Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
📢📢Duyuru: kızlar cuma zayıflama yarışması yeni kuralıdır ve önümüzdeki cuma itibariyle geçerlidir 'cuma kilo bildirimlerinde tartı fotosu eklemek zorunludur "

Ekibimizde zaten uzun süredir fotolu bildirimler yapılıyordu ancak bundan sonra zorunlu olduğunu unutmayalım kızlar ❤

Mehfam Mehfam
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
seyrekyagmur seyrekyagmur
mavimli mavimli
ayvacicegi ayvacicegi
A AKREPcg
kirmizigitar kirmizigitar
SaskinAnne SaskinAnne
pacman pacman

Amor-a Amor-a
B bluuee
Pain Killer Pain Killer
Mahi57 Mahi57
G gamzem23
caroline84 caroline84
T tulperde

belmayne belmayne
kaptanim gecen hafta bahsetmistim telefondan cektigim resimleri yukleyemiuorum boyutu buyuk geliyo diye, kirptim filan cuma gunku tartiyi ekledim, bundan sonrakileri de boyle kirpmam gerekicek muhtemelen sorun olmaz degil mi?

tartida ayagimiz bacagimiz felan da gorunmeli mi🤣

Eklentiler

• IMG_20201009_082722_141~3.webp
    IMG_20201009_082722_141~3.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar şimdilik kontrol tartıları bildirim yapanlara göre böyle 🙈

Normalde böyle yapmıyorum tabloyu ama annemlerde PC yok burdan tablo yapmak kısıtlı maalesef anca böyle oldu 😑

PAZARTESİ KONTROL TARTISI
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
PAZARTESİ KİLOSU
FARK
SaskinAnne SaskinAnne 80.580.2-0,300
seyrekyagmur seyrekyagmur 71,871,8sabit
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 68.468.4sabit
mavimli mavimli 81.181.1sabit
ayvacicegi ayvacicegi 52.4???
kirmizigitar kirmizigitar 62.163.3-1,2
A AKREPcg 7574.7-300

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
PAZARTESİ KİLOSU
FARK
Mahi57 Mahi57 74,273,9-300
Pain Killer Pain Killer 66.665.5-1.1
belmayne belmayne 78.478.1-300
G gamzem23 60.161.1+1
Teşekkür ederiz kaptan. Ellerine sağlık. 😍

offf ben geldim yememem gereken pikavi yedim cok pismanim 😤 cuma günü cok önemli bir sinavim var gerildikce yiyesim geliyor ☹ napayim kizlar fikir verin 🙄
Ben bir kere diyetisyene gidiyordum. Baya da iyi kilo vermiştim. O gazla dedim ki canım tatlı çektiğinde yiyebileceğim bir tatlı ekler misiniz listeye. O da dedi ki olur tabi. Taze meyveni kuru meyveyle değiştirelim. Ben dedim sağ olun kalsın😀 şimdi ben de sana meditasyon falan önereceğim ama benim gıcık diyetisyen gibi gözükür müyüm acaba 😀😀

📢📢Duyuru: kızlar cuma zayıflama yarışması yeni kuralıdır ve önümüzdeki cuma itibariyle geçerlidir 'cuma kilo bildirimlerinde tartı fotosu eklemek zorunludur "

Ekibimizde zaten uzun süredir fotolu bildirimler yapılıyordu ancak bundan sonra zorunlu olduğunu unutmayalım kızlar ❤

Mehfam Mehfam
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
seyrekyagmur seyrekyagmur
mavimli mavimli
ayvacicegi ayvacicegi
A AKREPcg
kirmizigitar kirmizigitar
SaskinAnne SaskinAnne
pacman pacman

Amor-a Amor-a
B bluuee
Pain Killer Pain Killer
Mahi57 Mahi57
G gamzem23
caroline84 caroline84
T tulperde

belmayne belmayne
Canım benim tartı dijital ekranı fotografta çıkmıyor diyetisyene de yollayamıyorum ama yakından belli olursa cekerim

Canım benim tartı dijital ekranı fotografta çıkmıyor diyetisyene de yollayamıyorum ama yakından belli olursa cekerim
Olduğu kadar canım iyi niyet belli olsun yeter geçen cuma yarışma genelinde büyük sıkıntılar yaşandı takımlar kapatılacaktı az kalsın o yüzden hiç bir açığa sebebiyet vermemek lazım 🤗

Ben bir kere diyetisyene gidiyordum. Baya da iyi kilo vermiştim. O gazla dedim ki canım tatlı çektiğinde yiyebileceğim bir tatlı ekler misiniz listeye. O da dedi ki olur tabi. Taze meyveni kuru meyveyle değiştirelim. Ben dedim sağ olun kalsın😀 şimdi ben de sana meditasyon falan önereceğim ama benim gıcık diyetisyen gibi gözükür müyüm acaba 😀😀
meditasyon iyi fikir de iki adet 3,5 yasindaki erkek cocugu napacaz 😅😅 meditasyon sirasinda 🤭

kaptanim gecen hafta bahsetmistim telefondan cektigim resimleri yukleyemiuorum boyutu buyuk geliyo diye, kirptim filan cuma gunku tartiyi ekledim, bundan sonrakileri de boyle kirpmam gerekicek muhtemelen sorun olmaz degil mi?

tartida ayagimiz bacagimiz felan da gorunmeli mi🤣
Hayır hayır öyle bir zorunluluk yok bende tartı üstündeyken çekmezdim foto zaten belli bir saniye kiloyu sabitliyorya o ara çekerdim fotoyu 🤭
Böyle gayet iyi canım sağol 😘

Olduğu kadar canım iyi niyet belli olsun yeter geçen cuma yarışma genelinde büyük sıkıntılar yaşandı takımlar kapatılacaktı az kalsın o yüzden hiç bir açığa sebebiyet vermemek lazım 🤗
Nasıl yani konuyu bilmiyorum

Back
X