liste bitti teşekkürler kızlar erkenden bitince rahatlıyorum ama notayı almaktan kıl payı kurtardık ekibi biraz boş bırakınca sonuç böyle oluyor kızlar bu hafta asılalım hatalarımızın üstüne gidelim ısrarla devam ettirmeyelim

alt liste kiloları bekliyorm
pacman pacman
Tempus Tempus
Songaripyolcu Songaripyolcu gelmedi galiba henüz

ayvacicegi ayvacicegi
B bluuee cuma hedefleriniz nedir kızlar ❤️

regl gelemez benimki 2-3 aydan once ugramaz bana daha gecen hafta tatilde regldim😛

ama hazimsiz hissediyorum zaten dunden beri wc cikamadim hicbisey yemedigim halde midem sanki fil yemisim kadar sis... belliydi boype bisi olacagi
Çok üzüldüm ya senden yamuk olmazdı :KK53: neyseki nota almadık

Üst liste bitti teşekkürler kızlar erkenden bitince rahatlıyorum ama notayı almaktan kıl payı kurtardık ekibi biraz boş bırakınca sonuç böyle oluyor kızlar bu hafta asılalım hatalarımızın üstüne gidelim ısrarla devam ettirmeyelim

alt liste kiloları bekliyorm
pacman pacman
Tempus Tempus
Songaripyolcu Songaripyolcu gelmedi galiba henüz

ayvacicegi ayvacicegi
B bluuee cuma hedefleriniz nedir kızlar ❤
Canım tempus sana yazdı mı bilmiyorum ama sıkıntıları varmış biraz. Takıma yazamıyorum beni listeden çıkar istersen dedi. Bende menüden çıkardım

Merhabalar benim için bu hafta kötü geçti 60.6 olmuşum yüzdem 0.49 zaten öğünlerimi düzgün yiyemedim spor yapamadım Anneannemin durumuda ağırlaştı doktor dönüşü olmayan bir yola girdi dedi açık açık ara verilebilşyorsa ben de versem daha iyi olacak kusura bakmayın lütfen

kirmizigitar kirmizigitar yamuk mamuk dedim alınma sakın canım :) genelde eksi geldiğn için takılıyorum muhtemelen yarına gitmiş olacak o şişlik 🙈
yok yaw alinacak bisi yok bende kendime diyorum bu yamuk bana yapilir mi diye🤣 muhtemelen yarin dedigin gibi eksi cikarim ama bugun eksi cikmadiktan sonra hic anlami yok....

Merhabalar benim için bu hafta kötü geçti 60.6 olmuşum yüzdem 0.49 zaten öğünlerimi düzgün yiyemedim spor yapamadım Anneannemin durumuda ağırlaştı doktor dönüşü olmayan bir yola girdi dedi açık açık ara verilebilşyorsa ben de versem daha iyi olacak kusura bakmayın lütfen
Ne kusuru aşkolsun anneannen iyi olunca sen iyi olunca istediğin zaman gel canım alışmıştık sanada herşey yolunda gider inşallah :(

-400 gayet iyi orticiğim tebrik ederim :KK200:en zayıf halinle böyle gramlar veriyorsun bende en döbiş halimle gramlar veriyorum. Bişi demiciğim kendime.:KK12:

Dün ben artıydım bol bitki cayı ile hallettim sende tersi olmuş tartı bozuk olmasın imkanın varsa eczaneye felan git

Tebrik ederimm canımm :KK200::KK9:6 lı rakamları görmek enfes olmalı :KK68:
aynen yaaa harika birşeyy şimdi hedef 50li kilolar kaç ay sürer bilmem tabii ama devam :rapci:

Ne kusuru aşkolsun anneannen iyi olunca sen iyi olunca istediğin zaman gel canım alışmıştık sanada herşey yolunda gider inşallah :KK43:
İnşallah çok teşekkür ederim benim içinde çok iyi oluyordu ekip ruhu sistemiyle çalışmak hayırlısı bakalım.hepinizin bütün hedeflerinize ulaşması dileğiyle💐

Back
X