Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canim onu da aldirayim ben, uzerinde krem varken de nemli bez filan yapsam mi ki? silverdini kalin tabaka boca ettim oylece duruyo simdilik.... madecassol buldum evde ama o sanirim burda kullanilmaz acik yara filan
aynen yap cnm çünkü çok hassas şu an krem kalsın sen nemli bez koy yine de uzan hatta ,ısısını da alsın kanı dağıtsın biraz

cok iyi tebrikler:)

ben telefonu degistirdim gecen hafta bu telefondan cektigim.resimlerin boyu buyuk geliyo sanirim yukleyemiyorum ya kucultmeyle filan da ugrasmadim nasi yapiliyo onu da cozemedim zaten daha🤣 cumaya kadar insallah veririz dogru durust kilo ben dun kokorec yedim yemez olaydim zehirledi beni butun gece tuvaletren cikamadim ondan boyle geldi tarti bugun yoksa gelmezdi,🤣
Sen Perşembe de ye kokoreç :KK48: telden yükleyemiyorum ben hep PC yi açıyorum kuzum bilmiyorum pek o yuzdenn

Keşke hurma alsaydım 😋
Kızımın doğumgünü beni vurmazsa cumaya sürpriz yapabilirim ❤
Yazdığın şekilde limitleri aşmazsan hiç birşey olmaz canım özellikle Kontrol etcem bak beynime yazdım
1 (küçük ) dilim börek
1 ( ince) dilim pasta
4 tane sarma parantezler bana ait 🤭 :)))
Sonraki günler tartıda baktın çok artı oldun Perşembe günü seni detoksa davet eder yine çözeriz o doğum günü kutlanacak 😎🤭🤭🤭🤭

En başından hata eşimde ben karışmam aranızdaki olan olaylara dedi cıktı isiN icinden
Bir gün diyorum ki iyiki evlenmişim diğer gün diyorum ki defolup gitse hiç üzülmem
Arada kalıyor annesi ile benim aramda
Ama yani icime mi atayım susayım mi gerçi konuşsam da değişen birşey olmuyor

Evet meyveyle yazmış 5yk yogurt 2 porsiyon meyve 2 ceviz

Aman 10 yıl oldu 10 yılda ne şekilde anlattım tahmin edemezsin bir başımın üstünde dönüp anlatamadığım kaldı 😂 annemi sevmeyeni bende sevmem kafası var ünv.de okurken doğru dürüst gorusmezlermis bile evlendi kıymete bindi. Eşimin ünv.de bir kız arkadaşı varmış inanılmaz bir tip bende sonradan resimlerini görmüştüm asla sınıfsal ayirim yapmıyorum ama ruhen çingene 😂 bazen diyorum ahhh onunla evlenecektin sen kaynana da görecekti gelin nasıl oluyor

[/QUOTE="kirmizigitar, post: 65400030, member: 275040"]
direncinde meyveyi tek basina yememen gerekiyo canim yaninda bir bardak sut ya da yogurtla tuketmelisin meyve sekerinin dengelenmesi icin. yogurt olarak tuketemiyorsan sut ic yaninda
Öyle mi bilmiyordum
Ekmek tüketmeyeli uykum gelmiyor gece acıkmam yok baş dönmem yok beynimin içinde sanki sis var gibiydi o da yok ❤

Anlamıyor canım 10 yıl oldu ben anlatamıyorum annesi melek ben şeytan oldum 😞 dün bana merhametin vicdanın yok dedi
[/QUOTE]
O eşin vicdansız gelin görmemiş. Evleniyoruz diye aileleri ailem gibi olamaz kusura bakmicaklar. Belki kv ne kizmazdin bile eşin seni anlasaydi.hep bu adamlardan kaynaklanıyor ama sinirli anında dediklerine de düşündüklerini de dikkat et üstünden sinirin geçince düşün. eltin yokmu varsa onda da aynı mı ?

Keşke hurma alsaydım 😋
Kızımın doğumgünü beni vurmazsa cumaya sürpriz yapabilirim ❤
Vurmaz cnm, zaten ekmek hakkını ona göre dağıtmışsınız sanırım , bu diyetisyen sana çok iyi gelecekk :21:
Vallahi en çok hurma yakıştırıyorum, bi de şey var ya ender saraç ın hurma yoğurt diyeti, en etkili ikili diye geliyor bana o yüzden :KK8:

aynen yap cnm çünkü çok hassas şu an krem kalsın sen nemli bez koy yine de uzan hatta ,ısısını da alsın kanı dağıtsın biraz
tamam kuzu allah razi olsun, su minnosu yaniklarimi minciklamadan uyutup hemen hem soguk kompres hem de krem olayini halledeyim.
Sen Perşembe de ye kokoreç :KK48: telden yükleyemiyorum ben hep PC yi açıyorum kuzum bilmiyorum pek o yuzdenn
ahahhahahahah aman uzak olsun, cok severim normalde hic te dokunmaz ama bu defa mahvetti beni....
İyi ki doktorcuğumuz var :21: Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak :KK68:
ya ben bilmiyodum doktor oldugunu ay ne kaaaa sansliyim
Madecassol de yeniler aslında ama kullanmadım belki aynı etkiyi veriyordur cnm ama çay ağacı daha iyi sanki, kendi vücumda da denediğim için söylüyorum :KK68:
farmasinin cay agaci seti var ben hic kullanmadim da hep duyuyorum cok memnun kaliyomus kullananlar filan... eve almak farz oldu artik demekki, cok sagolasin canim ya vala allah razi olsun

Vurmaz cnm, zaten ekmek hakkını ona göre dağıtmışsınız sanırım , bu diyetisyen sana çok iyi gelecekk :21:
Vallahi en çok hurma yakıştırıyorum, bi de şey var ya ender saraç ın hurma yoğurt diyeti, en etkili ikili diye geliyor bana o yüzden :KK8:
Ay evet eskiden biizm takımda çok hurma diyeti yapan olurdu bayada kilo verilirdi ama bitirince baya dikkat etmek gerekiyor etmezsen geri geliyor

Piii 🙈 sen baya yeni üye gibi takılıyon buralarda :KK53: pacman pacman kuşumda izinden gidiyor donanımlı bir takım maşallah :halay: her meslektenn2 3 öğretmen kadrosunda fazlalık var 🤭🤭
ahahahahhahahahah vala ayip ayip tuuuu bana cidden🤣🤣 neyde cok sevindim ama ogrendigime🤣 pacman i de bilmiypdum, hey yavrum hey🤣 masallah kizlara...

tamam kuzu allah razi olsun, su minnosu yaniklarimi minciklamadan uyutup hemen hem soguk kompres hem de krem olayini halledeyim.
ahahhahahahah aman uzak olsun, cok severim normalde hic te dokunmaz ama bu defa mahvetti beni....
ya ben bilmiyodum doktor oldugunu ay ne kaaaa sansliyim

farmasinin cay agaci seti var ben hic kullanmadim da hep duyuyorum cok memnun kaliyomus kullananlar filan... eve almak farz oldu artik demekki, cok sagolasin canim ya vala allah razi olsun
Senden de razı olsun tatlım acil şifalar diliyorum. Ay mıncıklıyo mu üzüldü tabii annesine yavru kuş :KK61: ama moralini bozma hiç.
Aynen bende de farmasinin çay ağacı merhemi var cnm onu sürüyorum ufak kanamalarda da sürebilirsin yıkadıktan sonra. durduruyo ayrıca mikropları da öldürüyo.
Ben de şanslıyım burda olduğum,sizinle bu yolda arkadaş olduğum için :KK68:

Ay evet eskiden biizm takımda çok hurma diyeti yapan olurdu bayada kilo verilirdi ama bitirince baya dikkat etmek gerekiyor etmezsen geri geliyor
O şok diyete giriyor ya cnm o yüzden hep aynı film aynı son :D ama arada bazı günler yoğurt ağırlıklı yapıcam yine, iyi geliyor bana.

Piii 🙈 sen baya yeni üye gibi takılıyon buralarda :KK53: pacman pacman kuşumda izinden gidiyor donanımlı bir takım maşallah :halay: her meslektenn2 3 öğretmen kadrosunda fazlalık var 🤭🤭
Yeni üyeler de katılıyor aramıza ama süper :21:
Aynen :KK68: onun dersleri bugün başlamış stres olmuştur haliyle,hem yeni sistem yeni kurallar o yüzden aktif olmadı diye düşünüyorum ama düzenini yine oturtcak eminim

öğretmenlerimiz canımızz bitanemiz :KK68::KK200:

Back
X