• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba

Herkesten ozur dilerim aktif olamiyorum, sikintilar bitmiyor. Babam maalesef covid pozitif cikti, tansiyon ve sekeri de oldugu icin hastaneye yatirdilar. Uzaktan caresizce telefonda konusuyorum sadece, cumaya kadar giremeyebilirim.
Cok gecmis olsun Allah sifa versin.yogunbakimda degilse gunluk mevve corba ve mutlaka güneşlenmesi gerekir bide moral cok onemli benim kardesimde oldu bu sekilde atlattı. Yemek istemeyecek ama zorla yedirin bide pekmez

Cok gecmis olsun Allah sifa versin.yogunbakimda degilse gunluk mevve corba ve mutlaka güneşlenmesi gerekir bide moral cok onemli benim kardesimde oldu bu sekilde atlattı. Yemek istemeyecek ama zorla yedirin bide pekmez
Sizede geçmiş olsun canım
Herkese uğrayacak bu illet sanırım :/

aç kalmakla olmaz canım benım kahvaltını atlama bence gün içinde bol su ve hareket, eşimde yemiyordu habire kilo alıyordu ama tam tersini yapmaya başladı tabi az yer çok hareket eder 1 ayda 3 kilo gitti 105 kiloydu bu sabah 101.8 kilosu :) tabi haftasonları abanıp yemesek daha da düşerdi heralde :confused:
kuzu if diyeti uyguliyorum ben aksam 12:00-20:00saatleri arasi serbest saatim ama cocugu uyutmadan yiyrmiyorum hicbisey diye genelde 15:00-20:00 oluyo benim saatler o yuzden kahvalti gibi degil de aperatif tarzi hallediyorum ilk ogunu. bu sistemle uzun zamandir gayet guzel gidiyodum ama bir suredir epey zorlamaya basladi.
canım vücudu şaşırtacak uzun zamandır kullanmadığın sağlıklı bişeyler denesen kiraz sapı tarcınla kaynatabilirsin mesela sogutup içersin
ya da arkadaşlar demiş baharatlı yulaflı yoğurt tarzı bişey ben bu aksam onu denicem
kiraz sapi iciyorum canim yesil cay ve kiraz sapi. hatta dun sabah ac karnina bi fincan kiraz sapi bi fincan yesil cay ictim midem bulandi gittim cikarttim ictigimi de:KK43:
Valla ortim ben de hemen artıya dönüyorum baskülde. Gıcık oluyorum. Çok da dikkat ediyorum ama hemen ödem oluyor. Mesela bu sabah 5 30 da yola çıktık. 10 saat en az yolda geçecek. Burda eşimi beklerken yürüyüş de yaptım Ama yarın Allah bilir kaç kilo artı çıkarım. Cumaya kadar dengelenir inşallah.
bende artik odem mi degil mi sasirmis durumdayim, cok hafid besleniyorum aslinda, hareket diyecem evde elimden geleni yapiyprum sartlar uygun oldukca hatta gecen hafta cocugu uyutunca ust kata cikip evin icinde odadan odaya kostum yarim saat spor olsun diye. heryanim tutulmus cigerlerim bile aciyo vala

kirmizigitar kirmizigitar canım zencefil zerdeçal pul biber yogurt süper ise yarıyor denesene
onu epeydir yemedim yiyodum zirt pirt aslinda. yatmadan once yiyeyim bari
Tabi metabolizmayı çalıştırmak gerek ya kirmizigitar kirmizigitar duraklama dönemine girdi bence vede metabolizması çok yavaşladı 2 olumsuz bir arada detoks şart 🙄
bu gunlerde kendimi de iyi hissetmiyorum, biraz stresliyim ya o yuzden pabik atak filan oldum ya da bilmedigim bi hastaligim filan var bilemedim. nefesim daraliyor, hani yuregin agzina gelir ya oyle hissediyorum durup dururken zaman zaman filan... dunden beri oyleyim, bir ksc gun daha takip edeyim kendimi bakalim panik atak mi gececek mi anlariz

kuzu if diyeti uyguliyorum ben aksam 12:00-20:00saatleri arasi serbest saatim ama cocugu uyutmadan yiyrmiyorum hicbisey diye genelde 15:00-20:00 oluyo benim saatler o yuzden kahvalti gibi degil de aperatif tarzi hallediyorum ilk ogunu. bu sistemle uzun zamandir gayet guzel gidiyodum ama bir suredir epey zorlamaya basladi.

kiraz sapi iciyorum canim yesil cay ve kiraz sapi. hatta dun sabah ac karnina bi fincan kiraz sapi bi fincan yesil cay ictim midem bulandi gittim cikarttim ictigimi de:KK43:

bende artik odem mi degil mi sasirmis durumdayim, cok hafid besleniyorum aslinda, hareket diyecem evde elimden geleni yapiyprum sartlar uygun oldukca hatta gecen hafta cocugu uyutunca ust kata cikip evin icinde odadan odaya kostum yarim saat spor olsun diye. heryanim tutulmus cigerlerim bile aciyo vala

bu gunlerde kendimi de iyi hissetmiyorum, biraz stresliyim ya o yuzden pabik atak filan oldum ya da bilmedigim bi hastaligim filan var bilemedim. nefesim daraliyor, hani yuregin agzina gelir ya oyle hissediyorum durup dururken zaman zaman filan... dunden beri oyleyim, bir ksc gun daha takip edeyim kendimi bakalim panik atak mi gececek mi anlariz
Cok gecmis olsun canim bir an ince bu evreyi atlatirsin insallah 😔
Cay yogurt vs miden bulandiyse sevdigin sgalikli bisey bulabilirsin kendini odullendirmek icin🤔 panik atak durumu varsa biraz dışarı cikmaya calissan acik hava da cok iyi gelir bence.
Tedbili mekanda ferahlik vardır der eskiler 💞

Merhaba

Herkesten ozur dilerim aktif olamiyorum, sikintilar bitmiyor. Babam maalesef covid pozitif cikti, tansiyon ve sekeri de oldugu icin hastaneye yatirdilar. Uzaktan caresizce telefonda konusuyorum sadece, cumaya kadar giremeyebilirim.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Cok gecmis olsun canim bir an ince bu evreyi atlatirsin insallah 😔
Cay yogurt vs miden bulandiyse sevdigin sgalikli bisey bulabilirsin kendini odullendirmek icin🤔 panik atak durumu varsa biraz dışarı cikmaya calissan acik hava da cok iyi gelir bence.
Tedbili mekanda ferahlik vardır der eskiler 💞
kuzu havalar cok kotu virus var cocuk var, bi de benim evimin civarinda dolasabilexegimiz hic yer yok yani en yakin park 2 km ve o 2 km yokus halinde. cocukla hicbiryere cikamiyprum o yuzden esim yokken... o yuzden mecburen eve tikili geciriyprum gunlerimi, ev dubleks anca merdivenlerde filan takiliyorum yani🤣

kuzu havalar cok kotu virus var cocuk var, bi de benim evimin civarinda dolasabilexegimiz hic yer yok yani en yakin park 2 km ve o 2 km yokus halinde. cocukla hicbiryere cikamiyprum o yuzden esim yokken... o yuzden mecburen eve tikili geciriyprum gunlerimi, ev dubleks anca merdivenlerde filan takiliyorum yani🤣
Merdivenler de takilmak da guzelmis 😂🥰
İyi yonunden bakalim 😊

Canım ben diyetisyene giderken diyetisyen 60 lı rakamlara varınca kadınlarda bir direnç oluyor, O dönem biraz sabırlı olmak gerekiyor demişti ama farklı bir şeyler de yapılabilir tabi. Benim de hep ödem olurdu vücudumda. Hatta tartılırdım diyetisyende kilom değişmemiş olurdu ama 1 kilodan fazla yağdan vermiş olurdum. O da kilona takılma önemli olan yağdan vermen demişti ama benim evdeki baskül yağı felan gösteren bir baskül değil o yüzden anlayamıyorum ödem mi değil mi benim de canım sıkılıyor.gerçi bu if diyetiyle baya azaldı ödemlerim aslında. Biraz sabır gerekiyor sanırım. Sonuçta sağlıklı beslenmeye ve spora devam edersek en nihayetinde vücudun direnci kırılacaktır.

Kaptanim masallah sana yaa baa-yil-dimmm 😍💞 15 yas genclesmissin en az 👍
Orda yorumda sadece tebrik ve hayranligimi dile getirmek istedim ama burdan sorayim beslenmende neleri degistirdin canim
Sağol canım ya kilonun kesinlikle yaşla direk ilgisi var 🙈

Ne yaptım?
İlk aylar neredeyse 0 kaçamak haftanın 6 günü spor yaptım sporla çok iyi inceldim uzun süre tartıda hiç bir oynama olmadı ama incelme hep oldu..
Sonraki aylar ve şuan .. akşam çayın yanına yediğim hamur işleri vs kalktı rafa şimdi en fazla taze Kuruyemiş oluyor yada çay içmiyorum 🤭
Bana kilo aldıran hamur işiydi şimdi yaparsam direk buzluğa atıyorum elimin altında hiç bırakmıyorum oğlum yada eşim istedikçe 1 2 onlara çıkarıyorum sadece :)

Merhaba

Allah sifa versin tez zamanda insallah 😔

Sağol canım ya kilonun kesinlikle yaşla direk ilgisi var 🙈

Ne yaptım?
İlk aylar neredeyse 0 kaçamak haftanın 6 günü spor yaptım sporla çok iyi inceldim uzun süre tartıda hiç bir oynama olmadı ama incelme hep oldu..
Sonraki aylar ve şuan .. akşam çayın yanına yediğim hamur işleri vs kalktı rafa şimdi en fazla taze Kuruyemiş oluyor yada çay içmiyorum 🤭
Bana kilo aldıran hamur işiydi şimdi yaparsam direk buzluğa atıyorum elimin altında hiç bırakmıyorum oğlum yada eşim istedikçe 1 2 onlara çıkarıyorum sadece :)
Ah bu hamur isleri yok mu bizi bitiriyor 😶
İyi ki birakmissin canim fark muazzam 😍

Back
X