Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaniklarin hepsi soyuldu, krem suruyorum ama sari sari akiyo uzerinden :KK43: fito krem ve silverdini karistirip surdum gece yatmadan, gun icinde de donusumlu suruyorum, cok acisi agrisi yok bana ama rahatsiz edici tabi.... dusa filan girsem sorun okur mu acaba? annemin bacagi yanmisti cok fena ben evde temizledim 1-2 gun ayni boyle sari sari akiyodu ondan da sonra pansumana gitmisti pansuman yapacak cocuk abla sen eve git bir guzel dus al hergun arinsin burasi sonra da su kremleri sur demisti hic iz kalmamisti annemde o donemden, acaba bir kac gun bekledikten sonra mi girsem bende dusa dusundum bi
Girebilirsin cnm , ılıkla soğuk arası olursa daha iyi olur sonra kremi ince tabaka halinde sürersin yine mikrop kapmasın :super:

1. ogun
minik top peynir ve kucuk tonbaligi

2. ogun
bir kase piyaz

1 fincan yesil cay
1 litre su
Bugün menüm
Kahvaltı ve öğle yemeği:5 küçük hurma, yoğurt, tarçın
1. ara türk kahvesi,ceviz
2. ara 3 jelibon,1 bitter truff çikolata
Akşam kıymalı patates yemeği ve yoğurt
spor 7 bin adım ve 15 dk leslie
su 3 lt
Sabah: Yumurta, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, domates, salatalık

Öğle: 1 kepçe yoğurt çorbası, 2 yk kıyma sote, 2.5 yk barbunya

Akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası, 2 yk kuru fasulye (öğlen de barbunya yediğim için az tuttum), 2.5 yk ev yoğurdu

Su: 1.5 lt'yi geçtim :KK66:
Afiyet olsun kızlar menüler güzel ✌️
kirmizigitar kirmizigitar ne oldu biizm ceza 🤭

Günaydın olur canım güncel kg nin yüzde 5 ni geçmediği sürece aşağı çekebiliriz ki senin henüz geçmedi sanırım tekrar bakarım cuma günü listeyi açıklarken not düşeriz revize diye ama unutursam bana hatırlat lütfen.
Kolay gelsin 🖐 oğlun iyidir umarım ?
Tamam hatirlatayim. Oglum iyiydi bugun okula goturdum ama 1 saat sonra aglamis, erken aldim. Cocuk alismadan ise baslamak zorladi beni, onu uyuttum islere bakiyorum daha 2 saat yatamam herhalde. Ev bulasik filan hic dokunamadim. Tahminim 1-2 hafta daha kisa sureli kalabilir sadece, 1 ay sonunda yarim gun 3-4 saat kalabilirse cok iyi olacak.

Tamam hatirlatayim. Oglum iyiydi bugun okula goturdum ama 1 saat sonra aglamis, erken aldim. Cocuk alismadan ise baslamak zorladi beni, onu uyuttum islere bakiyorum daha 2 saat yatamam herhalde. Ev bulasik filan hic dokunamadim. Tahminim 1-2 hafta daha kisa sureli kalabilir sadece, 1 ay sonunda yarim gun 3-4 saat kalabilirse cok iyi olacak.
1 saat ilk günler için iyi bile orayı bilmiyorum ama burdaki Özel kreşler genelde öyle başlatıyor ilk hafta hep 1 saat sonra 2 .. kademeli umarım korkmadan alışır 🤗

Ultrasonda bakıldı mı cnm,yaşın da genç daha kötü düşünmeyelim
Anne tarafı erken mi girdi?
Bir de kızma ama sürekli beyaz un besleniyodun bu kadar yoğun olunca vücudun hormonal dengesini de bozabiliyor ama ben ümitliyim diyetisyenin besin değeri yüksek şeyler veriyor bilinçli ve bilgili biri o yüzden bekleyelim derim :KK76:
Annem 44 yaşında ameliyat oldu rahim alındı. Hiperplazi vardı tedavi oldu sonu kanser olmasın diye alındı.
Ben 37 yaşındayım ve bende de şubat ayında hiperplazi oldu. Doktorum menapoz değil polikistik görünüm var dedi. Insulin değerim yükselince kist olmuş herhalde tam anlamadım ama önceden pcos yoktu. Kürtaj dedi ben olmadım korkudan değil pandemiden. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım adetim normaldi ama olmuyorum şimdi de böyle yazdım ya çok üzüldüğünmu farkettim
Tekrar gitmeye korkuyorum pandemi sebebi ile
Zaten metformin kullanıyorum gün de 2000 mg

Annem 44 yaşında ameliyat oldu rahim alındı. Hiperplazi vardı tedavi oldu sonu kanser olmasın diye alındı.
Ben 37 yaşındayım ve bende de şubat ayında hiperplazi oldu. Doktorum menapoz değil polikistik görünüm var dedi. Insulin değerim yükselince kist olmuş herhalde tam anlamadım ama önceden pcos yoktu. Kürtaj dedi ben olmadım korkudan değil pandemiden. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım adetim normaldi ama olmuyorum şimdi de böyle yazdım ya çok üzüldüğünmu farkettim

İnsülin direncinde egzersiz de çok önemli biliyosun zaten , en az şöyle yarım saat yapabilsen ;)
Beslenme kısmı da düzeliyor inşallah yeni menülerinle :) aldığın yağ da çok önemli çünkü kadınlık hormonlarının çalışmasını etkiliyor cnm. Menünde zeytinyağı vardır eminim onu eksik etme ;)
Bakalım belki kontrole kadar daha iyi olursun inşallah

polikistik olabilir mi diyecektim, ama polikistik birden cikmaz oyle, cocuktan once de duxensizliklerin var miydi?

Back
X