• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy bende çok yoruldum yaa benim KV masumlar apartmanındaki abla gibi 😣 temizlik delisi 😶 abartmıyorum cidden onla yarışır o da eve yabancı kimseyi almaz falan 😅 şimdi bende habire sil süpür yapıyorum ben yapmasam o yapıyor sinir oluyorum 😣😣
Benimkinin tam tersi ama benimki gibisini tercih ederim hele benim gibisine :KK48: işin zor kaptanım çocuklu bı kadın ne kadar olabilir titiz. Baktın zorluyor bırak yapsın psikılıjisi rahatlar :KK45:

Bugün bir yürüdük bir yürüdük yani 😄

Eklentiler

• IMG_20201022_164518.webp
    IMG_20201022_164518.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 31
Zaten bisey yiyemiyirum Çok iyi değilim kanamam çok arttı aynı şubat ayında olduğum zamanki gibiyim karnım taş gibi yatıyorum zaten yarına biraz daha iner herhalde. Dua edin bana ameliyat derse doktor diye cok korkuyorum. Çok kötüyüm bunları yazarken bile ağlıyorum
Noldu bu ne kanaması kadın hastalığı mi var?

Zaten bisey yiyemiyirum Çok iyi değilim kanamam çok arttı aynı şubat ayında olduğum zamanki gibiyim karnım taş gibi yatıyorum zaten yarına biraz daha iner herhalde. Dua edin bana ameliyat derse doktor diye cok korkuyorum. Çok kötüyüm bunları yazarken bile ağlıyorum
Off acil sifalar diliyorum 😔

İyi aksamlar ben de salona gidiyorum simdi cok yormicqm kendimi bugün Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canim dediklerin ustune düşündüm haklisin kendimi fazla hirpaliyorum 30-40 dk yuruyus yapcam gelcem insallah 💞
seyrekyagmur seyrekyagmur orticim sen nasilsin nasil geçti günün?
Aynen daha yolumuz uzun kuzum böyle yorulursak bıkarız zaten. Kolay gelsin :KK200:

vah kuzum yaa :KK61:olsa bi dert olmasa ayrı dert di mi :( Cnm akşam yemeği olarak tarçınlı hurmalı yoğurt öneririm ama :) hem biraz rahatlatırkaslarını, sakinleştirir biraz
Birkaç gün de et ve bol limonlu ve zeytinyağlı salata yiyebilirsin hem demir alırsın hem de faydalı yağ iyi gelir kadınlık hormonlarına bebekim
Biraz daha dayan ,kafeini de azalt bi süre
yanındayız kuşum gel burda da istediğin zmn yaz :KK200:

bu arada Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ben biraz arastirmayi severim huyum kurusun potasyum azligini filan arastirdim kabaca, tabiki en iyisini sizler bilirsiniz ben oype internetten iki haber makale okuyarak bunu anlayacak degilim ama potasyum azalmasi cok uyuyor suan yasadigim.duruma sanki... kalp ve beraberinde cigerleri de etkiliyor filan yaziyordu. kalp carpintisi gibi durumlar, nefes acligi hissetmek... tam da diyet yaptigim odem sokturuculer ictigim donemde... ben normalde hic icmem yesil cay kiraz sapi filan. hatta evde bile yoktu oblari bile diyete baslayinca aldim daha surda bir suredir kullaniyprum. belki de benim vucudum ve beslenme stilime uymadi yani....
Araştırman çok güzel tabiki fikir alışverişi de yapıyoruz cnm bnm :KK200:
Pasiflorayı da ben senden duydum baktım şimdi yan etkisi nadir diyor.Başka ilaç da kullanmıyorsun sanırım cnm.İyi geldiyse güzel :)
evde sürekli yalnız kalman ve her işin sana bakması da büyük bi stres kaynağı tabii bi de erkeklerin düşünemediği şeyleri düşünmek zorundasın ama yalnız hissetme bak büyük bi grubuz burda :KK68:
Aynen çarpıntı yüksek oranda psikolojik kökenli ama biz vücutla ilgili ihtimali de düşünelim ;)

Canım çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı bu.

ben oglen tonbaligi yedim aksama da taze fasulye yicem ama tartidan hic umudum.yok:KK43:
Ortim nasılsın. Valla benim de yarına hiç umudum yok ama vaz geçmezsek en nihayetinde olacak bu iş. Zihnen çok yorulduysan Belki bir süre ara vermek iyi olabilir. Biraz vücut dinlenince de kaldığın yerden devam edersin. Ama muhakkak korumaya geç. almamaya gayret et. Çünkü o zaman insan emeği boşa gitmiş gibi hissedip umutsuzluğa kapılıyor.

Ortim nasılsın. Valla benim de yarına hiç umudum yok ama vaz geçmezsek en nihayetinde olacak bu iş. Zihnen çok yorulduysan Belki bir süre ara vermek iyi olabilir. Biraz vücut dinlenince de kaldığın yerden devam edersin. Ama muhakkak korumaya geç. almamaya gayret et. Çünkü o zaman insan emeği boşa gitmiş gibi hissedip umutsuzluğa kapılıyor.
sagol kuzu, bugun daha iyiyim carpintilarim daha az oldu nefes darligi da bir kki kere anca olmustur, ama son 3 gun epey kotuydum kendimden korktum kimseye de bisey soylemedim.

bir sure diyeti birakmak degil de, kilo verir miyim.kaygisi olmadan dikkat ederej porsiyonlara takilmayi dusunuyorum.bugun Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak den allah razi olsun bana su potasyum mevzuunu soyledi, biraz arastirdim ve potasyumun en zengin oldugu besinler (havuc muz patates baklagiller hurma) benim diyetisyen asla tuketmemelisin dedigi icin aylardir agzima surmedigim yiyecekler. cok mantikli geldi soeunun bu yuzden olmasi. hatta ve hatta esim bir suredir "yahu senin hic saclarin dokulmezdi simdi avuc avuc dokuluyo neden acaba" diyprdu bende sampuan degistirip duruyordum sampuandan mi dokuluyo acaba diye, bugun arastirirken vucutta potasyum azalmasinin ilk belirtisinin de yogun sac dokulmesi oldugunu okudum. yani muhtemelen ben bir suredir zaten bu konuda sikinti yasiyprmusum pandemi sebebiyle kan tahlili filan vermedim ki diyet suresince hic... uzerine stres te eklenince vucut baya error vermis anlasilan. bir sure izine ayrilicam iste, takimi da birakmak istemiyorum aslinda ama cidden hrm psikolojik hem fiziksel kendimi toparlamam lazim diyet olayina ara verip... kilo vermeye ugrasmam bu aralikta, ama almamaya da gayret ederim....

yarin ne olacak bende bilmiyprum. bugun hala artidaydim. insallah yarin bi mucize olur da eksiye donerim en azindan sabit gorunurum de bari takimin ortalamasini dusurmem sonra da topuklar kacarim🤭

Back
X