Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çukulatacım dünkü raporum

sabah kepekli peynirli yeşil zeytinli tost
1 form çayı

ara 1 kepekli galeta 1 minik eticin

öğle 1 tabak semiz otu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim light ekmek

ara 1 portakal

akşam 5 kaşık etli lahana yemeği
salata
yoğurt
gece 1 kase patlamış mısır az yağlı az tuzlu

2,5 lt su, yeşil çay, 2 bardak açık şekersiz çay

güaydın canzicim, bu hafta nasıl gidiyor canım senin takip edemedim yediklerini pek ama kiloda varmı değişiklik tartıldınmı hiç..

günaydın canım valla bu hafta 1 elmalı kurabiye ve patlamış mısır kaçamağım oldu onların dışında gayet iyi gidiyor ama hiç tartılmadım cuma gününe saklıyorum kendimi ama kendimi aşırı şişkin hissediyorum neden bilmiyorum valla sanki kilo aldım öyle ağırlık var üzerimde bakalım cuma günü görücez ak gün kara gün ben öyle zırt pırt tartıldımmı kilo verdiğini anlayamıyorsun bir yüksek çıkıyor bir alçak çıkıyor en iyisi sabit bir gün tartılmak diye düşünüyorum :uhm::uhm:

merhaba !

sizleri çokk özledim.

nerden başlasam nasıl yapsam karıştım valla.

ancak haftasonu yazılanları okudum şöyle bir, dünkülere bakamadım henüz.

Mehalimcim keyfin nasıl merak ediyorum seni, bu arada raporumu veriyim

Cuma akşamı bir hışım çıktım temizliğe başlıyım diye aynen öyle de oldu, gider gitmez camlara giriştim.

akşam yemeğim de gayet iyiydi,
2 salatalık
1 kase yoğurt
1 greyfurt
1 activia
2 galete

cumartesi sabah
1 kase sütlü tahıllı kelogs
öğlen
tavuklu patates yemeği
yeşil salata
cacık
2 parça buharda brokoli

arada 1 greyfurt

akşam
yarım kase cacık
1 porsiyon buharda brokoli
yatarken activia

pazar sabah
kalkar kalkmaz 2 kurukayısı yedim arkasından kendimi attım yollara 2,5 saat yürüdüm
geldiğimde 2 yumurta + 1 domates + 1 kırmızı biber + lor peynirinden oluşan omlet
yanında yarım kase sütlü kelogs

akşama doğru bozmaya başladım
yarım porsiyon kalamar tava
1 porsiyon çinekop ızgara
yeşil salata

üzerine de bombayı patlatıyorum 1 kup dondurma !!!!
yatmandan activia

pazartesi sabahı gerçekelere döndüm
sabah kepekli peynirli 2 ad yeşil zeytinli sandviç + tek şekerli çay
öğlen
1 tabak mercimek
2 kaşık yoğurt
akşamüzeri 3 adet grissini
akşam
1 kase kıvırcık salata yoğurt soslu
1 grissini
üzerine 1 greyfurt
yatmadan activia

bu sabah ise aynı sandviç + tek şekerli çay

öğlen ne var bilmiyorum

suyuma ve sirkeli suyuma devam ediyorum

"kallisim bu arada dün doktora gittim. soğan suyu işe yaramış, tertemizmiş heryerim. kızına kesinlikle tavsiye ederim, içemiyosa da burnunu tıkasın içsin. aslında 15 gün yapılıyor ama ben 10 gün falan yaptım o da düzenli değildi ama yine de yok etmiş kisti. "

Bijoux cum nasılsın canım,

bu soğan suyuyla kistini yok etmişsin hem çok sevindim hemde şaşırdım
nasıl bir uygulama bu, merak ettim, bendede küçük bi tane varmış, bu şekilde hallolursa harika
biraz anlatırmısın

sağol canım

selam takimim sporti dun yogundun bugun nassin bakalim
bijom yediklerin guzel canim karin agrin icinde uzuluyorum senin nesenide yok ediyor bu agri hava burdada soguk ve yagmurlu bu hafta yurumeyiver canim sonra telafi edersin
kallsim sorma dun aksam takim pek durgundu yahuu
canzi insallah kilo falan degildir o siskinlik canim cumaya kadar gecsin insallah
benimde regl donemim bu cumadan umidim yok ama herseyden az yiyorum zaten migde kuculmus biraz salatayi falan cok yesem sanki bir ekmek yemis gibi tok ve agirlik hissediyorum sularimiz degismis yine cok zor iciyorum alismak zor olcak buna bakalim
bide arkadaslar ben bugun gelmeyecegim burda bir arkadasin yakini turkiyede trafik kazasindan hayatini kaybetmis bas sagligina gidecem belki gece gelirim
optum herkezi yaa yediklerimide yazmadim bijom affet gece yazim artik olurmu tatlim hadi optum herkezi

choclate cım,

valla bir gün buluşalım

ben cok cıddiyim canim,bulusalim...
hatta sana soyle diyeyim,ben aslinda beylikduzundeyim... kasimda bahcesehire evime tasinacagim icin bahcesehir dedim... yani suan cok cok yakiniz aslinda :lepi: hadi gel bana salata yiyelim sırnaşık şey

oh be nihayet birisi beni gördü hoşbulduk. sabah 1 bardak su ve 1 bardak yeşil-siyah karışık çay (tatlandırıcıyla) ardından 1.5 saat yürüyüş. kahvaltıda 1 dilim ekmek bu gün beyaz ekmek yedim yanında 1 dilim peynir 4 zeytin bu gün ara öğün yapamadım kızımın arkadaşları gelecekti öğleyinde kısır yaptım bol yeşillik az yağlı küçük bir tabak ve yanında ekşili lahana haşlaması ben azıttım galiba az öncede bir dilim yağsız ama üzeri çkolata soslu kek yedim şu andada yeşil çayımı içiyorum birazdan yine yürüyüşe gidecem bide bol su içmeye çalışıyorum.

ben bu sekilde baslamani dogru karsiliyorum.yani birden bire sevdigin yiyecekleri kesmemen iyi olmus.ama az az tuketmissin,o da guzel... yavas yavas kalorisi dusuk olanlara gecis yap sevgili mersacigim...once 2 gunde bire indir bu kisirlari kekleri,sonra haftada bir...en dogrusu da bu tarz seyleri haftada 1 gun tek ogun tuketmektir canim,o da kilonun %10 unu verdikten sonra a.s

chocalte cım,

canım ya süper olur gerçekten :1hug:

aslında yakınsak akşamları yürüyüş yapsak birlikte ne güzel olurkaydirigubbakcemile5

çukulatacım dünkü raporum

sabah kepekli peynirli yeşil zeytinli tost
1 form çayı

ara 1 kepekli galeta 1 minik eticin

öğle 1 tabak semiz otu yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim light ekmek

ara 1 portakal

akşam 5 kaşık etli lahana yemeği
salata
yoğurt
gece 1 kase patlamış mısır az yağlı az tuzlu

2,5 lt su, yeşil çay, 2 bardak açık şekersiz çay

senin minik eti cin ini yerim bennn kaydirigubbakcemile3

cok guzel,yine cok dengeli bir liste... vallahi sen hepimizi gececeksin hihoyyyt

ben de yazayim hemen canim ;

sabah: peynir,domates salatalik 4 zeytin 2 dilim cavdar ekm

ara:meyve

oglen:(yemek yapmaya usendim) 3 adet kepekli galeta,yogurt,salata

ara:salata(oglenden kalan)

aksam: 1 adet izgara tavuk budu,2 kasik pilav,havuc salatasi

gece yemedim cunku sahnedeydim yine isim vardi...daha yeni kalktim,dusunun kac saattir acim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccc kafamçokkarıştı

slm arkadaşlar bu gün yaptıklarımı yazayım .sabah 1 bardak su ve 1neskafe ardından 1 saat yürüyüş .kahvaltıda 4 tane galeta 1 dilim peynir 5 zeytin domtes maydanoz yeşil çay. az öncede canım çok tatlı istedi dayanamadım 4 kaşık dondurma yedim bakalım bunu nasıl telafi edecem ha 1 tanede kuru kayısı yemiştim su içmeye devam ediyorum.

slm arkadaşlar bu gün yaptıklarımı yazayım .sabah 1 bardak su ve 1neskafe ardından 1 saat yürüyüş .kahvaltıda 4 tane galeta 1 dilim peynir 5 zeytin domtes maydanoz yeşil çay. az öncede canım çok tatlı istedi dayanamadım 4 kaşık dondurma yedim bakalım bunu nasıl telafi edecem ha 1 tanede kuru kayısı yemiştim su içmeye devam ediyorum.

simdilik guzel canim... dedik ya zamanla bu kacamaklari bitirmelisin diye,dondurma cok agir bir tatli degil..ama sunu bil ki yaptigin her kacamak zayiflama yoluna tas koyar ve biz de bunu hic istemeyiz...sevgiler

simdilik guzel canim... dedik ya zamanla bu kacamaklari bitirmelisin diye,dondurma cok agir bir tatli degil..ama sunu bil ki yaptigin her kacamak zayiflama yoluna tas koyar ve biz de bunu hic istemeyiz...sevgiler

slm canım eskiden dondurmayı yedim diye kendimi suçlar diyeti bırakırdım ama artık daha bilinçli yapmaya çalışıyorum o an kendime engel olamadım ama yine kaldığım yerden devam günün gerisini iyi bitiriyim yeter.

aman mersacım,

vazgeçme sakın.
Bundan sonra kaçamakları iyice yok etmeye çalış, o zaman kendini çok daha iyi hissedecksin ve çok güzel sonuçları çok hızlı alıcaksın bu sefer.

haydi kolay gelsin, bu cuma günü yine güzel sonuçlar alalım

senin minik eti cin ini yerim bennn kaydirigubbakcemile3

cok guzel,yine cok dengeli bir liste... vallahi sen hepimizi gececeksin hihoyyyt

ben de yazayim hemen canim ;

sabah: peynir,domates salatalik 4 zeytin 2 dilim cavdar ekm

ara:meyve

oglen:(yemek yapmaya usendim) 3 adet kepekli galeta,yogurt,salata

ara:salata(oglenden kalan)

aksam: 1 adet izgara tavuk budu,2 kasik pilav,havuc salatasi

gece yemedim cunku sahnedeydim yine isim vardi...daha yeni kalktim,dusunun kac saattir acim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccc kafamçokkarıştı

canım ya sen böyle dedikçe daha çok motive oluyorum güvenim kendime daha çok geliyor okurken gülüyorum mutlu oluyorum canım çok sağolasın inşallah başarırız hep birlikte
senin listene gelince sabah süper öğlende galeta hafif kalmış ama üşenmişsin olsun çünkü çok açlık hissettinmi diğer öğünlerde fazla yemen kaçınılmaz olabilir akşamda süper gece yatarken en azından bir bardak süt içebilirsin hem rahat uyku uyumanı sağlar hemde açlığını bir nebzede olsun kırar canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sportie canim hic de uzak degiliz bence... beylicium un ordaki camliklarda bulusup yuruyus yapabiliriz..ben yakama kirmizi karanfil takarim tanirsin beni kaydirigubbakcemile3

mersa canim bence de cok dogru dusunuyorsun,hata bile yapsan sakin diyetini birakma...

canzicik biz niye burdayiz,motivasyonu yukseltmek icin...sen yeter ki motivasyon iste,ben hep veririm sana... sut olayina gelince,sutu tek basina icmeyi sevmiyorum...nesquik falan katiyorum icine,o da gece gece olmuyor...ama haklisin icmek lzm,ozellikle kemikler icin...sagol bebemm

Back
X