Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ala alah 🙄 cidden çok olmuş tuvaletede çıkamadım diyorsun hiç başıma gelmedi umarım şişkinlik harici bir rahatsızlık vermez sana
Umuyorum ki tarlusal dan olmuştur ve yine umuyorum ki adet olunca geçer. Menüyü yazayım bak yani bisey yemedim

Kızlar çok çok çok acil bir durum var
Ben sabahtan bu yana sanırım 4 lt su içtim ama özür diliyorum tuvalete gitmiyorum bütün su icimde kaldı 😱
Bugün bisey de yemedim ama siskinim dünden daha fa kötüyüm ne yapicam ben
Canım Bir doktoruna danış bence. Çünkü dört litre su muhakkak tuvalete çıkartır.

Sende mi masumcusun :rolleyes: 🙈
Ayy kaptanım hiç sorma, deli yürekten bu yana ilk kez tv dizisi izliyorum.😄 Safiyenin temizlik sahnesi çok azdi bu sefer. Beni ancak safiye motive eder temizlik konusunda diye bir umut izlemeye devam.👀

İşe yaramazsa kk nın temizlik sayfaları varmış onlara dadanacağım.🧹🧹

Ayy kaptanım hiç sorma, deli yürekten bu yana ilk kez tv dizisi izliyorum.😄 Safiyenin temizlik sahnesi çok azdi bu sefer. Beni ancak safiye motive eder temizlik konusunda diye bir umut izlemeye devam.👀

İşe yaramazsa kk nın temizlik sayfaları varmış onlara dadanacağım.🧹🧹
Evet bu sefer hiç halı malı çitilemediler 🤭🤭
Mehfam Mehfam seni götürsün düzenli evimiz hayatımıza :)) bende bazen diyorum başlasam mı sonra burayı aksatırım diye vazgeçiyorum ama işleri ertelemek benimde canımı sıkıyor 🙄

Kızlar çok çok çok acil bir durum var
Ben sabahtan bu yana sanırım 4 lt su içtim ama özür diliyorum tuvalete gitmiyorum bütün su icimde kaldı 😱
Bugün bisey de yemedim ama siskinim dünden daha fa kötüyüm ne yapicam ben
Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda geçer.

Evet bu sefer hiç halı malı çitilemediler 🤭🤭
Mehfam Mehfam seni götürsün düzenli evimiz hayatımıza :)) bende bazen diyorum başlasam mı sonra burayı aksatırım diye vazgeçiyorum ama işleri ertelemek benimde canımı sıkıyor 🙄
Benim 3 haftalık bir yarışma var, o bitsin hemen söylediğiniz sayfaya gidecem. Benimkisine artık ertelemek değil başka bişey diyorlardır, lügatte ismi bile yok öyle bi tembelim yani.:olamaz::olamaz:

Gördüm onuda sonucu merak ediyorum 🤩
İyi spora üşenmiyorsun ama :)))
Çoğu zaman üşeniyorum, dün leslieleri yaparken ayağıma dolanan çocukları eziyordum sinir küpü yaptılar beni spor boyunca, bugün de o kadar isteksizdimki nerdeyse ağlayacaktım eliptiğe çıkmadan önce. Tabi çıkınca artık hakkını vereyim bari hissi oluşuyor🤪

Hedefleri boş olanlardan dönüş rica ederim kızlar
Kaldı 3 gün güzel değerlendirelim lütfen 🤗3 günde kilo artıyada döner eksiyede tam bir dönemeç süresi 🤩

🎯CUMA HEDEF TABLOSU🎯
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
SaskinAnne SaskinAnne 80.580.3
@seyrekyagmur71,871.3
@amatordiyetci68.468
mavimli mavimli 81.180.5
@ayvacicegi52.4??
@kirmizigitar62.161.7
@AKREPcg7574.5

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Mahi57 Mahi57 74.273.7
Pain Killer Pain Killer 66.665.6
G gamzem23 60.157
@pacman65.665
@Amor-a52.2????
B bluuee 67.9????
caroline84 caroline84 93????
67.2 Cherry Mom Cherry Mom

Afiyet olsun canım gayet iyi

Afiyet olsun bluuee güzel menü 🤗

Hiç ekmek tüketiyorsun galiba değil mi ? Wasa yeterli oluyor mu :) tebrik ederim menüde sporda çok iyi

Hafta içi menülerin şahane oluyor :))

Afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun 🤩
Çorba patates pek olmadı akşam ama olsun başka yemek yoktu 😄

GÜNAYDIN herkese nasılsınız kızlar ay bu takım bana çok iyi geldi iyiki sizlerleyim :) , ptesi +1 le başladığım güne çok şükür bugün 1,3 eksiyle kapattım :) :dua: inşallah bi daha +1 leri görmem caroline84 caroline84 bugün nasılsın ortim. Haftaiçi gösterdiğim performansı hafta sonu da gösterebilsem keşke Cherry Mom Cherry Mom :(

Back
X