- 23 Mart 2016
- 30.068
- 90.672
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #378.741
Kızlar hayırdır ya bugün pazartesi mi herkes kilo bildirmiş
2 kez tarihe baktım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır yarış mı varOhhhhh artilar varmis içim rahatladi![]()
Yokk yokk hayir yarış yok gerçektenHayırdır yarış mı var![]()
AmorBugün kardesim Hatay'dan acili ekmek yaptirmis getirdik lahmacun gibi ama peynirle salcayla filan yapiliyor. 3 tane yiyince baska sey yiyemedim. Iste sonra yarim paket bisküvi bitirdim. Su adeti olaydim seker ihtiyaci biterdi.
Kuzum hastasın sen zaten normal 2 güne bittiginde gerçek rakamı goruceksin bende şuan +300 üm ama verdigime eminim çünkü inmeye başladım sende de odemdir bu güzel bı yeşilçay yap istersen
Zaten düşmezsekdun aksamin acisi asil benden cikiyor, nasil bir artiyim gorsen gozlerin yuvalarindan firlar![]()
Canim selamHelloooooo canlarnabersiniz
Beklentiyi düşürüp yarın büyük sürprizler yapmak içinKızlar hayırdır ya bugün pazartesi mi herkes kilo bildirmiş2 kez tarihe baktım
![]()
Haydi ortağım,sagsalim gel akşamki çarpışmadan.Canim selamben Haftasonunu kacamaksiz bitirebilmek icin ugrasiyorum
aksam annemlere gidicez orada da yapmazsam bi daha yapmam
![]()
Çok aminBeklentiyi düşürüp yarın büyük sürprizler yapmak için
ay Amin diyim de dua olsun bari![]()
Offf ya nedir bu saskinligim. O nasil oldu anlamadimAmor14.takıma gidip yazmışın
![]()
Ortagim gercekten cok zor evde oyle seyler oluncaHaydi ortağım,sagsalim gel akşamki çarpışmadan.Benim kızlar evde sufleler,pankekler,bilimum karbonhidratlı şeyler pişiyor evde. Allah bana bayağı bir irade vermiş diyorum. Yokken yememek kolay,her şey gözünün önünde pişerken ve kokarken sadece ikram etmek herkesin harcı değil. Diyerekten kendimi şişiriyorum,aslansin sen kralsın,yürü be koçum.
![]()
Güzel menü ve güzel spor canımselam kizlar
bol salata (chiali) ve izgara yedim bu aksam (bir kucuk dilim kontrfile bir parca tavuk)
2 litre su
30 dk leslie
15 dk zumba
Süpersin canım. Ben bu akşam bitiğim. Oğlum uyuduğu gibi yatacağım. Sürünüyorum resmen şu andaArkadaslar merhaba iyi aksamlar spora baslicam az sonra![]()
Ortiler degismis![]()
Pain Killer canim ex ortim cok guzel 2 hafta gecirdik yorumlastik menulerimizle spor tesvikleri falan tesekkur ederim guzel esligin icin
insallah iyilesince daha guzel olacak acil sifa diliyorum![]()
Canım ortim, ex olmuşuz be yaAhaha oyle gibi olmus kaptanimama sagolsun hasta haliyle bir gun yorumsuz birakmadi menulerimi sevgili pain
![]()
kolestrol kolestrol korka koeka yiyorumGüzel menü ve güzel spor canım
Ama ızgaradan azıcık daha yiyeydin![]()
Ayy insallah mezuniyetine yakin tekrar es oluruz canim benimCanım ortim, ex olmuşuz be ya
canım benim iyiki ortim olmuşun çok güzeldi enerjin seni çok özliciiim
ilerki turlarda yine denk gelmek ümidiyle canımcım
![]()