- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #374.521
Hosbuldum ne diyecegimi bilemedim :)) insallah insani kilolara ininca kalmaz direncHoş geldin insulin dirençli kardeşim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum ne diyecegimi bilemedim :)) insallah insani kilolara ininca kalmaz direncHoş geldin insulin dirençli kardeşim![]()
Canim menumu yazmayi mezun oldugum takimda gorev icin sehir ve ulke disina gittigim gunler dahil bir gun bile aksatmadimİnşallah cnm
Menülerini mutlaka yaz çok yesen de .Bence en faydalı şey o çünkü az çok tahmin ediyoruz birbirimizin sonucunu böylece ve uyarabiliyoruz bak dün de böyle beslenmiştin bol beyaz unlu, bugün şöyle yapsan tarzında
Bir de diyet günlüğü tutmanı tavsiye ederim,ben düzenli tutuyorum çok faydalı. Bir köşesine yediklerimi içtiklerimi,ortalama kalorimi sporumu yazıyorum bir yanına da o gün nasıl hissettiğim,kendime aferin dediğim şeyler ya da bozduysam neden vs
Kaptanım çok güzel vermişsin yaşın kaç?Tabiki +200 ödem savaşı veriyoruz ne yapalım çok iyi anlıyorum bende öyleydim çok oldu bir eksi bir artı olduğum benim zaten hep az az indi az az çıktı hiç öyle yüksek rakamlar vermedimde almadımda
82.8 ne beeeeeeee![]()
Canım geçerliligi nedir sınavın?kizlar ben geldimmm sinav güzel gecti![]()
Rabbim kaza bela vermesinMerhaba arkadaslar biz de yola ciktik is arkadasimla o da mersinli arada kaciyoruz haftasonlari ☺
9 gibi varmis oluruz insallah
Menumu ve halim olursa yaparsam sproumu aksam yazacagimsadece yola cikcaz diye ara ogun gibi biseler atistirdim
Allah razi olsun canim cok sukur sag salim vardikRabbim kaza bela vermesin
Aslında ordaki 82 yi kendi kilom için dmedim kirmizi 62 yazacağına 82 yazmış ona delimisin dedim :)Kaptanım çok güzel vermişsin yaşın kaç?
Bide boyun?
Aaaaa ben bunu kaçırmışımmmkizlar ben geldimmm sinav güzel gecti![]()
Cidden yürüyüş ve kilo vermek işe yarıyor.Hoşbuldum canim insallah kilo verince hicbir hastaligimiz kalmaz![]()
Cidden yürüyüş ve kilo vermek işe yarıyor.Hoşbuldum canim insallah kilo verince hicbir hastaligimiz kalmaz![]()
1 hurmanın lafı olmaz yaAz önce midem yanınca hatırladım ki menüme yediğim 5 acı biber turşusunu yazmayı unutmuşum.
bir de 21.10 gibi 1 hurma yedim çayla![]()
Gayet saglikli afiyet olsun canimBugün kahvaltı 12.30
2 tane pastırmalı yumurta, 3 ceviz, biraz peynir, 3 zeytin
Akşam 18.00
1 kase bamya, 5 y. Kaşığı yeşil fasulye, ayran
Ara çay 2 tane kayısı, fıstık
Bolca su
5500 adım
Spor da menü de guzel canim12.30
1 yumurta
3 zeytin
3 ince dilim avokado
Yarım kk peynir
1 dilim esmer ekmek
Dere otu-maydanoz
18.30
1 porsiyon bezelye yemeği (6 kaşık)
2 kaşık yoğurt
su: 2 litre
Spor: 60 dk eliptik
Detoks gunu mu canim tek ogun yapmissin insallah iyi gecmistir gününtek ogun
tam bugday ekmegine ton baligi ve peynirli sandvic
2 litre su
1 fincan yesil cay
Aksama gelene kadar ne guzel gidiyordukSelamçok okumanızı tavsiye etmem
Sabah : 1 simit, 1 karper,çay
Ara: kiraz sapı yeşil cay
Öğle: 1 porsiyon yeşil fasulye, 3 yk bulgur
Ara: sütlü nescafe
Akşam : 2 dilim karışık pizza, 2 karpuz, kola
3 çatal yaş pasta
*Pazar Perşembe kabak detoks + yarın ve evvelsi gün 10.000 yapılacak
Cherry Mom @reyyanK
Karidesli makarnaya bayilirimiyi aksamlar kizlar
kahvalti 8 de bir adet rafadan yumurta, sütlü kahve
öglen 12 de peynirli salamli sandvic, muz
aksam 6 da yarim porsiyon karidesli makarna
45 dakika yürüyüs
Cherry Mom @reyyanK
Menu de spor da cok guzel geldi afiyet olsunBugün menüm:
Sabah 2 kuru incirli,tarçınlı yoğurt
Ara türk kahvesi,1 kepekli grissini
Öğlen 1 dilim kepekli ekmek üstü hindi füme ve 1 üçgen peynir,yanında domates salatalık maydanoz ,limonlu yeşil çay
Ara sütlü türk kahvesi
Akşam 50 gr ton balığı ve köz patlıcan salatası
3 lt su
6 bin adım ve 15 dk leslie
57 aylık oldular canım bide 3. Sınıfa giden kızım var.sagolasinhicbir bebeye degmesin. benimkiler 3,5 yasindalar. seninkiler?
Hemde alasını ilk kızımda ölüyordum.Tüp bebek tedavisi mi gördün?
Ohss durup dururken olMaz ama yumurta uyarıcı ilaç lazım
Ben de ilacsiz olamıyorum maalesefCidden yürüyüş ve kilo vermek işe yarıyor.
Hiç yoktan reglim oluyor iki aya yaklaştı olmadım.
O zaman çok güzel canımsanmiyorum ki bir farki olsun. ben hic gitmedim o yüzden denemek istedim. bir de kiloyu ben son zamanda aldim eskiden zayiftim yani kilo problemim yoktu diyelim. simdi de biraz disiplin gerekiyor tek basima denedim olmadi.
Yok canım olmuyorum.Ben de ilacsiz olamıyorum maalesefen son 8 ay olmadim ilacla oldum ilaclar da cok riskli ben sigara kullaniyorum emboli riski var kullanmak istemiyorum 2 aydir gene olmuyorum.
İnsallah 80 kilolarin altina inersem bir umidim var.
Su an olmuyor musun canim?
Maalesef ben de canim 16 yasimdan beri cekiyorum Allah sifa versin hepimize insallahYok canım olmuyorum.
Zaten liseden beri ugşıyorum.
Biraz öyle şimdi eşimle kavga etsek yiyorum.niye canim psikolojik mi oldugunu düsünüyorsun istahinin? ben biraz öyle oldugunu düsünüyorum.