- 23 Mart 2016
- 30.303
- 91.073
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #373.761
Senin için iyi olurmuş ya kısmetdonuyoruz bugun, ne yazikki cok kisa kaliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin için iyi olurmuş ya kısmetdonuyoruz bugun, ne yazikki cok kisa kaliyoruz![]()
Amin, inşallh çabucak alışır kuzucuk.Maşallah ya ne güzel başlangıçlar hep bir yıpratıcı oluyor ama sonunun iyi olması ne hoş darısı başımıza![]()
Bende bilmiyorum.Niye acaba ? Var mı bir hastalık canımyoksa spor kaynaklı falan mı
T tulperde merhaba orta guzel bir hafta olur insallah ikimiz icinde.ORTAKLAR
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
- ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır..
Yaaa çok üzüldüm canım aynısını 2 çocugumda da yasadım. 1.sinde öyle devam etmek zorunda kaldık ve 3 yaşına kadar mutlu ayrılmayı yapamadık.
2.sinde pedagogların yardımıyla farklı yöntemler deneyerek bir süre sonra güvenli, huzurlu ayrılmayı gerçekleştirebildik ki aslında 2.cocugum daha zordu.
Bizim geçen yıl kısa süreli bir kreş tecrübemiz oldu ordaki öğretmenler bile konuyu öyle bir savaşmış gibi yansıtıyorlar ki kafadan geriliyor insan daha ilk gün sakın pes etme bırakma kazanan sen olacaksın ... İnadı kırılacak pes edecek ama gel gör ki ben cocugumla karşı karşıya gelmek istemiyormkafadan bizi rakip görüyorlar ne kötü .. ağlaya ağlaya cocuk belki evet zamanla öğreniyor ama düşünmek lazım ortama ısındığı için mi artık ağlamıyor yoksa çocuk maalesef çaresizliği mi öğrenmiş oluyor o yaşta... Kafasında kimbilir neler dolaşıyor saatlerce ağladım annem bile gelmiyor öğretmenlerde artık umursamıyor susayım bari diyor ama çocuk o yaşta bu duyguyu yaşıyor
nitekim biz aldık okuldan zaten ağır domuz gribi kaptı daha 2. Haftasında
devam edemedik 5 yaş zorunlu eğitim yaşı gelene kadar bekleyeceğim artık
ama şuan bile korkuyor o korku yer etti içine bazen okul önünde bank var hadi oglum otur burda dondurmanı ye diyorum öğretmen beni görürse içeri alır evde yiyeyim diyor
düşün 1 sene oldu okula gitmiyor
![]()
Bu yöntem asla doğru olamaz. Olan şey anne babasına olan güvenini yitirmek, kimseye güvenemeyeceğini öğrenmek ve hayatta kalmak adına ortama alışmak. Sonrasında gelsin davranış bozuklukları, ergenlikte aileyle çatışma, duygusal travma ve bağlanma sorunlu bireyler. Yetişkinlerde anksiyete, depresyon vb yaygınlığı. Çocukların büyük kısmı (kızlarda daha çok) ayrılık kaygısı daha az yaşıyor veya kolay atlatıyor diye bu yöntem yaygın bence.Canım ne kadar etkilenmiş, ben mesele çocuk olunca hemen sulu göze bağlıyorum dayanamıyorum.
Bize de aynen öyle yaklaştılar. Pedagoglar, psikologlar bile “onun sana hükmetmesine izin verme seni deniyor, senin toleransın nereye kadar ölçüyor” deyip duruyorlar en çok bunlara kızıyorum. Neyse ki kendi fikirler öyle olsa bile benim de endişelerime ve düşüncelerime önem verdiler de beraber yöntemler üzerinde çalışarak çocuga zarar vermeden atlatabildik. Şuan bahçeden bırakınca güle güle yapıp gidiyor.
Aslında normalde hafta sonu iki öğün yapıyorum ama niyeyse hiç acıkmadım. O yüzden de yemedim. Sağlam bir kahvalttıydıMenüyü sevdim.
Bu da tam benlik
Çok az gibi geldi.senin için problem değilse sıkıntı yok tabiki.bir tarftanda cok az yiyenlere imreniyorum.
Oooo palamutçularrrbizim balıkçı öyle bağırıyo
![]()
Palamut önemli bu aralar hep menülerdeOooo palamutçularrrbizim balıkçı öyle bağırıyo
![]()
Merhaba canim.
Orticim neredesin doğum gününü başka bi yerde mi kutlamistiniz ? Bu arada minnak ın doğum günü kutlarım çok güzel bir ömrü olsun inşallahdonuyoruz bugun, ne yazikki cok kisa kaliyoruz![]()
Kaptanım msjları yeni okuyorum dün dersim biraz fazlaydı menümü ancak gece yazabildim.Tabi tabi dışarıda yürüyemeyenler Leslie yapabilir o da yarışmaya dahil![]()
Ancak kimse ne kadar yürüdüğünü paylaşmasın bana özelden gün sonunda yazsın lütfen yarışma heyecanlı olsun ben sıralamalı açıklıyor olacağım![]()
Cherry Mom yaptanim ben bu cuma listeue girecekmiyim?
Çok geçmiş olsunReyyancım bir tanedir Carolinebizim için çok fedakarlık yaptı Allah bir daha göstermesin çok ağır şekilde covid geçirdi ozman bile şu listeyi yapmayı bırakmadı Allah razı olsun
verilen emek büyük hiç bir şey basit değil o yüzden bizimde 2 3 yediğimiz ne varsa üşenmeden unutmadan önce kendimiz için sonra takıma saygı için paylaşmamız lazım
![]()
Tamamdır canım sorun değilKaptanım msjları yeni okuyorum dün dersim biraz fazlaydı menümü ancak gece yazabildim.
Bundan sonra özelden yazarım.
Rabbim hayırlı seneler nasip etsin inşallahselam canlar, bugun oglumun dogum gunu sebebiyle cooook yogun ve yorucu gecti. buldugumu yedimama aksam uzeri firsatim oldu burda ortam da cok musait, hem yuruyus hem kosu yapabildim
![]()
Canım tam olarak durumunu bilmiyorum ama maddi açıdan sorunun yoksa biraz ücretsiz izin alsan.Merhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.