sagol kuzu, bugun daha iyiyim carpintilarim daha az oldu nefes darligi da bir kki kere anca olmustur, ama son 3 gun epey kotuydum kendimden korktum kimseye de bisey soylemedim.
bir sure diyeti birakmak degil de, kilo verir miyim.kaygisi olmadan dikkat ederej porsiyonlara takilmayi dusunuyorum.bugun
@amatordiyetci den allah razi olsun bana su potasyum mevzuunu soyledi, biraz arastirdim ve potasyumun en zengin oldugu besinler (havuc muz patates baklagiller hurma) benim diyetisyen asla tuketmemelisin dedigi icin aylardir agzima surmedigim yiyecekler. cok mantikli geldi soeunun bu yuzden olmasi. hatta ve hatta esim bir suredir "yahu senin hic saclarin dokulmezdi simdi avuc avuc dokuluyo neden acaba" diyprdu bende sampuan degistirip duruyordum sampuandan mi dokuluyo acaba diye, bugun arastirirken vucutta potasyum azalmasinin ilk belirtisinin de yogun sac dokulmesi oldugunu okudum. yani muhtemelen ben bir suredir zaten bu konuda sikinti yasiyprmusum pandemi sebebiyle kan tahlili filan vermedim ki diyet suresince hic... uzerine stres te eklenince vucut baya error vermis anlasilan. bir sure izine ayrilicam iste, takimi da birakmak istemiyorum aslinda ama cidden hrm psikolojik hem fiziksel kendimi toparlamam lazim diyet olayina ara verip... kilo vermeye ugrasmam bu aralikta, ama almamaya da gayret ederim....
yarin ne olacak bende bilmiyprum. bugun hala artidaydim. insallah yarin bi mucize olur da eksiye donerim en azindan sabit gorunurum de bari takimin ortalamasini dusurmem sonra da topuklar kacarim