Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Niye acaba ? Var mı bir hastalık canım 🙄 yoksa spor kaynaklı falan mı
Bende bilmiyorum.
Gecen yil camlari siliyordum inerken dizim burkuldum ama o ara onemsememeye ve tabi kimseye beli etmemeye calistim birde cok ayakta durdum iyilesmedi nerdeyse 1 yil olucak ama hala sizliyor.
Ama bugun daha iyiyim.

Spor yapamiyorum ama yinede cucuk lar ev is guc derken hic vakin ayiramiyorum.

:(

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır..
T tulperde merhaba orta guzel bir hafta olur insallah ikimiz icinde.

Yaaa çok üzüldüm canım aynısını 2 çocugumda da yasadım. 1.sinde öyle devam etmek zorunda kaldık ve 3 yaşına kadar mutlu ayrılmayı yapamadık.

2.sinde pedagogların yardımıyla farklı yöntemler deneyerek bir süre sonra güvenli, huzurlu ayrılmayı gerçekleştirebildik ki aslında 2.cocugum daha zordu.
Bizim geçen yıl kısa süreli bir kreş tecrübemiz oldu ordaki öğretmenler bile konuyu öyle bir savaşmış gibi yansıtıyorlar ki kafadan geriliyor insan daha ilk gün sakın pes etme bırakma kazanan sen olacaksın ... İnadı kırılacak pes edecek ama gel gör ki ben cocugumla karşı karşıya gelmek istemiyorm 🤷🏼‍♀️ kafadan bizi rakip görüyorlar ne kötü .. ağlaya ağlaya cocuk belki evet zamanla öğreniyor ama düşünmek lazım ortama ısındığı için mi artık ağlamıyor yoksa çocuk maalesef çaresizliği mi öğrenmiş oluyor o yaşta... Kafasında kimbilir neler dolaşıyor saatlerce ağladım annem bile gelmiyor öğretmenlerde artık umursamıyor susayım bari diyor ama çocuk o yaşta bu duyguyu yaşıyor 😔 nitekim biz aldık okuldan zaten ağır domuz gribi kaptı daha 2. Haftasında 🙈 devam edemedik 5 yaş zorunlu eğitim yaşı gelene kadar bekleyeceğim artık 🤷🏼‍♀️ ama şuan bile korkuyor o korku yer etti içine bazen okul önünde bank var hadi oglum otur burda dondurmanı ye diyorum öğretmen beni görürse içeri alır evde yiyeyim diyor 🙈düşün 1 sene oldu okula gitmiyor 😑
Canım ne kadar etkilenmiş, ben mesele çocuk olunca hemen sulu göze bağlıyorum dayanamıyorum.
Bize de aynen öyle yaklaştılar. Pedagoglar, psikologlar bile “onun sana hükmetmesine izin verme seni deniyor, senin toleransın nereye kadar ölçüyor” deyip duruyorlar en çok bunlara kızıyorum. Neyse ki kendi fikirler öyle olsa bile benim de endişelerime ve düşüncelerime önem verdiler de beraber yöntemler üzerinde çalışarak çocuga zarar vermeden atlatabildik. Şuan bahçeden bırakınca güle güle yapıp gidiyor.
Bu yöntem asla doğru olamaz. Olan şey anne babasına olan güvenini yitirmek, kimseye güvenemeyeceğini öğrenmek ve hayatta kalmak adına ortama alışmak. Sonrasında gelsin davranış bozuklukları, ergenlikte aileyle çatışma, duygusal travma ve bağlanma sorunlu bireyler. Yetişkinlerde anksiyete, depresyon vb yaygınlığı. Çocukların büyük kısmı (kızlarda daha çok) ayrılık kaygısı daha az yaşıyor veya kolay atlatıyor diye bu yöntem yaygın bence.

Ben özellikle yavaş ayrılma, çocuk alışana kadar beraber gitme istemiştim başlamadan herşeye tamam diyorlar sonrası bu işte :(

Dünyadan habersiz çevremdeki tüm arkadaşlarımın çocukları 1-2 yaşında gitti diye ben de veririm sanmıştım çocuk yaparken. Ama hayat böyle işte. Parasız kalırım, arabamı satarım, kariyerim biter bir yolunu bulur çözerim ama çocuğa bunu yapamam. Maalesef çoğunluk verdiği için bize bir senin çocuğun mu kıymetli muamelesi yapılıyor ve iş hayatına verdiğin araya "işi önemseyen çocuğunu kreşe verir çalışırdı" diye keyfi gözüyle bakılıyor. Evde çocuk bakmak için kalmam gerkeceğini öngöremedim ama şimdi gerekn buysa kalacağım.

Menüyü sevdim.

Bu da tam benlik

Çok az gibi geldi.senin için problem değilse sıkıntı yok tabiki.bir tarftanda cok az yiyenlere imreniyorum.
Aslında normalde hafta sonu iki öğün yapıyorum ama niyeyse hiç acıkmadım. O yüzden de yemedim. Sağlam bir kahvalttıydı😊

Tabi tabi dışarıda yürüyemeyenler Leslie yapabilir o da yarışmaya dahil :KK9:
Ancak kimse ne kadar yürüdüğünü paylaşmasın bana özelden gün sonunda yazsın lütfen yarışma heyecanlı olsun ben sıralamalı açıklıyor olacağım 🤭🤩🤩
Kaptanım msjları yeni okuyorum dün dersim biraz fazlaydı menümü ancak gece yazabildim.
Bundan sonra özelden yazarım.

Cherry Mom Cherry Mom yaptanim ben bu cuma listeue girecekmiyim?

A doğru canım cuma günü ekibe katılmanın avantajı deneme süren tamamlanmış oluyor bu cuma ❤

Şöyle bir baktım genel olarak benim için okeysinn zaten ama ekip kuralımız asıl listedeki arkadaşlarında genel bir onayını alalım 🤗

• Ekibe gelişin 02.10
  • Geldiğin günden beri sadece 1 kere menü paylaşımını aksatmışsın onu da sonradan yazmışsın teşekkür ederiz ✌
  • Spor katılımı şuan için az ama artacağını düşünüyoruz 🤩
  • Cuma günü güzelde bir eksi ile gelirsen bence şahane olur 😍
  • Listede olmak + sorumluluk gerektiriyor hem kendimize hem ekibe karşı sorumlu oluyoruz o yüzden her yediğimiz içtimiz bu kapsamda artık dahada önemli hale geliyor :)
  • Kilo bildirimlerini aksatmamak her cuma öğleden önce muhakkak yapmak yine çok önemli ☺

Ekip içi ilişkilerindede sıkıntı yok dediğim gibi benim için tamamsın ☺ siz ne diyorsunuz ihtiyar heyeti :))

SaskinAnne SaskinAnne kirmizigitar kirmizigitar ayvacicegi ayvacicegi seyrekyagmur seyrekyagmur Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak mavimli mavimli A AKREPcg ve tabiki kaptan yardımcımız Mehfam Mehfam

Son düzenleme:
Reyyancım bir tanedir Caroline 🤗 bizim için çok fedakarlık yaptı Allah bir daha göstermesin çok ağır şekilde covid geçirdi ozman bile şu listeyi yapmayı bırakmadı Allah razı olsun 😘😘 verilen emek büyük hiç bir şey basit değil o yüzden bizimde 2 3 yediğimiz ne varsa üşenmeden unutmadan önce kendimiz için sonra takıma saygı için paylaşmamız lazım :KK68:
Çok geçmiş olsun Mehfam Mehfam canım Rabbim bi daha göstermesin.
Kaptanım ben bi ara kaptan yardımcısıydım 1.takımda inan çok iyi anlıyorum seni.
Ama o zaman bi çocukluydum daha gençtim şimdi ikizlerim oldu 3 çocukla.
Bide online ders ögrencilerim veliler kafam karışıyor.
Zaten şimdi buraya menü yazacam diye herşeye daha bi dikkat ediyorum.
Emegi geçenlerede teşekkür ederim.

Kaptanım msjları yeni okuyorum dün dersim biraz fazlaydı menümü ancak gece yazabildim.
Bundan sonra özelden yazarım.
Tamamdır canım sorun değil
Bu sadece Challenge günleri için geçerli ( pazartrsi Çarşamba cumartesi ) diğer günler yine yaptığımız tüm sporları menü ile birlikte yazacağız

Merhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.
Canım tam olarak durumunu bilmiyorum ama maddi açıdan sorunun yoksa biraz ücretsiz izin alsan.
3 Saat aglaması çok tamam alışsın diye bekletilir.

Back
X