Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eevt yürümüş olabilirsin ama benim cezam ayrı 😜 yarın için 70 puanlık spor bekliyorum cicim :duduk:

Süper ortiler sizi :))
Yarın için 60 puanlık spor bekliyorum canım :duduk:
Ödevinizi unutmayın :kahve:
allah cezamk verecek dedim ahanda verdiii🤣🤣🤣 60 puan naptin kuzu ya ben 45 dakika lesliedeki hatunu izlersem sinirimden oturup cikileta felan yerim

🙈🙈🙈 Allah'ım yiye yiye zayıflayan bir ekip herşeyden vazgeçiyoruz hamırrdan asla :KK72: ben biraz ceza yazayım size nerde benim düdüğümmmmm :KK62::duduk:
Ya da kara kaplı defterin :D ama bu cuma tartıldıktan sonra çılgın planlarım var benm de :D 2 ayrı vakitte taze dukan birasını tekrar denicem, bakalım fark nasıl olck bu sefer .Mübarek bütün bağırsağı süpürüyor :temizlik:

Ya da kara kaplı defterin :KK70: ama bu cuma tartıldıktan sonra çılgın planlarım var benm de :KK70: 2 ayrı vakitte taze dukan birasını tekrar denicem, bakalım fark nasıl olck bu sefer .Mübarek bütün bağırsağı süpürüyor :temizlik:
Bende çok severim dukan birasını iyide geliyor cidden ama düzenli yapamayanlardanım işte 🙄 kahve içmeyi hiç aksatmam ama iş onlara gelince :işsiz:

Eevt yürümüş olabilirsin ama benim cezam ayrı 😜 yarın için 70 puanlık spor bekliyorum cicim :duduk:

Süper ortiler sizi :))
Yarın için 60 puanlık spor bekliyorum canım :duduk:
Ödevinizi unutmayın :kahve:
Yaktı beniii yaktı beniiiiiii İbo dan gelsinn o hall:KK14:

Back
X