Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:super:
Tamam
Birde menuleri baska bir topiyemi tazicaz.
Yoksa burayami?
Farklı yere canım yazdım daha önce ama görmedin sen galiba :) tekrar alıntı yapayım 🤗
@Mahi57 her akşam gün sonunda menü ve sporlarımızı aşağıdaki linkten paylaşıyoruz sende ister bugün başla istersen yarında başlayabilirsin :)
Linki daha sonra kaybedersen sayfamızın üst kısmında etiketli oradanda tıkladığında otomatik yönlendiriyor o sayfaya

Teşekkür ederiz hayırlı olsun inşallah umarım sen bize biz sana destek olarak bu yolda kilolarımızı el birliğiyle veririz 🤗
Ben Esra takım kaptanıyım 34 yaşındayım 1 evladım var 4 yaşında.11 ayda 82 den 60 a burada arkadaşlarımla birlikte zayıfladım mezun oldum 🤩 sende istikrarla devam edersen istediğin hedefe ulaşırsın bu işin sırrı kararlı olmak ve burada düzenli bildirimleri aksatmamak canım 🤗
82den 60a degil mi 🙈 bugünden itibaren benim hedefim de bu. 11 ay veriyorum kendime ben de 😄

82den 60a degil mi 🙈 bugünden itibaren benim hedefim de bu. 11 ay veriyorum kendime ben de 😄
Kısa sürelerde olmaz zaten ac kalmaya çalışırsın yakıt olmadıkça birgün durur vu metobolizma
En iyisi vadeyi uzun tutmak
Ben 2 yıl gibi sürede 40 kilo vermiştim tam 2 yılda olmamıştı
Ama bu olaya yas yaşam tarzı yönünden de bakmak lazım
Bu arada ben koti bisey yaptim zeytinyağlı sarma yapıyorduk kızın d.gününe içinden yedim dayanamadım 🤦🏻‍♀️ birde asla karbonhidrat tüketmeyeceğim dediğim günün ertesi bayılacağım

Bu işi yine haftaya erteliyoruz :KK70: hedeflerini biraz fazla tutuyorsun bilmiyorum bu iyi bişey mi kötü birşey mi kişiye göre değişir 🙄
Hayaller ve hayatlar diyelim 🤭 ama haftaya 72 desemde gerçek hedefim 71.8 hep bu yay burcu etkisi kaptanim😅

Yok kaptancım, hiç niyetim yok. İlk başladığım zamana göre daha motiveyim şu an. Adapte oldum çok şükür. :KK66:

Teşekkür ederiim. Yarın spor da yapmak niyetindeyim. Bugün başlayacaktım ama misafir gelecekmiş. Önüme anne engeli çıktı. :KK70: Yardım edeceğim ona.
Aynen bayağı kaçakmışsın bi dönem eheheh di mi kaptanm :KK45:@emnis şimdi hep beraberiz bereketliyiz başaracağız :D

Olsun yarın başlarsın bebişim :KK68:

Okudum onları 😀 sorun yok benim için

Katılım formunuda doldurman gerekiyor :) tanımış oluruz biraz

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Katılım formunuda doldurman gerekiyor :) tanımış oluruz biraz

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

25 yaşındayım
Boyum 156
Kilom 69
Hedefim 55
Evliyim
Ev hanimiyim ama köyde yaşıyoruz aslında bir nevi çalışıyorum sayılır işler bitmek bilmiyor
1 tane oğlum var
Daha önce başka takıma katılmadım.
Çok yiyorum sağlıksız besleniyorum kilo alma nedenim
Sağlık sorunum yok
Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve artık kendimde rahatsız oluyorum o yüzden kilo vermek istiyorum

Back
X