- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #376.821
Ahh ahh o gülü seven dikene katlanır derler ama kaktüs e değilahahah okurken gerildimyeri geliyor kendi annenin yanında daralıyorsun Allah sabır versin valla :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh o gülü seven dikene katlanır derler ama kaktüs e değilahahah okurken gerildimyeri geliyor kendi annenin yanında daralıyorsun Allah sabır versin valla :)
plato dönemi nedir canım bilmiyorum diyetle ilgili bir tbair mi?Şaka Maka galiba ben plato dönemindeyim yani terlemem durdu birazda odemliyim kipirdamiyo gibi napsam sizcee
yakin olmasi cok buyuk avantaj, biz istanbuldayiz, afyon a gidiyoruz her yil babamin sponsorlugunda annemler abimler biz hepbirlikte, 10 yildir aksatmayiz, mutevazi bir otel vsr orda gittigimiz hep, brnde deli gibi her yil afyon tatili beklerim dort gozle:)evet ya inşallah öyle bir niyetim var aralık ayında
canım çook uzaklara gidemiyorum evde kedişim olunca. Antakyadayım zaten burda termal oteller var her sene kışın gidiyorum anneyi de alıp bana cok iyi geliyor termal sular. Ottoman Palace diye bir otel var termal, sauna, hamam masaj, kapalı havuz ohh ne iyi olurdu şimdi :)
ev-iş-yemek yap-spor-şantiyeler derken bi yerde kayış kopmasın diye tatil iyi olur dedim![]()
oh miss gibi. afyonu da merak ediyorum termalin ana memleketi. keşke benim de sponsorum olsayakin olmasi cok buyuk avantaj, biz istanbuldayiz, afyon a gidiyoruz her yil babamin sponsorlugunda annemler abimler biz hepbirlikte, 10 yildir aksatmayiz, mutevazi bir otel vsr orda gittigimiz hep, brnde deli gibi her yil afyon tatili beklerim dort gozle:)
gidin eglenin keyiflenin tadini cikarin
afyonda cogunlukla termallerde sey var, babamin afyonu tercih etme sebebi de o, her apartin icinde 2 tonluk kendi havuzu oluyor, havuz saatleri bayan erkek ayri oldugu icin esler odalarindaki havuza girebiliyorlar, yuzmek icin cok uygun olmasa da nisbeten goz dolduruyor:) ozellikle cocuklar cok seviyor odadski havuzlari burusana kadar cikmiyolar:) fiyatlari makul hizmet kalitesi iyi ve en onrmlisi temiz. o yuzden bizde heryil ayni yere gidiyoruz tanidilar artik bizi gidemedigimizde arayip bir kusur mu isledik diye soruyorlar:)oh miss gibi. afyonu da merak ediyorum termalin ana memleketi. keşke benim de sponsorum olsaama sağolsun baban ne güzel düşünmüş :))
inşallah ayarlar gideriz sağol canım![]()
ne güzelmiş sistem valla harika :) aman boşver gelişmesin gelişse bu sefer kalabalıktan gidesi gelmez insanın.. İstanbulda 5 sene kaldım üniversitede inanılmaz severim ama yaşamak için yorucu gerçektenafyonda cogunlukla termallerde sey var, babamin afyonu tercih etme sebebi de o, her apartin icinde 2 tonluk kendi havuzu oluyor, havuz saatleri bayan erkek ayri oldugu icin esler odalarindaki havuza girebiliyorlar, yuzmek icin cok uygun olmasa da nisbeten goz dolduruyor:) ozellikle cocuklar cok seviyor odadski havuzlari burusana kadar cikmiyolar:) fiyatlari makul hizmet kalitesi iyi ve en onrmlisi temiz. o yuzden bizde heryil ayni yere gidiyoruz tanidilar artik bizi gidemedigimizde arayip bir kusur mu isledik diye soruyorlar:)
afyon termal sehri cidden, ama gazligol mevkiinde genellikle termaller, o mevki de gelisim sifirben yine de cok seviyorum istanbul kalabaligindan uzak dagin bayirin tepesinde bir kac gun gecirmek cok iyi geliyor
hele pandemi donemi tamamen cekilmez oldu, kalabalik, insalnlardsn nasil kacacsgini sasiriuorsun, evde bunalip cikmak istiyorsun ama alan yok... imkanim olsa kacip giderim ama iste ailen sevdiklerin isin burds olunca basip gitmek olmuyor...ne güzelmiş sistem valla harika :) aman boşver gelişmesin gelişse bu sefer kalabalıktan gidesi gelmez insanın.. İstanbulda 5 sene kaldım üniversitede inanılmaz severim ama yaşamak için yorucu gerçekten
Hangi ünide okudun canım ?ne güzelmiş sistem valla harika :) aman boşver gelişmesin gelişse bu sefer kalabalıktan gidesi gelmez insanın.. İstanbulda 5 sene kaldım üniversitede inanılmaz severim ama yaşamak için yorucu gerçekten
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünv. canimHangi ünide okudun canım ?
Pek tabiMimar Sinan Güzel Sanatlar Ünv. canim![]()
sağol canım benimPek tabimaşallah
fırsat olsa ben de giderim burdan insan olmadığı yerde daha mutlu galiba :/hele pandemi donemi tamamen cekilmez oldu, kalabalik, insalnlardsn nasil kacacsgini sasiriuorsun, evde bunalip cikmak istiyorsun ama alan yok... imkanim olsa kacip giderim ama iste ailen sevdiklerin isin burds olunca basip gitmek olmuyor...
Ooo güzel olmaz mısağol canım benimfındıklıda geçti ünv yillarım deniz kıyısı rıhtıma cıkardık
yurdum da çemberlitaştaydı çok güzel günlerdi![]()
Esra kaptanım sen ankaradaydın ama ailen istanbuldaydı di mi sen nerde okudun canım mesleğin ne ben de merak ettimOoo güzel olmaz mı![]()
Fındıklıda işe girişte eğitim almıştım bende gidip gelirdim oralara hep![]()
Ben Ankara'ya geleli 3 yıl oldu canım eşimin işi sebebiyle geldik ama artık kalıcı AnkaralıyızEsra kaptanım sen ankaradaydın ama ailen istanbuldaydı di mi sen nerde okudun canım mesleğin ne ben de merak ettim![]()
Selam canım ortim,Pain Killer orticim nasılsın nasıl gidiyor hayat ve sağlıklı yaşam göremedim bugün seni iyisindir inşallah
![]()