• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ödemi olanlar ve reglisi yaklaşanlar lütfen perşembeyi beklemesin bugünden cumaya kadar düzenli şekilde kendisine uygun bir ödem atıcı içsin mutlaka fayda görecektir hiç birşey yapamıyorsa suyu fazla tutup tuz ve karbonhidrattan uzak dursun etkileri minimuma indirelim.
Benim içtiğim suyun tamamı detoks suyu oluyor bu ara. Bol bol da maydanoz yiyorum. Artık hayırlısı 🙏

Bir saat yürüdüm ama tempolu olmuyor maskeyle. 5600 adım olmuş,bantta 8000 i buluyordu.bantimin yağını bulamadım yenisini sipariş ettim. O gelince daha odaklı spor yaparım inşallah.

Bir saat yürüdüm ama tempolu olmuyor maskeyle. 5600 adım olmuş,bantta 8000 i buluyordu.bantimin yağını bulamadım yenisini sipariş ettim. O gelince daha odaklı spor yaparım inşallah.
Canım spor yaparken çıkartsan maskeni. Kalabalık bir yerde mi yürüyorsun. Yürürken oksijeni de tam almak gerek ya.

Uygulamadan çoğu şey hata veriyor canım yöneticiler bile tarayıcıya yönlendiriyor bu sebeple sorun yaşayınca ben opera kullanıyorum çok memnunum reklam başta hiç yoktu şimdi biraz var ama yinede fena değil
Uygulama da başka sıkıntı olmadı ama bı tek foto ekleyemiyorum. Operafsn da bı bakarim hangisi kullanışlı
Menüm
14.00: 2 haşlanmış yumurta, 4 küp bayaz peynir, 4 zeytin, 10 fındık, turp, mor lahana, maydanoz, marul

Ara: iki kuru kayısı

18.00: 2,5 kepçe kıymalı tarhana, beyaz lahana salatası, 140gr fırında bal kabağı(120 gr 30 kalori imiş.)

Su: 3 lt ye tamamlarım
Spor: 1 saat leslie(hızlı)
Gece yeşil çay içeceğim.
Menü gene başarılı çizgisini asmiyor orticim 🤩

Uygulama da başka sıkıntı olmadı ama bı tek foto ekleyemiyorum. Operafsn da bı bakarim hangisi kullanışlı

Menü gene başarılı çizgisini asmiyor orticim 🤩
Teşekkür ederim ortim aslında biraz zorluyor regl öncesi ama kahveyle falan idare ediyorum. Bende regl yaklaşınca tatlı krizi olmuyor ama bir kaç gün kurt gibi aç oluyorum 😀 o yüzden akşam menüme et sote ekleyeyim dedim. Ama bugün saati fark etmemişim çok geç koymuşum eti. Yetişmedi 😂😂 yine dünkü menüyle idare ettik mecbur.

Selam,
Nescafe çok az sütlü

Sabah:09:30
1 sucuklu yumurta, serçe parmak süzme peynir, 1 tk çilek reçeli, 4 dl salatalık,1 biber, 2 denge ekmeği(300 cal.civari)

Ara:eti lifalif bar(160 çal)+ sek Nescafe

Akşam: 17:30.: 1 kase tarhana çorbası, el kadar fırın kabak mücver,yoğurt(470 çal)

Su:1.5 lt daha içilecek tabi
Spor: 30 dk Leslie +100 ip

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Canım senin menü de güzel. Afiyet olsun. Gerçi sucuklu yumurta ve reçel dikkatimi çekti 🤭 ama sen kalori hesabı yaptığın için dengelemişsindir.

Canım senin menü de güzel. Afiyet olsun. Gerçi sucuklu yumurta ve reçel dikkatimi çekti 🤭 ama sen kalori hesabı yaptığın için dengelemişsindir.
Sucuklu yumurta nin sucuğu pek anneye kalmıyor biliyorsun ortim🤗 belki bı tane yemisimdir ama hadi yağında pisti diye öyle yazdim

Sen odaklanamıyorsun bir türlü canım kararlı olduğunu göremiyorum devamlı diyeti arkaya erteliyor gibisin.
Halbuki dediğin gibi günlük yarım saat 40 dakika yürüyüşü hayatına katabilsen sağlıksız şeylerden uzak durabilsen başlangıç için gayet iyi olacak. Kafanda devamlı başarısız diyet modu var gibi öyle olmasın diyet yapıyorum deme zaten sağlıklı yaşama geçtim de..
Tatlı istediğin için tamda beni tatlı yerken yakaladın ekte 🤭 incir uyutması :) diyet yapanlar için tatlı isteğini bence 100 de 100 keser 🤩🤩 içinde 1 litre süte 12 13 incir var başkada bişey yok denemeni tavsiye ederim ben şuan kahve ile götürüyorum 🙈

Eki Görüntüle 2715843
Kaptanım dediklerinde ve teşhisinde çok haklısın ama ne yapım kolayamı kaçıyorum bilmiyorum.
Şöyleki üç çocuk ev veee evin bitmeyen işleri.
Okul canlı ders dört gün yüz yüze egitim.
Çok mahcubum sana ve grup arkadaşlarıma.
Cuma, cumartesi yazılı hazırladım bide yazılmaya hazırlık hazırladım bide raporlu ögrencilerime yazılı hazırladım.

Acaba hepsi bahanemi insan isterse yapamycagı şey yokmu kolayamı kaçıyorum.
Her istediğimi yersem her istediğimi giymiyorum.

Gecmis olsun canim neyin var?

Canım çok çok geçmiş olsun. Hiçbir şey yiyememişsin. Kötü bir şey yoktur inşallah
Teşekkür ederim arkadaşlar, büyük ihtimal koronadır diye düşünüyoz. Çünkü eşim pozitif şuan.
Kötü etkileri yok nefes güçlüğü ,öksürük gibi ama yataktan da kalkamıyorum şimdilik. Bir kaç güne iyiye gider umarım. Test sonucu bekliyorum şuan.

Back
X