• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pain Killer Pain Killer ortim aksam hafif yiyince spordan sonra karnim kazindi 1 wasa peynirle yedim bi de soda ictim bi de activia 😔 bana spor cezasi ver canim 🙃
Ayyy benim profesyonel diyetçim ve sporcum yaramazlık mo yaparmııış:skandal:

Hmmm 🤔, canım sana 15dk hit kardio ya da 30dk leslie yazıyorum. Hangisini istersin?

Ayyy benim profesyonel diyetçim ve sporcum yaramazlık mo yaparmııış:skandal:

Hmmm 🤔, canım sana 15dk hit kardio ya da 30dk leslie yazıyorum. Hangisini istersin?
30 dk leslie aliyim canim ben de sana 20 dk ekstra eliptik ya da chloe ting 20 dk karin egzersizi yaziyorum hangisini istersin chlie secersen videoyu aticam 🙃😂

Aaaa çok sevinfim, chole ting videosunu bekliyorum canım.
Tamam canim guzel secim bugun yaptim o videoyu 20 dk bi de ustune 10 dk alt karin yaptim su an alt karnimi hissetmiom 😂 aslina sana spor cezasi gerek yok ama cok doydum miktar fazla dedin diye sana da ekstra verelim diye dusundim 🥰💞

Ugurcum kaldi ya gonlumun efendisi 😂
Benim favorim Emir aslinda isini ciddiye alisi bilgisi disiplini tam bana göre.
Uguru tipten dolayi tutuyorum 😂:deli:
Uğur da yakışıklı,terazi burcuymuş dgünü kutladılar ordan biliyorm yanlış hesaplamadıysam :D bi de Hint film yıldızlarına benziyor orjinal bir tipi var :KK200:

Tamam canim guzel secim bugun yaptim o videoyu 20 dk bi de ustune 10 dk alt karin yaptim su an alt karnimi hissetmiom 😂 aslina sana spor cezasi gerek yok ama cok doydum miktar fazla dedin diye sana da ekstra verelim diye dusundim 🥰💞
Yok yok öyle düşünme canım, gönder gelsin.

Ben nedense çok terlemiyorum artık spor yaparken. O yüzden 1 saatte yapsam yapmamış gibi hissediyorum. Varsa canımı çıkaracak şeyler alayım💪

Uğur da yakışıklı,terazi burcuymuş dgünü kutladılar ordan biliyorm yanlış hesaplamadıysam :KK70: bi de Hint film yıldızlarına benziyor orjinal bir tipi var :KK200:
Ay severim terazileri annem terazi canimin ici 💞
Hintli film yildizi gibi dedin bana bi soguma geldi 🤣🤣 bana cok aveupai geliyordu saclari falab 🙃

Back
X