- Konu Sahibi Cherry Mom
- #374.361
masallah vala cok iyi gidiyosun4 gün dikkat ettim ya kuzum , dün de dukan birası içtim yemeği erken bitiripbi de hep aynı şeyleri yemiyorum ondan sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah vala cok iyi gidiyosun4 gün dikkat ettim ya kuzum , dün de dukan birası içtim yemeği erken bitiripbi de hep aynı şeyleri yemiyorum ondan sanırım
Tartı günu olmaz zaten. Normal zamanlarda tuvalete çıkamadiğında. Ben tartidan sonra ysptım. Zaten hedefe ulaşmıştımyaparim yapmasina da ben uyandiktan kisa bir suee sonra hicbirsey yemesem bile artmaya basliyorum bu dediklerini yer icersem kac kilo fazla cikar bilmiyorum![]()
Bu hafta da Adana ya gitcez 1 gece ama o yüzden kalan 5 gün dikkat etmem lazım gelsin şok diyetlermasallah vala cok iyi gidiyosun
Kaptanım bugün beni mazur görsen olurmu söz hafta içi iki gün kabak detoks yapcemYe canım afiyet olsun ama diğer öğünler dengeli olsun olur mu![]()
cok sevindim kuzu grcmis bitmis olsun insallahCherry Mom k.validem dün oldu anjiosunu şükür. İyi geçmiş.
bence bünyen alışti aynı tip beslenmeye o yüzden kıtlıkveriyor ki bende de olacak bir yerde.bence beslenmen de ufak tefek değişikliklere gitmen ve sporla da pekiştirme en iyi olur ortim yani diyetde olduğunu vücudunun çakmaması gerekiyor bu aşama dasagol kuzucum insallah hepimiz, benim kilo verme epey yavasladi, ve sikici bir hal almaya basladi, eskiden en az yarim kilo veriyodum her hafta, kac haftadir 3 ileri 2 geri mehter takimi gibi yol aliyorum, bu durum motivasyonumu dusurmeye basladi, gruba da zarar oluyorum diye iyice panikliyorum tadim tuzum kacti. kalorili de beslenmiyorum aslinda, o yuzden de dusuyor motivasyon, onume geleni yesem gunluk kalori miktarinin uzerine ciksam anlicam, o da yok hatta eskiden yaomadigim hareketleri de yapmaya basladim ama vucut duruyo iste.... aptal hormonlarim
Amin inşallah canım sağolcok sevindim kuzu grcmis bitmis olsun insallah
Teşekkür ederim, inşallahGeçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
sasirt vucudu diyosun:) ne yesem ne yemesem bilemedim ki.... sebzeye salataya mi donsem acaba? suan ekmek sifir karbonhidrat neredeyse yok, salataya sebzeye donersem karbonhidrat ta eklemeye baslarim doymak icin.... ne yapsam bilemedim, ben bunu bir dusuneyim.bence bünyen alışti aynı tip beslenmeye o yüzden kıtlıkveriyor ki bende de olacak bir yerde.bence beslenmen de ufak tefek değişikliklere gitmen ve sporla da pekiştirme en iyi olur ortim yani diyetde olduğunu vücudunun çakmaması gerekiyor bu aşama da![]()
Teşekkür ederimwuwww çok iyi![]()
Deme öyle kaptanım ortim yapmaz öyleSende notla cevap yaz sen 6 Lara gel ortim ben 7 lere gidiyorm de![]()
![]()
:))
harika demek ki kaslarında güçleniyor önemli olan da bubu arada tarti cok oynamiyor ama olculerim epey azaldi.
bel:82/74
kalca:112/103
tek motivasyon kaynagim sanirim su mezura degisimi
Oh çok geçmiş olsun gözün aydın reyyan İnşallah bir an önce daha da toparlarCherry Mom k.validem dün oldu anjiosunu şükür. İyi geçmiş.
kaptan bana fena taktiTeşekkür ederim
Deme öyle kaptanım ortim yapmaz öyle
harika demek ki kaslarında güçleniyor önemli olan da bu ❤
Oh çok geçmiş olsun gözün aydın reyyan İnşallah bir an önce daha da toparlar
Bence 2 öğün yapabilirsen mesela sabah muhakkak yumurta yanına da et proteini alip diğer ögünde ızgara et yanında az haşlanmış sebze veya salata ile bir deneyebilirsin miktarları kan şekerini yükseltmicek şekilde ayarlarsin.bakalım ne olcaksasirt vucudu diyosun:) ne yesem ne yemesem bilemedim ki.... sebzeye salataya mi donsem acaba? suan ekmek sifir karbonhidrat neredeyse yok, salataya sebzeye donersem karbonhidrat ta eklemeye baslarim doymak icin.... ne yapsam bilemedim, ben bunu bir dusuneyim.
zaten oyle yapmaya calisiyorum protein sebze kalsiyum mutlaka almaya gayret ediyorum gun icinde....Bence 2 öğün yapabilirsen mesela sabah muhakkak yumurta yanına da et proteini alip diğer ögünde ızgara et yanında az haşlanmış sebze veya salata ile bir deneyebilirsin miktarları kan şekerini yükseltmicek şekilde ayarlarsin.bakalım ne olcak
Çok şükür geçmiş olsun canım bundan sonra çok dikkat etsin kendineCherry Mom k.validem dün oldu anjiosunu şükür. İyi geçmiş.
Benimde bir süre böyle gitti incelme çok önemli tebriklerbu arada tarti cok oynamiyor ama olculerim epey azaldi.
bel:82/74
kalca:112/103
tek motivasyon kaynagim sanirim su mezura degisimi
Tebrikler canım dünkü menü dikkatli olsaydı en az 400 500 vardı :) kısmet genel olarak iyi gidiyorsun
Baskül pembiş kalem pembiş yaa