- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #375.981
şuan beni kalbimden vurdun haberin yokMakarna diyeti ödemi alıyormuş :)
Diyetisyeni ona vermiş o da hep fayda gördü
Dennisgo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan beni kalbimden vurdun haberin yokMakarna diyeti ödemi alıyormuş :)
Diyetisyeni ona vermiş o da hep fayda gördü
Dennisgo
Sağol kuzum değsin inşallahOoo güle güle kullan. Çok güzel şık![]()
çok isabetli bi seçim en güzeli herzaman sırt çantası bu seçiminde gerçkten güzel ben çocuk olmasa da tek tercihim diğeri ne o öyle kol daa bi bağğ. bi feminen hatun olamadım zateen :)Evet bende alıştım baya baya :) aslında bebeklik gibi değil tabi artık almasamda olurda benimde işime geliyor
Şudur :)
İşte bende böyleyim. Hanım hanımcık giyinemem hiççok isabetli bi seçim en güzeli herzaman sırt çantası bu seçiminde gerçkten güzel ben çocuk olmasa da tek tercihim diğeri ne o öyle kol daa bi bağğ. bi feminen hatun olamadım zateen :)
Yaaa evet var ya siz çok fenasınız ben diyet diyorm bunlar sade makarnayı görüyorşuan beni kalbimden vurdun haberin yok![]()
Aynen ya. Vazgeçilmezimçok isabetli bi seçim en güzeli herzaman sırt çantası bu seçiminde gerçkten güzel ben çocuk olmasa da tek tercihim diğeri ne o öyle kol daa bi bağğ. bi feminen hatun olamadım zateen :)
hiç soruun değilll kaptanım rahat ol bendeeeYaaa evet var ya siz çok fenasınız ben diyet diyorm bunlar sade makarnayı görüyorhahahah
Gün içinde başka şey yemek yokkk ama
Kahvaltı +
Öğlen akşam * 6 kaşık makarna 3 kşk yoğurt
Ahahhaah bende pek kol çantası takamam çapraz yada sırt hepçok isabetli bi seçim en güzeli herzaman sırt çantası bu seçiminde gerçkten güzel ben çocuk olmasa da tek tercihim diğeri ne o öyle kol daa bi bağğ. bi feminen hatun olamadım zateen :)
Aynen ya. VazgeçilmezimMüdürlük yaptım bir dönem. O zamn bile sırt çantasıyla giderdim işe.
![]()
Ahahhaah bende pek kol çantası takamam çapraz yada sırt hep![]()
.öyle hiç dnemedim pratik olsa gerekbende aynen öylee üst klasik sırtta çantaa hippi gibiydim şirkette insanlarda alışmışlardı ee makyajda asgari de şimdi saçlarda kısaa yavaş yavaş diğer tarafa doğruu
tek sıkıntı para ödiceğinde kolu çıkarman gerekiyor bende alışveriş zamanı sırt çantasını direk göbek çantası yapıyorum direk göbek üstünden al koy miss![]()
Aynen canim insallah bakalim iyi olurHayırlısı olsun canım hiç olmazsa dediğin gibi detaylı ölçümün yapıldı ne güzel
Ekmekleri diyetisyenler evet veriyorlar ya biz mi hata yapıyoruz bilmem ben gittiğimde de aynı senin gibi kafamda sorularla çıktım kesin kilo alırım ben bu listeyle dedim
Sende yarın bismillah de bakalım belkide bir bildiği vardır![]()
İnsallah canim ya aklimda soru isaretleri var ama denicem bakalim olmazsa yenisini bulurumHayırlı olsun canım. Bu detaylı ölçümler çok iyi oluyor. Diyetisyenler veriyor ekmek ama kaloriyi ayarlamıştır o. Ben ekmek yerine bulgur pilavı tercih ederdim genelde doğal beslenmek adına. Ama bir dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı ediyor aslında. kalori olarak değişen bişi olmuyor yani. Sen zaten menüleri oturtmuştun. Bu istikrarla hedefine ulaşman yakındır![]()
![]()
Yaa yes fit hadi sahlandiralim grubuKıyasıya rekabet heeeebugünkü Challenge ile işler değişir benden demesiii :))
Eki Görüntüle 2711220
Bunu duyanYaa yes fit hadi sahlandiralim grubuMehfam kaptanim spor sayfan kalbin kadar temiz
Zaten gecen ortaklıktan 1000 puani kaybettik hadi yes fit bacigardaslarim yapabiliriz![]()
500 zıp, 500 bölgeselCherry Mom
eğer göbek çok yoksa sıkıntı olmuyo.öyle hiç dnemedim pratik olsa gerekmantıklı geldi :))