• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gelirim kuzum inşallah. haklısın epey ara verdim. Hamlamışım yazamıyorum düşün😆😆😆
Bu muhabbetlerimizi de çok özlemişim. Buraya girince stres mitres kalmıyo bende. 😊
Ay evet evden uzaklaşıyoruz biraz 🤭

Yazamaman normal ya sayfaya güncelleme geldi değişti biraz ondandır 😅😅 bizde alışamadım henüz simgeler flaan garip yerlerde 🤭

Günaydın kizlar dün akşam biraz rahatsizdik eşim hariç çocuklarla ben biraz ateş vardı gece geçti ve ben 11 gibi uyuyakalmisim çok halim kesildi korktuk da biraz. Dün sabah çok az klasik kahvalti, öğle Tekirdağ kofte pilavsiz beyaz ekmekle yedim. Akşam da etli biber dolma az manti ve kavurma yedim annem yollamış yoldan geldim diye.
Sabah da tartım regl ikinci günu olmasi sebebiyle az artı verdi 70.9 +300 Gr gibi. Umarım kilo vermisimdir.
Çok geçmiş olsun

İyi akşamlar canlar ben kaçar. Yarın sabah okul var Cemre hanım yatmak istemiyor. Bi bakayım ona. 😘😘😘😘😘

Kızlar selam. Ben birkaç günlüğüne ablama geldim biraz hasret giderelim diye. Anlamın eşi profesyonel futbolcu. Bugün bize bir spor yaptırdı. Off. Çok güzel oldu ama inşallah yarın ayağa kalkabilirim😂 Bir de spor yaptığımız yerdeki manzarayı görseniz 😍 Valla öyle keyif aldım ki sizinle de paylaşayım dedim.😍
IMG_20201021_175931.webp

İyi geceler arkadaslar anca yarinin yemegini yaptim az bi hafif yoga yapacagim.
Odemim inanilmaz Allah basa vermesin elim ayagim sisti bu tarlusal yuzunden ☹️
Tartiya cikmadim korkudan ama yarin icin muhtesem bir detoks suyu hazirladim, 2 yesil cay ve oglen ve aksam da sebze yemeyi düşünüyorum cok hafif. Cuma sabahi icin mezun oldugumdan dolayi arti gelirsem listeye giremem elimden geleni yapacağım inşallah 🥺

Güzel menü canım yürüyüşte iyi 🤗

Vay vayyy ördeklerr mördekleerr :confused: diyetisyenle nasıl gidiyor uyabiliyor musn listelere ?? Uyuyor gibi duruyorsun 🤭

Ah canım yine az 🤐

Ay kıızlar öğünler ne garip siizn :) kırmızıda ilk öğün fasulye sende mantar sote 😅 güzel menü canım 🤗

Menü çok iyi canım adım var galiba henüz atmadın o da iyidir kesin 🤩
Tam tamina uyuyorum 🤩

İyi geceler arkadaslar anca yarinin yemegini yaptim az bi hafif yoga yapacagim.
Odemim inanilmaz Allah basa vermesin elim ayagim sisti bu tarlusal yuzunden ☹️
Tartiya cikmadim korkudan ama yarin icin muhtesem bir detoks suyu hazirladim, 2 yesil cay ve oglen ve aksam da sebze yemeyi düşünüyorum cok hafif. Cuma sabahi icin mezun oldugumdan dolayi arti gelirsem listeye giremem elimden geleni yapacağım inşallah 🥺
Canım sıkma canını olursada ilaç kaynaklı olur yani çok normal listeye girişini 1 hafta erteleriz olmazsa duruma göre yapacak birşey yok 😘

Kızlar selam. Ben birkaç günlüğüne ablama geldim biraz hasret giderelim diye. Anlamın eşi profesyonel futbolcu. Bugün bize bir spor yaptırdı. Off. Çok güzel oldu ama inşallah yarın ayağa kalkabilirim😂 Bir de spor yaptığımız yerdeki manzarayı görseniz 😍 Valla öyle keyif aldım ki sizinle de paylaşayım dedim.😍Eki Görüntüle 2708577
Ooooo şahane 🤩🤩🤩 10 bin adım burda atıldı demek harika :)))

Ay kıızlar öğünler ne garip siizn :) kırmızıda ilk öğün fasulye sende mantar sote 😅 güzel menü canım 🤗
Aaaa kaptanım mantar sote kahvaltı öğünüdür ama menemen gibi mesela. Hani mantarlı tavuk, ya da makarna normal öğün olur ama mantar sote hele de üzeri biraz kaşarlı çayla peynirle🤤🤤🤤🤤

Back
X