Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar
Ben iyiyim de ufaklık biraz hasta, geçen gece geniz akıntısı olunca pek uyuyamadı dün gece de devam etti, biz de uyuyamadık pek. Bugün burun akıntısına çevirdi rahatlayacak artık umuyoruz. Eşim uyuyor uyansa da ben yatsam diye bekliyorum.

Okula başlayınca bekliyorduk ama çabuk oldu toplam 5 saat kaldı sadece orada ama tanımadık mikropla karşılaştı herhalde.

Diyete devam ediyorum, spor yok, yarın toplantı var ona hazırlanmam gerek ama vakit bulursam bugün yürümeye çalışırım.
Çok geçmiş olsun çocuğa cnm 😘 sana da kolay gelsin

Selamlar
Ben iyiyim de ufaklık biraz hasta, geçen gece geniz akıntısı olunca pek uyuyamadı dün gece de devam etti, biz de uyuyamadık pek. Bugün burun akıntısına çevirdi rahatlayacak artık umuyoruz. Eşim uyuyor uyansa da ben yatsam diye bekliyorum.

Okula başlayınca bekliyorduk ama çabuk oldu toplam 5 saat kaldı sadece orada ama tanımadık mikropla karşılaştı herhalde.

Diyete devam ediyorum, spor yok, yarın toplantı var ona hazırlanmam gerek ama vakit bulursam bugün yürümeye çalışırım.
cok gecmis olsun bu arada gecem gunduzum kaymis karismisim🤣

kizlar dun gece basima gelen🤣

benim cocugumun yemek yemesi ve uykulari cok sikintili genel olarak, her ikisini de reddediyor ama, acliktan ve uykusuzluktan da huysuzlaniyor, boyoe sacma sapan bi dobgumuz var.

dun 3 saat ugrasip gunduz uykusunu uyutamadim, aksam yemekte de bisey yediremedim, 9 gibi uyudu... bende tabi oyle erken uyumasina alisik degilim ohooooo mutluluktan ucuyorum dizi film izledik esimle yatto o da spor yaptim filan 2.5 gibi tam yaticaktim oglum uyandi, karni acikmis, ruyasinsa da pasta gormus, tam bir terorist seklinde butun apartmani ayaga kaldiriyor.

blof yaptim hadi gel lan pasta yapcam.diyr, mutfaga gidince isiktan gozleri acir yatcam ben der diye dusunerek ama yemedi🤣 adam bildigin delirdi baya baya pismesini filan bekledi ahanda ekte goruyorsunuz🤣🤣🤣🤣

ona limonlu kek yapip pasta diye kaktirdim yattigimda 5.5 tu ve o mis gibi limonlu kekten bir dilim bile yemedim agir tahrik var sikayetciyim hakim bey🤣
Yaaaa pasta mı yiceyn seyn yakışıklı😍
ay inanmıorm yaa 😆 çocuğum bekle bi anan uyusun sabah yersin di mi 😆😆

benim cocugumun yemek yemesi ve uykulari cok sikintili genel olarak, her ikisini de reddediyor ama, acliktan ve uykusuzluktan da huysuzlaniyor, boyoe sacma sapan bi dobgumuz var.

dun 3 saat ugrasip gunduz uykusunu uyutamadim, aksam yemekte de bisey yediremedim, 9 gibi uyudu... bende tabi oyle erken uyumasina alisik degilim ohooooo mutluluktan ucuyorum dizi film izledik esimle yatto o da spor yaptim filan 2.5 gibi tam yaticaktim oglum uyandi, karni acikmis, ruyasinsa da pasta gormus, tam bir terorist seklinde butun apartmani ayaga kaldiriyor.

blof yaptim hadi gel lan pasta yapcam.diyr, mutfaga gidince isiktan gozleri acir yatcam ben der diye dusunerek ama yemedi🤣 adam bildigin delirdi baya baya pismesini filan bekledi ahanda ekte goruyorsunuz🤣🤣🤣🤣

ona limonlu kek yapip pasta diye kaktirdim yattigimda 5.5 tu ve o mis gibi limonlu kekten bir dilim bile yemedim agir tahrik var sikayetciyim hakim bey🤣
Yaaaa yerim seni ömür törpülerii ama ne güzel şeyler onlar Allah aratmasın ♥️♥️
Ahahaha banada hep öyle olurdu ne zman keyif yapsam bunun acısı fena cıkacak derdim ve çıkardı 🤭🤭

Selamlar

Çok geçmiş olsun :( umarım çabuk toparlar canım
Sizde bu arada dikkat edin çok uykusuz kalmamaya çalış :/

İyiyim tuvalette bakıyorum mesajlara sonra çorba yaparım, ılık banyo yaptırıp çotba içeriden biraz rahatlasa öğlen uyur diye umuyorum.
Minik mi bunaltiyor iş mi yoğun ortimcim bugün seçmeli spor yapalım mı vaktin varsa ben kendimde zumba mekik düşünüyorum

Selamlar

Ay canım şimdi anladım hiç sorun değil Cook geçmiş olsun ağustosta biz de ağır atlattık artık mevsim tanımıyor. sen dinlenmeye çalış o kadar iyi anlıyorum ki şu an seni geçen kış çalışırken hastanelerden çıkamamıştim cok zor katı bir diyet yapma bol bol meyve tüket vitaminlerine dikkat et

Canım ya ❤
Çok acikmis yazik
Benim kızımda hiiiccc birşey yemez Nasıl acikmiyor anlamıyorum
Yemeyen çocukta zor ya

Selamlar

Çok geçmiş olsun
Burnuna izotonik sık canım bizim doktorun ilacı o hep onu veriyor hastayken
Allah şifa versin

Merhabalar dün yemekli misafirim vardi. 15 kisi idik o nedenle menuyü yazamadim. Sabahta geç kalktim. Birde dün bulaşık makinesi bozuldu. Esim bugün bakti. 17 yıllik gitmiş bu yenisini alalim dedi. Önereceğiniz bir marka varmı

Merhabalar dün yemekli misafirim vardi. 15 kisi idik o nedenle menuyü yazamadim. Sabahta geç kalktim. Birde dün bulaşık makinesi bozuldu. Esim bugün bakti. 17 yıllik gitmiş bu yenisini alalim dedi. Önereceğiniz bir marka varmı
buladik makinasi arcelik leydi olamadiktan sonra hepsi ayni bence:) ben 2 farkli marka deneyimledim ariston ve vestel ikisi de ayniydi.

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆

Sabah
1 dilim peynir
6-7 zeytin
1 elma
2,5 dilim ekmek

Ögle
3 ceviz
1 bardak yesilcay
4 biskuvi

Spor : Yarim saat yuruyus
Su : 2 lt
@reyyanK
Gayet iyi canım sende akşam menülerini kaldırdın ? :))
slm herkese
kahvalti 10 da bir pancake, kasar peyniri
öglen pizza yedik bugün feci kacamak yaptim 🙈
aksam yok (bi de olsaydi 😂)

disarda yürüdüm yarim saat.

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
:KK47: bu hafta artık böyle bir menü görmemek dileğiyle 🙈
Selamm🌻
2 ılık su
Yarım haslama yumurta,
Az peynir, 1 zeytin,
domates salatalık
Bı isirimlik börek ( serçe parmağı )
1 denge ekmeği

Öğle: 3 minnacık yağda ısıtılmış nugget,
1 dl denge ekmek uzeri süzme peynir salça

Ara: az kuruyemiş, eti lifalif, yeşil çay

Akşam 19:00: 1 porsiyon türlü,
4 yk yoğurt,
1 denge ekmeği

Şu:1.5 lt
Spor 😏
@reyyanK
Nugget tercih etme canım çok yağ çeker sağlıksız birde
Menüm kahvaltı: hurmalı ballı hindistan cevizli kakaolu yulaf lapası ve üstünde vişne reçeli, fıstık ezmesi yanında damla sakızlı türk kahvesi *-*
Ara leblebi
Öğlen ızgara köfte pide pilav ızgara sebze çoban salata
Ara dukan birası, sütlü cevizli çörek ve 4 top dondurma eheheh🤗
Akşam whey proteinli smoothie
Ara dukan birası
Spor 45 dk leslie,10 bin adım, 20 dk bölgesel tüm vücut
3 lt limonlu su ayrıca
🙈Neyseki sporlar iyi yakmışsındır :)) diğer günlerde de menüler iyi gelirse cuma yine güzel bir eksimiz olur herhalde 🤗
sabah 1 porsiyon turşu kavurma, 1 dlim tb ekmeği, siyah çay
öğlen 1 porsiyon yeşil fasulye, 2 tane dolma, 3 yk yoğurt
akşam 1 kase sütlaç 🙈

su 1,5 lt
spor 4 bin adım
Akşam yemeği yerine sütlaç mı yedin :)) neyse bu da bir tercih :)))
Dun iftar dan sonra yediklerim:
19:00 yarim kase corba.
5 kofye.
1 dilim peynir.
Salata.
21:00
1 elma

1 bardak cay, 1 bardak kahve.

Su: 1.75 litre
Spor: dun butun gun hasta oldugum icin uyuysrak gecirdim. Yani yox.
:( Nasılsın ?? Meyve ve su iç canım bol bol
sabah
1 meyve

Oğle
yok

ikindi
1 mandalina

aksam
ızgara köfte
(bugün şişkinliğim vardı yiyemedim)
🙈 Allah'ım menü nirde

kahvalti normalde etmiyorum ama kahvaltiya misafirim olumca yemej zorunda kaldim

kahvalti: 3 burgu peynir
2 hindi salam
dereotu
2 bardak cay

aksam: firinda yagsiz pismis
3 kofte
3 elma dilim patates
bol salata

dun aksam menu yazdikran sonra 2-3 incir yemistim. bu aksam da yerim muhtemelen 2_3 incir😬

henuz icmedim ama bir sise soda icicem

2 litre su
Güzel menü canım ✌️

buladik makinasi arcelik leydi olamadiktan sonra hepsi ayni bence:) ben 2 farkli marka deneyimledim ariston ve vestel ikisi de ayniydi.
Annemin leydi si var. Herhalde benim ortaokul zamanimdan rahat 22 yılı vardır taş gibi
Ben 10 yılda ikincisini aldım

Gayet iyi canım sende akşam menülerini kaldırdın ? :))

:KK47: bu hafta artık böyle bir menü görmemek dileğiyle 🙈

Nugget tercih etme canım çok yağ çeker sağlıksız birde

🙈Neyseki sporlar iyi yakmışsındır :)) diğer günlerde de menüler iyi gelirse cuma yine güzel bir eksimiz olur herhalde 🤗

Akşam yemeği yerine sütlaç mı yedin :)) neyse bu da bir tercih :)))

:KK43: Nasılsın ?? Meyve ve su iç canım bol bol

🙈 Allah'ım menü nirde

Güzel menü canım ✌
Aman dün öyle oldu
Ben yazdım mi bilmiyorum sabah bir kalktım ki şişkinlik var
Tartıya çıktım artı 1 kilo
var ya hep aynı şey be biktim su kısır döngüden keşke o dolma içini yemeseydim 😂
Neyse dün şekil bu birde yazmadım sanirim activia shot içtim sabah ki hareketlenmeden sonra tartıldım ohhh gitmiş üstüne azıcık ta gramcikgitmiş
Ya ben makarna pilav yediğinde ya da mesela börek türü bende şöyle oluyor sanki kafamın ivi resetleniyor anlamakta zorluk çekiyorum
Midem bulanıyor sanki depresyona girmiş gibi oluyorum
Ne saçma bir vücudum var tövbe Yarabbim 😂🤪

Back
X