Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Bu mesaj yazma yeri mi değişmiş 😱
Neyse malum regl ve tatlı isteği
Bende sabah ham kakao ile lapa yaptım içine de 2 parca bitter cikolata muz ve badem of ya sanki dilim pasta yiyorum ne lezzetli bisey oldu
2 gün oldu yahu yeni mi fark ettin :))

Öyle bir anlattın ki canım istedi 😋🤭 afiyet olsun canım çok iyi yapmışsın

Aaaaa bak bu kötü iştee ya
Ozmann sen kendini frenleyeceksin canım aslında haftada 1 tek öğünde kaçamak yapabilirsin ama sen hem cumartesi hem pazar öğle akşam öğünlerinde kaçamaklı gidiyorsun en azından bunları teke indirmekle başlayabilirsin 🤗 tümden kesmek zor olabilir hemde bir anda ne oldum demezsin diyet zorlaşmaz senint

Aaaaa bak bu kötü iştee ya
Ozmann sen kendini frenleyeceksin canım aslında haftada 1 tek öğünde kaçamak yapabilirsin ama sen hem cumartesi hem pazar öğle akşam öğünlerinde kaçamaklı gidiyorsun en azından bunları teke indirmekle başlayabilirsin 🤗 tümden kesmek zor olabilir hemde bir anda ne oldum demezsin diyet zorlaşmaz senin için
tamamdır öyle yapacam bu hafta inşallah :) şimdi 40 dk tempolu yürüdüm öğlen yemekten sonra. hafta sonları da yürüsem sıkıntı olmaz ama iş yapabilmekte. bu hafta bakalım neler yapabilecem Cherry Mom Cherry Mom oğlum dün akşam bana yazdığın mesajı okuyor ve diyorki anne bak sana kızdı kızlar haftasonu yeme tamam mı :) sonra gidip babasına anneme kızmışlar baba az yemek yiyin yoksa olmaz diyor :halay:

Günaydın kizlar dün akşam biraz rahatsizdik eşim hariç çocuklarla ben biraz ateş vardı gece geçti ve ben 11 gibi uyuyakalmisim çok halim kesildi korktuk da biraz. Dün sabah çok az klasik kahvalti, öğle Tekirdağ kofte pilavsiz beyaz ekmekle yedim. Akşam da etli biber dolma az manti ve kavurma yedim annem yollamış yoldan geldim diye.
Sabah da tartım regl ikinci günu olmasi sebebiyle az artı verdi 70.9 +300 Gr gibi. Umarım kilo vermisimdir.
geçmiş olsun canım :dua:

tamamdır öyle yapacam bu hafta inşallah :) şimdi 40 dk tempolu yürüdüm öğlen yemekten sonra. hafta sonları da yürüsem sıkıntı olmaz ama iş yapabilmekte. bu hafta bakalım neler yapabilecem Cherry Mom Cherry Mom oğlum dün akşam bana yazdığın mesajı okuyor ve diyorki anne bak sana kızdı kızlar haftasonu yeme tamam mı :) sonra gidip babasına anneme kızmışlar baba az yemek yiyin yoksa olmaz diyor :halay:
Canim oğluşun çözmüş bu isi 😂💞
Bize de uygulamak duser 🦸🤸

Canim oğluşun çözmüş bu isi 😂💞
Bize de uygulamak duser 🦸🤸
valla sorma çok fena Namaria Namaria kendisi de çok dikkat eder yemesine hafta da 1 gün tartılır eğer kilo almışşsa aa çok yemişim bugün akşam yemicem diyor :) daha 11 yaşında

selam kizlar

ben hala tartida arti gormeye devam.ediyprum. kac haftadir canim iyicr sikiliyo, ac geziyorum resmen bazen midem kiyiliuo da yok yemicem deyip hicbisey yemiyprum ama buna ragmen anlamadigim sekilde eksilmiyo artiyor tarti... odem mi ona bile emin degilim.
Valla ortim ben de hemen artıya dönüyorum baskülde. Gıcık oluyorum. Çok da dikkat ediyorum ama hemen ödem oluyor. Mesela bu sabah 5 30 da yola çıktık. 10 saat en az yolda geçecek. Burda eşimi beklerken yürüyüş de yaptım Ama yarın Allah bilir kaç kilo artı çıkarım. Cumaya kadar dengelenir inşallah.

selam kizlar

ben hala tartida arti gormeye devam.ediyprum. kac haftadir canim iyicr sikiliyo, ac geziyorum resmen bazen midem kiyiliuo da yok yemicem deyip hicbisey yemiyprum ama buna ragmen anlamadigim sekilde eksilmiyo artiyor tarti... odem mi ona bile emin degilim.
aç kalmakla olmaz canım benım kahvaltını atlama bence gün içinde bol su ve hareket, eşimde yemiyordu habire kilo alıyordu ama tam tersini yapmaya başladı tabi az yer çok hareket eder 1 ayda 3 kilo gitti 105 kiloydu bu sabah 101.8 kilosu :) tabi haftasonları abanıp yemesek daha da düşerdi heralde :confused:

aç kalmakla olmaz canım benım kahvaltını atlama bence gün içinde bol su ve hareket, eşimde yemiyordu habire kilo alıyordu ama tam tersini yapmaya başladı tabi az yer çok hareket eder 1 ayda 3 kilo gitti 105 kiloydu bu sabah 101.8 kilosu :) tabi haftasonları abanıp yemesek daha da düşerdi heralde :confused:
Tabi metabolizmayı çalıştırmak gerek ya kirmizigitar kirmizigitar duraklama dönemine girdi bence vede metabolizması çok yavaşladı 2 olumsuz bir arada detoks şart 🙄

Ahahhahaa yaaa koptum oğlunu almışız arkamıza sırtımız yere gelmez 🤭🤭🤩🤩 maşallah ona akıl küpü yeni jenerasyon 🤩

selam kizlar

canım vücudu şaşırtacak uzun zamandır kullanmadığın sağlıklı bişeyler denesen kiraz sapı tarcınla kaynatabilirsin mesela sogutup içersin
ya da arkadaşlar demiş baharatlı yulaflı yoğurt tarzı bişey ben bu aksam onu denicem

Back
X