Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba
Hiçbirşey girip okuyamadım, yazamadım kusura bakmayın.
Geçen cuma çok kötü olduk, 3 saat okulda ağlamış ama alışması için bizi aramadılar. Aldığımızda sesi kısılmıştı, yemek yememiş, özellikle bana küskündü. Ayrılık kaygısı başladı, babasıyla bile kalmak istemiyor. Ben iş filan yapamıyorum, alışana kadar benim de çocukla kalmamı kabul etmezlerse alıcaz okuldan ama onun için bile geç galiba. İşe dönüşümlü gidiyorduk şimdi o da zora girdi çünkü babasıyla kalınca ben gelene kadar ağlıyor, güveni geri gelene kadar bırakamam gibi.
Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bir süreç. Ben de geçen yıl ilk defa verdim. Çok net bir şekilde söyledim alıştırarak ve bir yöntem dahilinde götüreceğim işi diye. Bir hafta kademeli olarak yavaş yavaş alıştırdık ama tam adapte olması bir ay sürüyor. Çok zor ama ayrılmak da bağlanmanın bir parçası. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsınız.

A doğru canım cuma günü ekibe katılmanın avantajı deneme süren tamamlanmış oluyor bu cuma ❤

Şöyle bir baktım genel olarak benim için okeysinn zaten ama ekip kuralımız asıl listedeki arkadaşlarında genel bir onayını alalım 🤗

• Ekibe gelişin 02.10
  • Geldiğin günden beri sadece 1 kere menü paylaşımını aksatmışsın onu da sonradan yazmışsın teşekkür ederiz ✌
  • Spor katılımı şuan için az ama artacağını düşünüyoruz 🤩
  • Cuma günü güzelde bir eksi ile gelirsen bence şahane olur 😍
  • Listede olmak + sorumluluk gerektiriyor hem kendimize hem ekibe karşı sorumlu oluyoruz o yüzden her yediğimiz içtimiz bu kapsamda artık dahada önemli hale geliyor :)
  • Kilo bildirimlerini aksatmamak her cuma öğleden önce muhakkak yapmak yine çok önemli ☺

Ekip içi ilişkilerindede sıkıntı yok dediğim gibi benim için tamamsın ☺ siz ne diyorsunuz ihtiyar heyeti :))

SaskinAnne SaskinAnne kirmizigitar kirmizigitar @ayvacicegi seyrekyagmur seyrekyagmur @amatordiyetci @mavimli @AKREPcg ve tabiki kaptan yardımcımız @reyyanK
Buranın en ihtiyari da benim herhalde 😂
Çok güldüm 😂
Benim için de tamamdır

A doğru canım cuma günü ekibe katılmanın avantajı deneme süren tamamlanmış oluyor bu cuma ❤

Şöyle bir baktım genel olarak benim için okeysinn zaten ama ekip kuralımız asıl listedeki arkadaşlarında genel bir onayını alalım 🤗

• Ekibe gelişin 02.10
  • Geldiğin günden beri sadece 1 kere menü paylaşımını aksatmışsın onu da sonradan yazmışsın teşekkür ederiz ✌
  • Listede olmak + sorumluluk gerektiriyor hem kendimize hem ekibe karşı sorumlu oluyoruz o yüzden her yediğimiz içtimiz bu kapsamda artık dahada önemli hale geliyor :)
  • Kilo bildirimlerini aksatmamak her cuma öğleden önce muhakkak yapmak yine çok önemli ☺

Ekip içi ilişkilerindede sıkıntı yok dediğim gibi benim için tamamsın ☺ siz ne diyorsunuz ihtiyar heyeti :))

SaskinAnne SaskinAnne kirmizigitar kirmizigitar @ayvacicegi seyrekyagmur seyrekyagmur @amatordiyetci @mavimli @AKREPcg ve tabiki kaptan yardımcımız @reyyanK
benim icin de okeydir kaptancim.

Orticim neredesin doğum gününü başka bi yerde mi kutlamistiniz ? Bu arada minnak ın doğum günü kutlarım çok güzel bir ömrü olsun inşallah:KK200:
sagol orticim. annemler normalde istanbulda yasiyor ama kirklareli de evleri var ve yilin 6 ayini orda geciriyorlar. ozlemistik, dpgum gunu de olunca bu hafta gidelim orda gecirelim dedik.

planim annem babam bi de biz takilmakti ama yakin civarda halalar kuzenler var geldigimizi duyunca ozledik deyip hepsi toplandi :) cok cici bir dogum gunu yaptik:)

size fotograf atacaktim ama kaptan oklavasini kapar gelir diye vazgectim🤣

sagol orticim. annemler normalde istanbulda yasiyor ama kirklareli de evleri var ve yilin 6 ayini orda geciriyorlar. ozlemistik, dpgum gunu de olunca bu hafta gidelim orda gecirelim dedik.

planim annem babam bi de biz takilmakti ama yakin civarda halalar kuzenler var geldigimizi duyunca ozledik deyip hepsi toplandi :) cok cici bir dogum gunu yaptik:)

Yarın ki kilonu görünce oklavamı kaldırcam nasılsa 🙄
Oldu olan artık 🙈 ne vardı ki masada çok hamıırrr mı vardıı neyse evet atma canı çeker milletin 🙈

Çok güzel olmuş hem sana da değişiklik nefes aldirmistir ☺️ eş dost a coşku vermiistir doğum gününe. Atsaydin bı bakaydik gözümüz gönlümüz açılırdı emnisi de artık kalpten kaybederdik benim Magnum senin ziyafet felan :KK48:

Bu yöntem asla doğru olamaz. Olan şey anne babasına olan güvenini yitirmek, kimseye güvenemeyeceğini öğrenmek ve hayatta kalmak adına ortama alışmak. Sonrasında gelsin davranış bozuklukları, ergenlikte aileyle çatışma, duygusal travma ve bağlanma sorunlu bireyler. Yetişkinlerde anksiyete, depresyon vb yaygınlığı. Çocukların büyük kısmı (kızlarda daha çok) ayrılık kaygısı daha az yaşıyor veya kolay atlatıyor diye bu yöntem yaygın bence.

Ben özellikle yavaş ayrılma, çocuk alışana kadar beraber gitme istemiştim başlamadan herşeye tamam diyorlar sonrası bu işte :(

Dünyadan habersiz çevremdeki tüm arkadaşlarımın çocukları 1-2 yaşında gitti diye ben de veririm sanmıştım çocuk yaparken. Ama hayat böyle işte. Parasız kalırım, arabamı satarım, kariyerim biter bir yolunu bulur çözerim ama çocuğa bunu yapamam. Maalesef çoğunluk verdiği için bize bir senin çocuğun mu kıymetli muamelesi yapılıyor ve iş hayatına verdiğin araya "işi önemseyen çocuğunu kreşe verir çalışırdı" diye keyfi gözüyle bakılıyor. Evde çocuk bakmak için kalmam gerkeceğini öngöremedim ama şimdi gerekn buysa kalacağım.
Canım nerde çalışıyor sun bilmiyorum ama bende 4 yıl gitmedim.
Kimsenin dedigi önemli degik evet kariyerin önemli ama önceligim evladım.
3 saat aglatılırmı yazık günah.

@Pain Killer Hayırlı olsun ortaklığımız😊 İnşallah güzel bir hafta olur. Ben hafta sonu çok aktif olamıyorum ama hafta içi daha aktifim.
Bu arada evet bu üye ben değilim. Benim ismimde arada boşluk var ve tekrar büyük harfle başlıyor. 🙂

şimdi farkettimde etiket doğru üye kişisi yanlış hımmmm🧐

• Ekibe gelişin 02.10

Kaptanım arkadaşın listemize gelmesine sevinirim

Back
X