• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BÖYLE UZUN süre korunmalarda yumurtalar tembelleşiyormuş kabul etmiyormuş :)
Hımm yani tutarsa bile anomali olma durumu var öyle mi ? Onun süresi ne acaba bizim 4 sene oldu korunalı en az 1 sene daha düşünmüyoruz okula başladıktan sonra belkiiii aslında senin gibi 10 lu yaşlarda isterdim ama yaş oldu şimdi bile 34 🙈 geçmiş olsun diyorum

Hımm yani tutarsa bile anomali olma durumu var öyle mi ? Onun süresi ne acaba bizim 4 sene oldu korunalı en az 1 sene daha düşünmüyoruz okula başladıktan sonra belkiiii aslında senin gibi 10 lu yaşlarda isterdim ama yaş oldu şimdi bile 34 🙈 geçmiş olsun diyorum
sizin bişey değilmiş ben 11 yıl korundu. o yüzden 1 yıl beklemiyoruz dedi olursa da sıkıntı olacak bir durum yok dedi. bence sizde 2021 den itibaren denemeye başlayın nasıl olsa BİRAZ ZAMAN ALACAK :)

sizin bişey değilmiş ben 11 yıl korundu. o yüzden 1 yıl beklemiyoruz dedi olursa da sıkıntı olacak bir durum yok dedi. bence sizde 2021 den itibaren denemeye başlayın nasıl olsa BİRAZ ZAMAN ALACAK :)
Yok kuzum ya ben yeni spiral taktırdım doğurganlık hâlâ çok yüksek dedi doktor o gün bugün daha çok korkuyorum 🙈 aslında düşünmüyoruzda ama işte ne bileyimm olursa da kardeşi olsun diye kısmet
Şimdi anladım dediğini demin yanlış anlamışım doğru ben 2 3 ay hap kullanmıştım evlenince doktor 2 3 ay olmaz demişti ozman bile 11 yıl korunmayla biraz zman alması doğal:)) Allah gönlünüze göre versin ♥️

İyi aksamlar arkadaslar ogleden sonra yogundu santiyedeydim disarda yedik biseler gelince de komsuma sozum vardi kedi aldilar hayirli olsuna gittim eve gel uzan vs vu saat oldu halim olursa isallah yarinin yemegini yapcam bir de hafif yoga yaptimmi benden iyisi yok.
yorgunum dostlarim yorgunum artik 🙃

İyi aksamlar arkadaslar ogleden sonra yogundu santiyedeydim disarda yedik biseler gelince de komsuma sozum vardi kedi aldilar hayirli olsuna gittim eve gel uzan vs vu saat oldu halim olursa isallah yarinin yemegini yapcam bir de hafif yoga yaptimmi benden iyisi yok.
yorgunum dostlarim yorgunum artik 🙃
Ohh valla geçmiş olsun bende cam silme dahil çok iş yaptım her yerim ağrıyor 😩

Buradan cevap yazayım millet diyecek iyiki kilo vermiş 🤭🤭
Esraaaammm❤
Çok güzelsiinn❤Harikasın❤
Azmettin ve başardın.
Seninle ilk tanıştığımızda bi isim takmıştım sana.
🌠Bayan irade🌠
Doğru demişim bence. Onca kiloyu gıdım gıdım ama yılmadan hedefe ulaşana kadar savaşarak verdin. Seni tebrik ediyorum kuzum. Başarını doya doya yaşa ve hep böyle kal. 😘
Canım kuzum çok teşekkür ederimmm bu yolda en büyük destekcim sendin biliyorsun iyiki varsın. Evet hiç bırakmadım ama çok umutsuzluğa kapıldığım oldu psikolojik olarak beni siz toparladınız ❤️❤️

Buradan cevap yazayım millet diyecek iyiki kilo vermiş 🤭🤭

Canım kuzum çok teşekkür ederimmm bu yolda en büyük destekcim sendin biliyorsun iyiki varsın. Evet hiç bırakmadım ama çok umutsuzluğa kapıldığım oldu psikolojik olarak beni siz toparladınız ❤️❤️
Sen de beni çok toparladın çok derdimi dinledin kuzum. Sana, bu yolda ilerlerken ufacık da olsa bi faydam dokunduysa ne mutlu bana❤❤❤

Back
X