- 23 Mart 2016
- 30.069
- 90.674
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #377.281
Amanınya kuzu, bak tam 1.5 aydir 3 dk lik reklam filmi icin sabahliyolar biliyomusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanınya kuzu, bak tam 1.5 aydir 3 dk lik reklam filmi icin sabahliyolar biliyomusun
vala cok emek, yayin saati var hrr projenin, yayin saatine yetismezse milyon dolarlik cezalar odeniyor. o yuzden nasio bir calisma var arka planda gorsen aklin sasar... yani bende zap yapiyorum hep ama ben tahammul edemedigim icinAmanınbu bilgiden sonra ben nasıl Zap yapayım
![]()
Hiç pes etme kuzum insan evde kaldıkça kafasındaki şeyler yapamam ma dönüyor ataleti yenmek bizim elimizdeMaşallah çocuklu olarak bu azminize hayranım. Ben çok çabuk pes ettim![]()
Amiiiin cümlemiziin kaptanım yapabiliriz pekala yapanlardan eksiğimiz yokTabiki canım
Allah gönlüne göre versin inşallah olurdenemekten hiç birşey kaybetmeyiz kazanırız
![]()
çok isterdim inan imkanlarından çok o bambaşka bişey iş olarak da görmüyorum aslında.Vayy. Karşımızda bir asker adayı duruyor yani. Çok havalı ortim. Benim babam askeriyeden emekli. Annem kapalı olduğu için çok sıkıntı çektik vakti zamanında. O yüzden orduda çalışmak bana hep zorlukları hatırlatır. Ama durumlar değişti tabi. Gönlüne göre olsun inşallah. Ama çocukla o işlere cesaret etmek de kolay değil yani. Haksızlık etme kendine.
Özel sektör çocuğa kadar iyiydi benim için. Ama çocuktan sonra kabus. Benim yöneticilik görevlerim oldu çoğunlukla. İzin almak çok zordu
Nefret etmiştim. Annem bakıyordu o dönem allahtan. Çocukla zor özel sektör ya.
Bu muhtesem menu muhtesem adimlarla taclanmistir hissediyorum orticim10:10
1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
Domates-salatalık-nane
1.5 dilim ekmek
13:00
1 elma
16:00
sütlü kahve
5 badem
18.30
1 tabak fırında karısık sebze
6-7 yesil acı biber
Ayran
Çay içerken yanında 1 ya da 2 hurma yemeyi planlıyorum.
Su 2 litre
Spor kaptanda
Namaria
Reklamlarda usengecligimden kanal degistirmem o kadar emege yazik olmuyor ben izliyomvala cok emek, yayin saati var hrr projenin, yayin saatine yetismezse milyon dolarlik cezalar odeniyor. o yuzden nasio bir calisma var arka planda gorsen aklin sasar... yani bende zap yapiyorum hep ama ben tahammul edemedigim icin![]()
Maşallah canımYorgunluk hastane is telasi yagmura ragmen spora gittim geldim bi de dumbell ile direnc kol 15 dk ve 10 dk chloe alt karin egzersizi yaptim eve gelip. Bu kadar niye zorladin derseniz tok karna tahlile gitmem gerekiyordu sabahki yediklerimi yakmak icinmenuye yazdim ama inanin o kadar sekerli seyleri uzun zamandır yemeyince sabah kahvaltidan sonra dilim damagim yandi kac saat. Kendimize ne iskence ediyormusuz onu anladim
Dusumu aldim yarin da temizlik var abla gelecek temizlik oncesi temizligimi yapayim simdi![]()
Ozel sektor cok acimasiz canim o kadar haklisin ki.. sabahki konusmalainizi da yeni okudum.Hiç pes etme kuzum insan evde kaldıkça kafasındaki şeyler yapamam ma dönüyor ataleti yenmek bizim elimizde
Amiiiin cümlemiziin kaptanım yapabiliriz pekala yapanlardan eksiğimiz yok
çok isterdim inan imkanlarından çok o bambaşka bişey iş olarak da görmüyorum aslında.
Evet zamanında ne çileler çekilmiş olması gereken düzeldi.
Biraz geç olsa da aklım daha çok başıma geldi. Özel sektör çocukla bi işkence geçensene izin yüküm için ( çocukların hastalığı için 2 ser saat izin ) uyarı almıştım sonra iş hayatından soğudum. Muhasebeciyim muhasebeden de soğudum ayrı zor ve stresli. Artık ne yapabilirim diyip ona odaklanmak gerekli. Bakalım becerebilecek miyim :)
Hic kalkma sicacik yataktan devamBende oğlanı uyutayım derken ondan önce uyumuşum galiba çocuk ne ara uyudu hatırlamıyorum 1 saat olmuş hâlâ onun yataktayım![]()
Evet lugatı aynen o tercihen yeni mezunOzel sektor cok acimasiz canim o kadar haklisin ki.. sabahki konusmalainizi da yeni okudum.
biz mezun oldugumuz zaman yillar yillar once is ilanlarina bakiyoduk sitelerde dunyanin sartini saymis saymis en son esnek calisma saatlerine uyumlu ve tercihen yeni mezun ( sagilacak inek ariyoz diyemiyolar da iste bunu diyolar) yaziyolardi maas desen zaten yeni mezuna yerlerde neyse iste cabalaya cabalaya zar zor kadrolu atandim uzak diyarlara :/
Evet kendi yatağıma terfi ettimHic kalkma sicacik yataktan devam![]()
B sinifi ehliyetli ruhsat proje cizebilen tum cizim programlarina hakim esnek calisma tercihen yeni mezun, mantı dokebilen hamur acabilen mimar ariyoruz maas bin liraEvet lugatı aynen o tercihen yeni mezun![]()
Aklima dinlenme tesislerinde para atilan masaj koltukalari geldi kaptanim masaj atacak olan var mi deyinceWALKKK için başka masaj atacak olan var mı kızlar
Ahahahah valla yaaaa bizim iş yerinde vardıAklima dinlenme tesislerinde para atilan masaj koltukalari geldi kaptanim masaj atacak olan var mi deyinceolsa da sooyle yogursa sirtimizi ne güzel olurdu
![]()
O ilanlara hastayım zatenB sinifi ehliyetli ruhsat proje cizebilen tum cizim programlarina hakim esnek calisma tercihen yeni mezun, mantı dokebilen hamur acabilen mimar ariyoruz maas bin lira![]()
Ay ne guzel ya keske her isyerinde olsaAhahahah valla yaaaa bizim iş yerinde vardı
Parasız çalışıyordu öyle hiç boş durmuyordu mazlum![]()