- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #373.061
Yapicaz inşaallah kaptanım![]()
tebriklerrr canımm cumaya bozmadan üstüne eklenerek istiyorum ona göre bu hafta hedefimiz büyükkkk
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapicaz inşaallah kaptanım![]()
tebriklerrr canımm cumaya bozmadan üstüne eklenerek istiyorum ona göre bu hafta hedefimiz büyükkkk
![]()
Keşke hurma alsaydımçok güzel :) sabahki meyve hakkında da hurma yiyebilirsin cnm en güzel o yakışıyor![]()
Aaa ben farkında değilim kiOhh maşallah menü sayfasında Allah sohbetinizi arttırsın kızlaryeni üyeler sanki
![]()
aynen yap cnm çünkü çok hassas şu an krem kalsın sen nemli bez koy yine de uzan hatta ,ısısını da alsın kanı dağıtsın biraztamam canim onu da aldirayim ben, uzerinde krem varken de nemli bez filan yapsam mi ki? silverdini kalin tabaka boca ettim oylece duruyo simdilik.... madecassol buldum evde ama o sanirim burda kullanilmaz acik yara filan
Sen Perşembe de ye kokoreçcok iyi tebrikler:)
ben telefonu degistirdim gecen hafta bu telefondan cektigim.resimlerin boyu buyuk geliyo sanirim yukleyemiyorum ya kucultmeyle filan da ugrasmadim nasi yapiliyo onu da cozemedim zaten dahacumaya kadar insallah veririz dogru durust kilo ben dun kokorec yedim yemez olaydim zehirledi beni butun gece tuvaletren cikamadim ondan boyle geldi tarti bugun yoksa gelmezdi,
![]()
Yazdığın şekilde limitleri aşmazsan hiç birşey olmaz canım özellikle Kontrol etcem bak beynime yazdımKeşke hurma alsaydım
Kızımın doğumgünü beni vurmazsa cumaya sürpriz yapabilirim ❤
İyi ki doktorcuğumuz varonu da alayim ya hic haberim bilr yok bu soylediklerinden bak cehaletin gozu kor olsunsagol canim be
Madecassol de yeniler aslında ama kullanmadım belki aynı etkiyi veriyordur cnm ama çay ağacı daha iyi sanki, kendi vücumda da denediğim için söylüyorumonu da alayim ya hic haberim bilr yok bu soylediklerinden bak cehaletin gozu kor olsunsagol canim be
Öyle mi bilmiyordumEn başından hata eşimde ben karışmam aranızdaki olan olaylara dedi cıktı isiN icinden
Bir gün diyorum ki iyiki evlenmişim diğer gün diyorum ki defolup gitse hiç üzülmem
Arada kalıyor annesi ile benim aramda
Ama yani icime mi atayım susayım mi gerçi konuşsam da değişen birşey olmuyor
Evet meyveyle yazmış 5yk yogurt 2 porsiyon meyve 2 ceviz
Aman 10 yıl oldu 10 yılda ne şekilde anlattım tahmin edemezsin bir başımın üstünde dönüp anlatamadığım kaldıannemi sevmeyeni bende sevmem kafası var ünv.de okurken doğru dürüst gorusmezlermis bile evlendi kıymete bindi. Eşimin ünv.de bir kız arkadaşı varmış inanılmaz bir tip bende sonradan resimlerini görmüştüm asla sınıfsal ayirim yapmıyorum ama ruhen çingene
bazen diyorum ahhh onunla evlenecektin sen kaynana da görecekti gelin nasıl oluyor
[/QUOTE="kirmizigitar, post: 65400030, member: 275040"]
direncinde meyveyi tek basina yememen gerekiyo canim yaninda bir bardak sut ya da yogurtla tuketmelisin meyve sekerinin dengelenmesi icin. yogurt olarak tuketemiyorsan sut ic yaninda
Ben bu puanları diyet günlüğüme de yazayım ayyspor puanlarımız eksik olabilir sonra tekrar ekleme yapacağım kızlar detaylı bakamadım oğlum tepemdeama no kilo ezici üstünlük YES FİTTTT kıpraşalım
Eki Görüntüle 2700650
Vurmaz cnm, zaten ekmek hakkını ona göre dağıtmışsınız sanırım , bu diyetisyen sana çok iyi gelecekkKeşke hurma alsaydım
Kızımın doğumgünü beni vurmazsa cumaya sürpriz yapabilirim ❤
tamam kuzu allah razi olsun, su minnosu yaniklarimi minciklamadan uyutup hemen hem soguk kompres hem de krem olayini halledeyim.aynen yap cnm çünkü çok hassas şu an krem kalsın sen nemli bez koy yine de uzan hatta ,ısısını da alsın kanı dağıtsın biraz
ahahhahahahah aman uzak olsun, cok severim normalde hic te dokunmaz ama bu defa mahvetti beni....Sen Perşembe de ye kokoreçtelden yükleyemiyorum ben hep PC yi açıyorum kuzum bilmiyorum pek o yuzdenn
ya ben bilmiyodum doktor oldugunu ay ne kaaaa sansliyim
farmasinin cay agaci seti var ben hic kullanmadim da hep duyuyorum cok memnun kaliyomus kullananlar filan... eve almak farz oldu artik demekki, cok sagolasin canim ya vala allah razi olsunMadecassol de yeniler aslında ama kullanmadım belki aynı etkiyi veriyordur cnm ama çay ağacı daha iyi sanki, kendi vücumda da denediğim için söylüyorum![]()
Ay evet eskiden biizm takımda çok hurma diyeti yapan olurdu bayada kilo verilirdi ama bitirince baya dikkat etmek gerekiyor etmezsen geri geliyorVurmaz cnm, zaten ekmek hakkını ona göre dağıtmışsınız sanırım , bu diyetisyen sana çok iyi gelecekk
Vallahi en çok hurma yakıştırıyorum, bi de şey var ya ender saraç ın hurma yoğurt diyeti, en etkili ikili diye geliyor bana o yüzden![]()
Piiiya ben bilmiyodum doktor oldugunu ay ne kaaaa sansliyim
Maşallah canım zatenn sen aynı anda kaç forumu takip ediyorsun kilo için görüyorumBen bu puanları diyet günlüğüme de yazayım ayy![]()
ahahahahhahahahah vala ayip ayip tuuuu bana ciddenPiiisen baya yeni üye gibi takılıyon buralarda
![]()
pacman kuşumda izinden gidiyor donanımlı bir takım maşallah
her meslektenn2 3 öğretmen kadrosunda fazlalık var
![]()
Senden de razı olsun tatlım acil şifalar diliyorum. Ay mıncıklıyo mu üzüldü tabii annesine yavru kuştamam kuzu allah razi olsun, su minnosu yaniklarimi minciklamadan uyutup hemen hem soguk kompres hem de krem olayini halledeyim.
ahahhahahahah aman uzak olsun, cok severim normalde hic te dokunmaz ama bu defa mahvetti beni....
ya ben bilmiyodum doktor oldugunu ay ne kaaaa sansliyim
farmasinin cay agaci seti var ben hic kullanmadim da hep duyuyorum cok memnun kaliyomus kullananlar filan... eve almak farz oldu artik demekki, cok sagolasin canim ya vala allah razi olsun
O şok diyete giriyor ya cnm o yüzden hep aynı film aynı sonAy evet eskiden biizm takımda çok hurma diyeti yapan olurdu bayada kilo verilirdi ama bitirince baya dikkat etmek gerekiyor etmezsen geri geliyor
kalori sayarak zayıflama var 1, aralıklı oruç var 2( saatleri aşıyorum ama şşşşMaşallah canım zatenn sen aynı anda kaç forumu takip ediyorsun kilo için görüyorum![]()
![]()
Yeni üyeler de katılıyor aramıza ama süperPiiisen baya yeni üye gibi takılıyon buralarda
![]()
pacman kuşumda izinden gidiyor donanımlı bir takım maşallah
her meslektenn2 3 öğretmen kadrosunda fazlalık var
![]()