Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah cnm
Menülerini mutlaka yaz çok yesen de .Bence en faydalı şey o çünkü az çok tahmin ediyoruz birbirimizin sonucunu böylece ve uyarabiliyoruz bak dün de böyle beslenmiştin bol beyaz unlu, bugün şöyle yapsan tarzında

Bir de diyet günlüğü tutmanı tavsiye ederim,ben düzenli tutuyorum çok faydalı. Bir köşesine yediklerimi içtiklerimi,ortalama kalorimi sporumu yazıyorum bir yanına da o gün nasıl hissettiğim,kendime aferin dediğim şeyler ya da bozduysam neden vs
Canim menumu yazmayi mezun oldugum takimda gorev icin sehir ve ulke disina gittigim gunler dahil bir gun bile aksatmadim 😂 😍 kendi yedigimi gormek otokontrol sagliyor cok faydali gercekten.
Günlük tutmadim bugune kadar ama her gun sporumun ekran resmini aliyorum akilli bileklik aldim spora tesvik olsun diye 🤭
Aslinda iki hafta once diyetisyenimle yollari ayirdik kucuk bebegi vardi bana vakit ayiramiyordu bu surecte kendim denemeye karar verdim gittigi yere kadar kendim surdurup mudaheleye ihtiyac duydugum yerde bir arayisa girebilirim acikcasi kendime de yapabildigimi kimseye ihtiyac duymadan kanitlamak istiyorum. Cok anlam yukledim kilo vermeye 😂💞
Kendi menünü yorumlamak ve kendine aferin vermek cok güzel geldi tebrik ediyorum seni de 🥰

Tabiki +200 ödem savaşı veriyoruz ne yapalım çok iyi anlıyorum bende öyleydim çok oldu bir eksi bir artı olduğum benim zaten hep az az indi az az çıktı hiç öyle yüksek rakamlar vermedimde almadımda 🤭
82.8 ne beeeeeeee:KK3:
Kaptanım çok güzel vermişsin yaşın kaç?
Bide boyun?

Kaptanım çok güzel vermişsin yaşın kaç?
Bide boyun?
Aslında ordaki 82 yi kendi kilom için dmedim kirmizi 62 yazacağına 82 yazmış ona delimisin dedim :)
Ama sonra nasıl isabet düşündüm başlangıç kilom 82 🤭 82 ile izinden döndüm 60 la mezun oldum 🤩 boyum 1.63 şuan öyle zayıf durmuyorum ama şanslı bir vücut tipim var kilo dağılmış o yüzden aynada şimdilik fena durmuyor 55 olsam çok iyi olur tabi 🙈 ama ah şuan kilo koruma bile güç 😑😑
Yaşımmm 34 :))

Nacizane yorum da yapayim ☺️ telden girdigim icin herkesi alintilayamadim
Bugün kahvaltı 12.30
2 tane pastırmalı yumurta, 3 ceviz, biraz peynir, 3 zeytin

Akşam 18.00
1 kase bamya, 5 y. Kaşığı yeşil fasulye, ayran

Ara çay 2 tane kayısı, fıstık
Bolca su
5500 adım
Gayet saglikli afiyet olsun canim 👍
12.30
1 yumurta
3 zeytin
3 ince dilim avokado
Yarım kk peynir
1 dilim esmer ekmek
Dere otu-maydanoz

18.30
1 porsiyon bezelye yemeği (6 kaşık)
2 kaşık yoğurt

su: 2 litre
Spor: 60 dk eliptik
Spor da menü de guzel canim 👍
tek ogun

tam bugday ekmegine ton baligi ve peynirli sandvic

2 litre su
1 fincan yesil cay
Detoks gunu mu canim tek ogun yapmissin insallah iyi gecmistir günün 💞
Selam 🙋 çok okumanızı tavsiye etmem :olamaz:

Sabah : 1 simit, 1 karper,çay

Ara: kiraz sapı yeşil cay

Öğle: 1 porsiyon yeşil fasulye, 3 yk bulgur

Ara: sütlü nescafe

Akşam : 2 dilim karışık pizza, 2 karpuz, kola

3 çatal yaş pasta

*Pazar Perşembe kabak detoks + yarın ve evvelsi gün 10.000 yapılacak
:KK4:
Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
Aksama gelene kadar ne guzel gidiyorduk ☺️ afiyet olsun canim dengelersin 👍
iyi aksamlar kizlar
kahvalti 8 de bir adet rafadan yumurta, sütlü kahve
öglen 12 de peynirli salamli sandvic, muz
aksam 6 da yarim porsiyon karidesli makarna

45 dakika yürüyüs
Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
Karidesli makarnaya bayilirim 🤤 afiyet olsun 👍
Bugün menüm:
Sabah 2 kuru incirli,tarçınlı yoğurt
Ara türk kahvesi,1 kepekli grissini
Öğlen 1 dilim kepekli ekmek üstü hindi füme ve 1 üçgen peynir,yanında domates salatalık maydanoz ,limonlu yeşil çay
Ara sütlü türk kahvesi
Akşam 50 gr ton balığı ve köz patlıcan salatası
3 lt su
6 bin adım ve 15 dk leslie
Menu de spor da cok guzel geldi afiyet olsun 💞

Cidden yürüyüş ve kilo vermek işe yarıyor.
Hiç yoktan reglim oluyor iki aya yaklaştı olmadım.
Ben de ilacsiz olamıyorum maalesef 🥺 en son 8 ay olmadim ilacla oldum ilaclar da cok riskli ben sigara kullaniyorum emboli riski var kullanmak istemiyorum 2 aydir gene olmuyorum.
İnsallah 80 kilolarin altina inersem bir umidim var.
Su an olmuyor musun canim?

Ben de ilacsiz olamıyorum maalesef 🥺 en son 8 ay olmadim ilacla oldum ilaclar da cok riskli ben sigara kullaniyorum emboli riski var kullanmak istemiyorum 2 aydir gene olmuyorum.
İnsallah 80 kilolarin altina inersem bir umidim var.
Su an olmuyor musun canim?
Yok canım olmuyorum.
Zaten liseden beri ugşıyorum.

Back
X