• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar, dün o kadar çocuğun yatakta rahat vermemesi muhabbeti döndü, bizimkileri yazayım yazmayayım derken masumlar apartmanına daldım derdimi unuttum. Ama bu kez de benim çocuk gece boyu uyumadı ya:kızgın::kızgın: süt, nesquik, su ne kadar meşrubat varsa istedi gecenin 3ünde. Sonra wc seansı ve tv izlemek istiyormuş o saatte. İzleyemedi tabi ama Sabaha kadar uyumadık.
zaten çift kişilik yatağa 3 kişi yatıp 4 kişi kalkıyoz. Büyük de geliyor mutlaka gecenin bir yarısı.:mad:
demem o ki yer bulamıyoz, rahat yatamıyoz filan dert etmeyin dostlar. Ben hava boşluğunda yatmaya razıyım yeterki gece boyu uyanık kalmasın:cry::KK42:

Adana öncesi yeşil çay
Şöbiyet sonrası form Çay :confused: Allah'ım sen bizi koru amin :rolleyes:

Kırk yılda bir yapılan gezi o yüzden direk ceza puanı vermiyorm ama yarın güzel bir spor bekliyorm 🙄
Aynen bi yerden dengelemeye çalıştım :KK53:
Dün de sabah yine ekmeksiz kahvaltı, arada şerbetli tatlı yedim yine ,saat 4 gibi ekmeksiz pidesiz adana ve salata sonra yeşil çay,evde 1 form çay daha içtim
Yolda bişey yemedim kaptanm yürüyüş de dün 8500 e tamamladım
Bu sabah 68,0 geldim +800 grla atlattığıma şükrediyorum:dua: ve form çay içmiyodum bayağıdır maşallah çalıştırdı :KK49:
Bugün spor yapıcam zaten :super:

kuzu if diyeti uyguliyorum ben aksam 12:00-20:00saatleri arasi serbest saatim ama cocugu uyutmadan yiyrmiyorum hicbisey diye genelde 15:00-20:00 oluyo benim saatler o yuzden kahvalti gibi degil de aperatif tarzi hallediyorum ilk ogunu. bu sistemle uzun zamandir gayet guzel gidiyodum ama bir suredir epey zorlamaya basladi.

kiraz sapi iciyorum canim yesil cay ve kiraz sapi. hatta dun sabah ac karnina bi fincan kiraz sapi bi fincan yesil cay ictim midem bulandi gittim cikarttim ictigimi de:KK43:

bende artik odem mi degil mi sasirmis durumdayim, cok hafid besleniyorum aslinda, hareket diyecem evde elimden geleni yapiyprum sartlar uygun oldukca hatta gecen hafta cocugu uyutunca ust kata cikip evin icinde odadan odaya kostum yarim saat spor olsun diye. heryanim tutulmus cigerlerim bile aciyo vala

onu epeydir yemedim yiyodum zirt pirt aslinda. yatmadan once yiyeyim bari

bu gunlerde kendimi de iyi hissetmiyorum, biraz stresliyim ya o yuzden pabik atak filan oldum ya da bilmedigim bi hastaligim filan var bilemedim. nefesim daraliyor, hani yuregin agzina gelir ya oyle hissediyorum durup dururken zaman zaman filan... dunden beri oyleyim, bir ksc gun daha takip edeyim kendimi bakalim panik atak mi gececek mi anlariz
Hemen doktora görünmeni tavsiye ederim canım :KK43:çünkü bi doktor arkadaşım da çok az yiyordu ve sürekli kiraz sapı yeşil çay filan içiyodu ve potasyum, kalsiyum kaybından acillik oldu çok ciddi durumdaydı değerleri
Bence ara ver idrar söktürücü çaylara
Sabah güçlü ve peynirli bi kahvaltı , arada kuru meyveli yoğurt akşam da sebze yemeği ve yoğurt mesela ve miktarı artırmanı tavsiye ederim
Bana öyle göründü inşallah değildir tabi ama kalp bu şakaya gelmez canım benim dikkat et

ortim arada oluyor öyle gayet normal önemli olan sağlıklı beslenmeye hemen dönmek hiç canını sıkma güzel bir spor yaparsın suyunu da bol içtin mi metabolizma bu sonuçta elbet gidecek kilolar :KK200:
ben insanlara zorla maşallah dedirtiyorum artık yoksa 5 kilo fazlası olmayan insanlar 40 kilo fazlası olan bana aa cok zayıflamışsın belli bi yerden sonra daha da verme falan diyorlar :KK12:

bazılarının gözü göz değil buna emin oldum :63:
Hakkaten yaa size ne be:sinirli: benimkiler bile yeter bu kadar kızım daha verme demeye başladı :D ooo diyorum 10 kilo daha var en az peki sen bilirsin yavrum çok zorlama diyor :anne:

Hemen doktora görünmeni tavsiye ederim canım :KK43:çünkü bi doktor arkadaşım da çok az yiyordu ve sürekli kiraz sapı yeşil çay filan içiyodu ve potasyum, kalsiyum kaybından acillik oldu çok ciddi durumdaydı değerleri
Bence ara ver idrar söktürücü çaylara
Sabah güçlü ve peynirli bi kahvaltı , arada kuru meyveli yoğurt akşam da sebze yemeği ve yoğurt mesela ve miktarı artırmanı tavsiye ederim
Bana öyle göründü inşallah değildir tabi ama kalp bu şakaya gelmez canım benim dikkat et
bende kalp ten suohelendim aslinda kuzu, ama bir suredir en yakin arkadasim hastanede yatiyor ve henuz sebebini bulamadilar hastaliginin beyin tumorunden akciger kanserine kadar her turlu ihtimalden soz ediyorlar o yuzden epey stresliyim hatta bu nefes daralmalarim kalp carpintilarim da ondaki supheleri duyduktan sonra basladi o yuzden panik atak oldugunu dusunuyorum simdilik.

zaten suan pandemi sebebiyle gitmiyorum ama ortalik yatisirsa gidicem doktora bir suru kontrole ihtiyac duyuyorum farkindayim.kalp ciger psikiatr endokrin vs...

dunden beri pasiflora iciyorum nefes daralmalarim epey grcti carpintilarim da oyle... o yuzden biraz panik atak oldugunu dusundum acikcasi. pandemo ilk basladiginda da olmustu bende bu cok fena gecirmistim hemen saglik ocagina gitmistim o da muayene edip diazem yazmisti🤣

Al benden de o kadar
3 gecedir kalkıp benim yanıma gelmek istiyor anne diye bağırıyor yanıma alıyorum beni ittiriyor kendi yatacakmış 🤭
Sirtim tutuldu kaç gündür başımın ağrısını söylemiyorum bile
Menü yazmayı bile unutmusum
Cnm kızıcaksın ama miden ağrıyınca vakit olmayınca kurabiye ekmek gibi glutenli şeyler yemene çok üzülüyorum :(

İyi aksamlar arkadaslar ogleden sonra yogundu santiyedeydim disarda yedik biseler gelince de komsuma sozum vardi kedi aldilar hayirli olsuna gittim eve gel uzan vs vu saat oldu halim olursa isallah yarinin yemegini yapcam bir de hafif yoga yaptimmi benden iyisi yok.
yorgunum dostlarim yorgunum artik 🙃
Cnm diyetisyen menüsüyle mi gidiyosun? Spor hocan mı veriyo spor böyle zorlayıcı?
Yani ben bile zorlanıyorum tombul bacağımı kaldırmakta o yüzden kasların için haftada 3 kez 15 dk yeter bence
Cardio da 30-40 dk haftada 3 gün
Çünkü böyle kaç kez bunalıp yorgunluktan diyet bozmuşluğumu bilirim,tartıda da artı çıkardım üstelik ağır spordan sonra az yesem de
Moral bozucu bişey :(
Birinden danışmanlık alıyosan konuş bence kuzum eziyet çekmeye de gerek yok herşey kararında güzel :super:

bu arada Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ben biraz arastirmayi severim huyum kurusun potasyum azligini filan arastirdim kabaca, tabiki en iyisini sizler bilirsiniz ben oype internetten iki haber makale okuyarak bunu anlayacak degilim ama potasyum azalmasi cok uyuyor suan yasadigim.duruma sanki... kalp ve beraberinde cigerleri de etkiliyor filan yaziyordu. kalp carpintisi gibi durumlar, nefes acligi hissetmek... tam da diyet yaptigim odem sokturuculer ictigim donemde... ben normalde hic icmem yesil cay kiraz sapi filan. hatta evde bile yoktu oblari bile diyete baslayinca aldim daha surda bir suredir kullaniyprum. belki de benim vucudum ve beslenme stilime uymadi yani....

Cnm diyetisyen menüsüyle mi gidiyosun? Spor hocan mı veriyo spor böyle zorlayıcı?
Yani ben bile zorlanıyorum tombul bacağımı kaldırmakta o yüzden kasların için haftada 3 kez 15 dk yeter bence
Cardio da 30-40 dk haftada 3 gün
Çünkü böyle kaç kez bunalıp yorgunluktan diyet bozmuşluğumu bilirim,tartıda da artı çıkardım üstelik ağır spordan sonra az yesem de
Moral bozucu bişey :KK43:
Birinden danışmanlık alıyosan konuş bence kuzum eziyet çekmeye de gerek yok herşey kararında güzel :super:
Canim haklisin aslinda yogun yapiyorum bu ara cunku kafam dağılıyor sporda.
Salon acildi bana yakin calistigim icin aksam gidiyorum hoca gunduz var sadece gittim program aldim haftada kac gun dusunuyosun dedi 4 gun dedim 2 gun cardio 2 gun de aletli kondüsyon yazdi sureleri de 40-50 dk civari.
Ama ben yoga da seviyorum pcos icin guzel hareketleri var haftada 1_2 de onu yapmaya calisiyorum.

Back
X